reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Just u nas robią badanie antygenu czy jest RH+ czy RH- czyli między mamą a dzieckiem. Nie trzeba partnera do laboratorium ciągnąć.

Diablica zdrówka życzę!

Blue dobrze że Wojtuś grzecznie w brzuszku siedzi, choć mógłby tak mamusi nie kopać bardzo:-)

reklama
Bluelowi spokojnie na głowę ci nie padło jesteś w zupełności normalna :) !!!:-Dchyba ze i mnie troszkę pokrecilo bo i ja mam nóżki w żebrach pod i nad chyba wszedzie gdzietylko jest w stanie mi kopa zasadzie to tam wciska swoje stópki czasem to az cos strzyka boje sie czy sobie czegoś nie złamała ::no:

no właśnie fifcia kiedy wychodzi wiadomo cos ?????

hej hej wieści od Sylki w szpitalnym

a Fifka wczoraj pisała, że może dziś lub jutro ich puszczą, więcej nie wiem

jejku taka zmęczona jestem że nie wiem jak się nazywam :( mężasty frytki smaży :p zgaga to chyba mnie w nocy zabije :-p

Ostatnia edycja:
Vinga jak dudnie ze tak szybciutko ich wypuszczaja mówilam ze maly to superherobaby ;DDDD

a co do zgagi to u mnei chyba tez bedzie :D zjadlam lososia z bulka czosnkowa plus cala czekolada(juz druga dzis) i dwa cukierki w czekoladzie galaretki ;D jest mi tak nie dobze sama nie wiem czemu to sobie robie ;OO
a jak mi ktos mowi ze jak by zjadl cala czekolade to by sie zwymiotowal to ja sie pytam czemu to nei ja ;O!! ja jak by nie bylo zadnych konsekwencji takich wyczynow to spokojnie ze 4 bym zjadala dziennie ;D

Hej czytam was ale czasu brak by pisac.

mnie juz taka ekscytacja dopadla ze juz niedlugo dzidziola zobacze i chyba strach jakis, bo nerwowa sie zrobilam...az mi wczoraj dziecko powiedzialo " nie dobra jestes, wyjdz stad i poszukaj sobie innej rodziny" przeplakalam pol dnia :/:/:/ ale neistety chodze i wsciekam sie na wszystkich pokolei... dzis tez nie w sosie i mi Alex powiedzial ze wczoraj. Ylam zla i dzis tez jestem... tak wiec musze sie opanowac i nie denerwowac o kazde badziewie...bo wyprowadza mnie z rownowagi nawet to ze dziecko dlugo buty ubiera... masakra. Nie chce zeby chlopcy mnie tak postrzegali , tymbardziej teraz wiec jak zosc mnie dopadnie to wychodze i licze ...az sie uspokoje.

Ide cos zjesc bo glodna jak wilk jeste, na obiad pizza byla ale jakos tylko tycke zjadla i pelna bylam a teraz mam ochote na hot doga, bigos, pyzy, pierogi, milion zachcianek na minute i samanie wiem co lepsze ..chyba zrobie sobie pyzy z barszczem czerwonym.

No, no laski jakie Wam się zachcianki włączają! aż się głodna robię.... hm, może budyń bym zjadła?? Tylko kurcze nikt mi zrobić nie chce a mi się za bardzo tej mojej szanownej ruszyć nie chce:-D Ale samo się niestety nie zrobi, chyba że bałagan to mam wrażenie że sam się produkuje:rofl2:

Akuku, ale ni smak na barszcz zrobilas na wieczor ;) ja tez ostatnio nerwowa bardziej i tez mam mocne postanowienie poprawy - co by taka zolza dla bliskich nie byc ;)
Leze już w lozku i pisze z tel dlatego bez pl znakow, ale cos mi się ciezko oddycha. Pewnie mala na przepone uciska albo co.
Spokojnej nocki dla Wszystkich!

Nie no naprawde Adrianek jak na faceta przystało ma dość szpitala i leżał tam nie będzie super wieści !!!!!

i ja zgage mam chociaz odpukac rzadko ale cóż najdłam sie kapuśniaku na noc wiec cierp ciało cos chciało !!!!!!!!

Akuku wiesz boli to bardzo ale ja miałam tak w sobote Julia kilka razy mówi do mnie idź stad ja chce do tatusia znowu na mnie nakrzyczalaś !!! Oj i mnie łzy po policzku leciały tym bardziej ze świadoma swojego zachowania stwierdzam ze brak mi zupełnie cierpliwości !!!!! Nawet R mi sie kazał opanować stwierdził ze on moze tolerować moje zachowanie ale Julia jeszcze nie rozumie i ma racje w mordę jeża !!!!!!!!

Magsus, no ja bylam caly czas spokojna a teraz? Az mi sie plakac chce, bo denerwuje sie o wszystko dloswonie... o to ze synek zaplul caly zlew pasta, ze za dlugo do lozka wchodzil, za dlugo sniadanie jadl...itd...a przeciez jestem ich mama i powinnam miec wiecej cierpliwosci. Postanawiam poprawe i nie bede juz tak sie zloscic, bo ani mi tonie ooprawia humoru, a dzieci sie zloszcza i grzeczniejsze nie sa. Zawsze bylam zdania ze wszystko ale po dobroci...o stanowczo ale bez krzykow... a jak juz nakrzyczec to o cos powaznego a nie o takie *******y ...nooo

Zjadlam pyzy z miesem z barszczem czerwonym z kartonika... i zagryzlam jogurtem ryzowym !!!!
Dzidziol sie objadl bo czkwake ma heheheheehe

reklama
Bandytka, Markowe Szczawiny, Babia Góra, Zawoja - moje rodzinne strony:-D Super, chociaż faktycznie jak to z maluchem pogodzić... Gdybym tam do tej pory mieszkała mogłabym się zaoferować jako opiekunka, miałabym parkę do obsłużenia:wink: Mam nadzieję, że jakoś Wam się uda to rozwiązać i wszyscy będą zadowoleni:)

eM-Ka, mój mąż chyba też bardziej boi się zbliżającej końcówki niż ja;-) Nie dość że przy przygotowywaniu naszego pokoju ma zwiększone obroty to w dalszym ciągu kilka razy dziennie przypomina mi o pakowaniu torby - argument ma dobry, bo mówi że jak przyjdzie co do czego to on nawet mając kartkę w ręce nie wiedziałby co ma wziąć i w ogóle co jest co, szczególnie dla maleństwa:-D

Nisiao ze sprzątaniem ja już jakis czas temu odpuściłam. Widzę, że m się boi by ani mi ani malutkiej nic się nie stało, więc też nie upieram się że za wszelką cenę muszę coś zrobić sama - w sumie to jedyna okazja by mnie tak wyręczył, więc korzystam bo już tylko miesiąc mi został:wink:

Just,
mnie dziś gin pytał czy przypadkiem ZUS mnie nie odwiedził ale jeszcze nie;-) Podobno jest to tak, że kontrole są typowane losowo i raczej przez to że ktoś nie zauważy, że dane zwolnienie jest ciążowe to taka kontrola w ogóle idzie, w przeciwnym razie kobietę w ciąży skreśla się z listy wytypowanych, a szuka kogoś innego. Tak mi kiedyś tłumaczyła koleżanka, która się tym zajmowała, ale było to ze 3 lata temu więc nie wiem czy w dalszym ciągu w ten sposób funkcjonuje:)

Pustiszi, wiem że Ci nie do śmiechu ale wybacz, aż się popłakałam jak czytałam o tym kocu;) Jak R zareagował?

Diablica, mocno trzymam kciuki za córcię&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Blue, zanim zaszłam w ciążę taka mieszanka smaków była dla mnie nie do pomyślenia - a teraz czekolada po obiedzie to pikuś;-)

Dziś po wizycie kupiliśmy panele i farby do naszego pokoju, potem byliśmy obejrzeć kominki (bo wychodzi na to że jednak trzeba będzie założyć go w tym roku), więc urządzanie nabiera tempa:-) Oby faktycznie na spokojnie udało się wszystko porobić i będzie super:-)

Do góry