reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Jeeee koc wyprany recznie szkoda ze na dworze ciagle na minusie to skostnieje ale by sciekl przynajmniej :/ jacie musze siemoporzadzic przed jutrem godzina bita siedzenia w lazience bleeee

lee no dziewczyny ale apetytu narobilyscie na kiszona kapuste taka mocno kwasna :-D

yoanna82- w necie masz zdjecia ze w kazdej sali porodowej jest wanna ;) i czytalam tez artykuly ze w kazdej jest i polozna dzis mi to tez potwierdzila :-)
cleopatra1- grupa krwi partnera zeby wiedzieli ze nie ma konfliktu krwi miedzy Toba a partnerem, dobrze jest to miec przynajmniej wiadomo na czym sie stoi. bo jak jest konflikt to powinni to wiedziec.

cze z wieczora!

mężuś kopytka podsmaża, bo ja padłam byłam, po dniu całym bieganym. Ale jestem stara...................

Fifka - wracaj z synulem już! niech żóltaczka już Go nie męczy!

Salli - noż kur...!!!!!!!!!!!! masakra! dobrze, że olałaś panią durną!
kobietko, nie daj się chandrze, dacie radę, na pewno sobie poradzicie, przecież Ty jesteś bardzoooo silna babka! szefową chłopa zapoznaj z ginką i niech się obie bujają!

Dona - zdrówka dla mamy i bratanicy! rzeczywiście nie fajnie, kiedy zdrowie szwankuje i pomóc człowiek nijak nie moze...

co do pająków to nie boję się wcale, ale w domu niekoniecznie jako przytulanka...choć z drugiej strony wolę niż patyczaki...

Akuku, Antinetka - gratuluję łowów!;)

Miejskibandyta - ciesze się bardzo z optymistycznego postu!:) co do konferencji, to nie mozesz teraz się zapisac, a potem jakby co nie tak było, zrezygnować?

Juliana, Emka - czekamy na fotki po remontach waszych!

Pustiszi - uwielbiam Twe przygody z pracami domowymi, nie czuję się wyobcowana wtedy:) ja co tydzień (jak w zegarku!) biję coś sobie - chyba takie hobby mam...Kajtek wraca ze szkoły i pyta, to gdzie mam dziś odkurzyć, hehe - uczony!

studenci - hm...jak przystojni, to czemu nie:) już mnie lekarze oblukali tam na dole, przy zakladaniu szwów i jak pamiętacie całowali się nawet w liczbie 5 sztuk, więc wsio rawno mi!

Anbas - przecież Ci mówiłam, że nie można się wychorować na zapas, wiec już stop tam u Was!!!! niechaj chłopy Twe nie chorują!

hej kochane kobitki! :-)
mam do was pytanko. Czy urządza ktoś dla was, albo ewentualnie wy same, Baby Shower? Bo w sobote siostra mi organizuje impreze i juz doczekac sie nie moge!;-) spotkam sie z kolezankami,poplotkujemy i pojemy pyszne rzeczy. Fajna taka impreza na SWOJA I DZIDZI cześć!:tak:

Just, to mnie położona ze szkoły rodzenia okłamała! :-) Zresztą nie tylko mnie, całą grupę. A jedna z kursantek to potwierdziła - jej siostra rodziła tam kilka miesięcy temu. Więc szczerze nie rozumiem... Dowiemy się więcej jak tam urodzisz :-)

laski ja nie dam rady was nadrobic...jak zwykle...staram sie czytac ale teraz mam kryzys za kryzysem. Moja córa jest w szpitalu od 2 dni...a ledwo co antybiotyk skonczylismy teraz zrobilam jej badanie moczu ot tak kontrolnie w srode tydzien temu i okazalo sie ze sa zle...oprocz infekcji drog moczowych podejrzewano nerki wiec wyslano nas do szpitala na nefrologie...obecnie robia jej mase badan....jutro sie czegos dowiem po obchodzie...maz z nia nocuje ale jutro juz wyjezdza w trase wiec nie wiem jak to w nocy bedzie....pozdrawiam i jestem z wami myślami

Diablica ojej to nie dobrze :( niech corcia wraca szybko do zdrowia !!!!!!!

Temat pralek :) mojej jak kopa nie zasadze to fochy strzela nowa ale do dup..... Mam w swojej łazience mało miejsca na pralkę wiec tylko ładowana od góry sie mieści ma mały bęben i wogóle szajs totalny najlepiej jedne majtki wsadzić :)

Pustiszi ja nie musiałam być w ciazy zeby tak odwalic z kocem i to w środku zimy myślałam ze mnie R pogryzie obciekał w wannie z wody ze 3 dni zanim mogłam go włożyć do pralki bo za cholerę ruszyć nie chciała :)

padam na twarz poprostu !!!! Goście precz !!!!! Dobrze ze Julia zasneła z kurami o 20 bo juz tez nieznosna była :)

reklama
pustiszi ah cudnie ;D nie przejmuj sie taki los ciezarnej jak cos nie sknoci albo nie stłucze to dziwne mam to samo takze trzeba sie tylko smiac ;))juz teraz to nie ma co nad rozlanym mlekiem plakac ;)) hehe

Diablica bardzo ci wspolczuje biedna ta twoja malutka niech wkoncu zdrowieje i wszystko sie wyjasnia :( ;***

Anbas kurde skad te choróbska ;( mam nadzieje ze kubusiowi juz przeszlo ;(??? a i naladuj meza czosnkiem zebyscie i wy sie nei rozlozyli ;( :*****!!!

Inomama ja ostatnio przestałam tłuc ;D tfu tfu ;D

Kasiu alez ci zazdroszcze tez bym chciala taki baby shower ;( tylko ja nie mialabym zabardzo kogo zprosic wiec odpada :( ale ja mysle ze to swietna impreza i jak cieszy :)))

Anisen zazdroszcze ci ze masz smaka na kapuste kiszona ;) zdrowa i witamin duzo ma co w okresie jesiennym niezastapione ;) ja wciagnelam czekolade jedna dzis i znów bym zjadla ;( podle nie? a powiedz duzo drozsze sa te zakupy w almie niz normalnie??AAA i Zazdroszcze wam tych pierniczków ;D odrazu taka atmosfera ;D jeszcze z mala pomocnica :) moja to mala by sie chyba maki najadla tylko :O

ania hah bo was nowy wydatek bedzie czekal jeszcze na swieta oszczedzaj ta franie ;DDD super ze juz popralas wszystko ;))

No dziewczyny widze ze wiekszosc juz zaczela wszystko prac i pakowac tory to super bo juz sie zaczelam za was martwic ;( ;***
AAA jutro zaczynam 35 tydzien ale to leci 3 grudnia za nami ;OO zaraz mikołajki i niedlugo swieta ;DD chcialabym zeby moj maly wojtek wytrzymal w brzuszku do 25 grudnia byloby to 3 tygodnie przed terminem wiec ze spokojnym sumieniem moge rodzic , a tak mi dzis dokuczal kurde ile on ma sily w nogach(moja córka byla delikatniejsza nigdy jej pod zebrem nie czulam :dry:)a teraz jak stoje to mnie az na boki zuca jak maly sie wierci to krzywo ide ;OOmacie tak czy to ja jestem nienormalna ;OOO?

A tak wgl to ciekawe co tam u Fifci i Adrianka ;( nawet nei mam na koncie zeby do nich napisac Vinga wiesz cos moze??

Do góry