reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
A mnie rozwolnienie dopadlo... pewnie ten stres co ?

Anisen kurcze zle to z tymi dowodami wyglada... nie wiem moze beda gdzies ich podpisy podrabiac? Pozniej jakc cos to do grafologa ze to nie ich podpis... ahh

Ja spac nie moge w brzuchu mi jezdzi I lydki bola..
Nie wiem co jeszcze mialam pisac... dobrej nocki zycze.

dziewczyny, ja nie pamietam kiedy o tej porze jeszcze nie spalam, chociaz budze sie kilka razy w nocy wstaje siku albo napic sie mleka na zgage ale zaraz z powrotem sie klade:)

A my dzisiaj bez zadnych planow, tylko zakupki, nudaaaaaaaaa

hej kochane!!

dzisiaj dzień u mnie pełen roboty rękawy podciągać i zasuwam ale najpierw zakupy :/ nie wyspana jestem okropnie 2razy w nocy zostałam wręcz zbombardowana uuuuh chyba mały śnił bo takiej mocy to nigdy nie miał :eek: aż mnie zgięło ....

Miłego dnia dużo odpoczywajcie ile się da i zero smutków proszę!!

dzień dobry wszystkim!!!
Ja dziś znowu sama siedzę, mąż do roboty poszedł :wściekła/y: i tak mi smutno. Nawet sprzątać mi się nie chce. Cały tydzień tak samo i nawet w weekend. Nuda..... Chyba jakiegoś doła złapałam:-(
Ale koniec smutków - życzę Wam miłego dnia i udanych zakupów:happy:

Bandytko ja grzyby nawlekam na kordonek bo nitka za cienka i spadaja a pozniej wieszam pod okapem nad kuchenka i tak sie szuszacaly dzien wlaczam gazy na najmniejszy(naszczescie mamy ryczaut ;D :tak:i mozemy caly dzien miec odkrecone ;) no i jak suche to sciagam i do kosza z szuszkonymi grzybkami ;)
a i zzeby ni bylo nie myjemy grzybów przed suszeniem ;)

siva przykre trzymam kciuki zeby jednak byl ten zarodek ;( i gratulacje dla julci ;*
aniu ladniutkie te obudowy ;*
cleopatra to mam nadzieje ze si ewyrobisz ze wszystkim ;**

anien mam nadzieje ze wszystko jednak sie okaze na dobre ze to nie oszusci ;:)-(

a my dzisiajj skikamy na obiad do mojej babci wiec mam luz od gotowania ;) lusia z tatusiem w parku na spacerku wiec ja robie pranie ;)

reklama
hejka.
eh muszę przestać sie przejmować. teściowa ( to jej rodzice ) olewa, teśc olewa, dziadkowie mówią ze nic nie będą w tej sprawie robić. No to ku **** po co mi ciśnienie skacze.
Już zastrzegłam ze my nie dajemy teraz ani grosza jakby coś wylazlo i nasza kasa na dom jest święta krowa ! I powiedziałam ze nie chcę słyszeć żadnych ryków, żadnego pomóżcie bo mają to teraz w dupie ! oczywiście jestem wstrętna łajza , sknera itp. Ale nie pozwolę skrzywdzić moich dzieci bo im sie dupy ruszyć nie chce.
I szczerze jest mi lżej odkąd pokłóciłam sie z teściową ;)
J dzis na budowie zapiernicza. Ocieplają nam dom a J robi z otworami okiennymi zeby mozna było ciepły montaż zrobić. wiec do 21 jak nic jestem sama. W domu sajgon, obiad mam z wczoraj dla dzieci, ja zjam co bądź ;) Jakoś dociągnę do poniedziałku :( mam nadzieje.

chętnie bym jutro nigdzie nie jechała. Kurde jeden dzień ze J nie idzie do roboty a tu durny wyjazd ! nawet nie odpocznę a co dopiero pobyć razem :(

Do góry