reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas zadnych innych objaw nie ma, nic go nie boli, goraczki brak... nie wiemnco to ale przy zapaleniu pecherza powinno bolec.. wczoraj czytalam ze jak nie boli to gorzej bo moze to byc rak... wrrr tfu tfu.. chyba go wysle na emergency..
A co do moczu to wczoraj mial brazowy, wieczoem jasny, rano jasny i terz znowu brazowy...

reklama
Akuku ja bym go poslalam na pogotowie.a ja zalapalam dola, bo wlasnie sie dowiedzialam ze w kalsie u bratanka mojego m zmarl chlopiec (12lat) na zapalenie opon mózgowych, jezu wydawalo mi sie ze w tych czasach juz na takie choroby sie nie umiera, a chlopaka zabrali do szpitala bo stracil przytomnosc i wprowadzili w spiaczke farmakologiczna a po 3 dniach juz nie zyl, i podobno nie bylo zadnych oznak oprocz tego ze intensywnie trenowal a mial lekkie przeziebienie od 2 tygodni.

Akuku - z tym pecherzem to jest tak ze nie zawsze boli I jest goraczka...ja mam roznie...czasem wyje z bolu a czasem to mnie ledwo szczypie...ale niestety tyle juz doswiadczenia w tym mam ze wiem ze to to. Ja np. goraczke mam przy tym bardzo rzadko. Co najwyzej 37.5 a to jeszcze nie goraczka...
Moze rzeczywiscie wyslij go na emergency. Przynajmniej zajma sie nim od razu...Bo nie moga go tak poprpstu wypuscic bez niczego z izby przyjec. I NIE CZYTAJ JUZ NIC!!!!!! BO ZWARIUJESZ!!!! Serio mowie a uwierz mi wiem cos o tym bo u mnie sie takie czytanie bardzo zle skonczylo. Bedzie dobrze kochana!!!!!!

Jezu donka!!! :( Jestem w szoku :( I mam az gesia skorke.... Co to sie robi na tym swiecie??!!?? Strasznie mi przykro :( To takie straszne kiedy umiera dziecko... Teraz to chyba kolegom I kolezankom przyda sie rozmowa z psychologiem jakims... :(

Ostatnia edycja:
Anbas na szczescie juz zadbali o dzieci jezeli chodzi o opieke psychologiczna, z tego co wiem mieli rozmowy z pedagogiem, rodzicom kazano rozmawiac z dziecmi na temat smierci a nie unikac tematu, a w razie problemow zwrocic sie do poradni psychologiczno-pedagogicznej.

Fifka nie jesteś sama naprawde uwierz mi ja tez krzycze na Julię i wiesz najgorsze jest to ze po chwili dociera do mnie ze przeciez tak naprawde nie zasłużyła na to !!!! Matko nawet jak mnie mdlilo i wymiotowalam 3 miesiące nie miałam w sobie tyle złości co teraz !!!! Tez wyje po kątach ze nie nadaje sie na matkę jednego dziecka a tu drugie w drodze :zawstydzona/y:Wieczorem jak zasnie jest jeszcze gorzej połoze sie koloniej patrzę na tego spiacego aniołka i przepraszam za swoje zachowanie staram sie ze wszystkich sił sie tak nie unoscic ale mi nie wychodzi jesteśmy razem 24 na dobę i czuje sie osaczona :szok:

Akuku kochana nie każdy organizm reaguje bólem i gorączka !!!! Ja temperaturę mam tylko przy anginie !!!! W szpitalu miałam taka bakterie w moczu ze siku kilka dni nie robiłam tylko kilka kropel przy pomocy nasiadówki boleć mnie zaczęło dopiero po kilku dniach nie oddawania moczu lekarze w szoku byli ze gorączki nie ma .

Hej dziewczynki styczniówki :) Donka, o rany strasznie mi przykro :((( mój brat miał zapalenie opon mózgowych w powikłaniu po śwince, która wyszła u niego bezobjawowo, leczono go normalnie na grypę, a skończyło się pobytem w szpitalu wojewódzkim na oddziale zakaźnym. Drugi raz też tam trafił z podejrzeniem, że znowu ma zapalenie opon, ale na szczęście skończyło się na strachu. Anbas zdrówka dla Kubolka, jedziesz dziś do Dublina? Bo coś czytałam, że masz wizytkę dziś :) wpadnij na kawkę hihi Akuku zdrówka dla męża, oby skończyło się na strachu.

reklama
akuku trzymam kciuki za męża, wszystko będzie dobrze na pewno, najgorsze jest chyba to czekanie:-(!

donka kurcze, straszne rzeczy, żal mi rodziny, śmierć 12 letniego syna to musi być coś strasznego :-(

Do góry