reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
A mnie rozwolnienie dopadlo... pewnie ten stres co ?

Anisen kurcze zle to z tymi dowodami wyglada... nie wiem moze beda gdzies ich podpisy podrabiac? Pozniej jakc cos to do grafologa ze to nie ich podpis... ahh

Ja spac nie moge w brzuchu mi jezdzi I lydki bola..
Nie wiem co jeszcze mialam pisac... dobrej nocki zycze.

dziewczyny, ja nie pamietam kiedy o tej porze jeszcze nie spalam, chociaz budze sie kilka razy w nocy wstaje siku albo napic sie mleka na zgage ale zaraz z powrotem sie klade:)

A my dzisiaj bez zadnych planow, tylko zakupki, nudaaaaaaaaa

hej kochane!!

dzisiaj dzień u mnie pełen roboty rękawy podciągać i zasuwam ale najpierw zakupy :/ nie wyspana jestem okropnie 2razy w nocy zostałam wręcz zbombardowana uuuuh chyba mały śnił bo takiej mocy to nigdy nie miał :eek: aż mnie zgięło ....

Miłego dnia dużo odpoczywajcie ile się da i zero smutków proszę!!

dzień dobry wszystkim!!!
Ja dziś znowu sama siedzę, mąż do roboty poszedł :wściekła/y: i tak mi smutno. Nawet sprzątać mi się nie chce. Cały tydzień tak samo i nawet w weekend. Nuda..... Chyba jakiegoś doła złapałam:-(
Ale koniec smutków - życzę Wam miłego dnia i udanych zakupów:happy:

Bandytko ja grzyby nawlekam na kordonek bo nitka za cienka i spadaja a pozniej wieszam pod okapem nad kuchenka i tak sie szuszacaly dzien wlaczam gazy na najmniejszy(naszczescie mamy ryczaut ;D :tak:i mozemy caly dzien miec odkrecone ;) no i jak suche to sciagam i do kosza z szuszkonymi grzybkami ;)
a i zzeby ni bylo nie myjemy grzybów przed suszeniem ;)

siva przykre trzymam kciuki zeby jednak byl ten zarodek ;( i gratulacje dla julci ;*
aniu ladniutkie te obudowy ;*
cleopatra to mam nadzieje ze si ewyrobisz ze wszystkim ;**

anien mam nadzieje ze wszystko jednak sie okaze na dobre ze to nie oszusci ;:)-(

a my dzisiajj skikamy na obiad do mojej babci wiec mam luz od gotowania ;) lusia z tatusiem w parku na spacerku wiec ja robie pranie ;)

reklama
hejka.
eh muszę przestać sie przejmować. teściowa ( to jej rodzice ) olewa, teśc olewa, dziadkowie mówią ze nic nie będą w tej sprawie robić. No to ku **** po co mi ciśnienie skacze.
Już zastrzegłam ze my nie dajemy teraz ani grosza jakby coś wylazlo i nasza kasa na dom jest święta krowa ! I powiedziałam ze nie chcę słyszeć żadnych ryków, żadnego pomóżcie bo mają to teraz w dupie ! oczywiście jestem wstrętna łajza , sknera itp. Ale nie pozwolę skrzywdzić moich dzieci bo im sie dupy ruszyć nie chce.
I szczerze jest mi lżej odkąd pokłóciłam sie z teściową ;)
J dzis na budowie zapiernicza. Ocieplają nam dom a J robi z otworami okiennymi zeby mozna było ciepły montaż zrobić. wiec do 21 jak nic jestem sama. W domu sajgon, obiad mam z wczoraj dla dzieci, ja zjam co bądź ;) Jakoś dociągnę do poniedziałku :( mam nadzieje.

chętnie bym jutro nigdzie nie jechała. Kurde jeden dzień ze J nie idzie do roboty a tu durny wyjazd ! nawet nie odpocznę a co dopiero pobyć razem :(

Do góry