reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen oby to jednak byli przyzwoici ludzie i nie wykorzystali dziadkówSiva trzymam kciuki za kolezanke, a jaka jest nadzieja ze zarodek sie pojawi, ktory to tydzien?

reklama
Anisen tak sobie myślę że przynajmniej dziadkowie mają jakieś dane tych osób skoro podpisywali już umowę przedwstępną więc w razie czego nie powinni szukać wiatru w polu... Ale mam nadzieję że nic złego z tego nie wyniknie:)

Dona, to już wg usg 6 tydz., więc duże prawdopodobieństwo że nastąpiło wczesne poronienie :( jestem taka podłamana, bo nie wiem, jak ona musi się teraz czuć - mogę sobie to tylko wyobrazić... Za tydzień ma przyjechać do szpitala na dyżur do lekarza i wtedy ją zbadają, czy zarodek się pojawił, a jeśli nie.... :( Kurde, jakie to wszystko niesprawiedliwe - ile matek patologicznych rodzi dzieci jedno po drugim i potem je zabija albo znęca się nad nimi, a tu taki smutek...

dziewczynki potrzebuję waszej rady: szukam pomysłu na prezent dla mojej chrześnicy na urodziny
chodzi do 3 klasy - jak zwykle mam wielki problem bo ona wszystko ma, tatuś jej kupuje - także tablet, telefon, komputer, jakieś gry komputerowe, nowy plecak do szkoły, puzzle to ona już ma
druga rzecz że ja się za bardzo nie znam czym się teraz bawią dzieci w tym wieku? poza tym co już ma:-(

Pustiszi jeśli idzie o witaminy to nie czuje żeby to od tego zależał mój apetyt

to ja! heloła!

byłam w sklepach, nabyłam trochę, najwięcej duperel w stylu biżuteria, berecik i kapcie:) chyba w tym bedę zimą występować:)

ja już o świętach, bo chcę z Polski zamówić coś i żeby ktoś, kto do Polski jedzie mi to przywiózł. więc czasu nie za dużo właśnie...

Akuku - cholercia no! daj znać koniecznie, jak bedziecie więcej wiedzieć...

Dona - straszne!!!!!!!!! po czym poznac, ze dziecku naprawdę coś zagraża, że nie jest to zwykły ból brzucha czy głowy? panikuję chwilowo teraz...

Fifka - witaj w klubie! ja też drę japę, niestety...a potem mi głupio. I ja też pedagog, nie...:)

Siva - przykro mi bardzo...ja kurcze, miałam tak samo...beta rosła, codziennie robiłam, ale ...no i w 8 tyg miałam zabieg...mam nadzieję,ze jeszcze dobrze to się skończy

Cleopatra - to chyba nie pierwszy raz u Cię? oszczędzaj się! co do prezentu to może zegarek? albo jeśli znasz jej preferencje co do bajek czy książek to może takie trampki na zamówienie? moja siostra cioteczna to robi, Kajtek dostał na urodziny właśnie i jest zachwycony!
https://www.facebook.com/trampkigosi?fref=ts
a moze jakieś dziewczece kosmetyki? albo perfumki?

Anisen - skąd tacy ludzie się biorą? mam nadzieję,ze to fałszywy alarm

Miejskibandyta - nic tylko randkę w domu zrobić trza Wam! i się kurować w jej trakcie:)

Ania - fajne!!! na mój nie ma żadnego, taki stary model, ze nie produkowali jeszcze obudowy wtedy:)

Bluelovi - czyli typowo rodzinny obiad dziś:) zazdroszczę!

Inomama rzeczywiście nie pierwszy raz robi mi się słabo i nie wiem od czego to zależy:wściekła/y:. Mąż najchętniej zamknąłby mnie w domu żeby się nie musiał martwić że coś mi się stanie - w pewnym sensie staram się go zrozumieć.
A ja muszę kupić potrzebne rzeczy dla siebie i Wojtka, pozałatwiać różne sprawy; no i to siedzenie w 4 ścianach też już mnie wkurza - ja lubię z ludźmi przebywać, rozmawiać i tutaj właśnie sprawa się komplikuje...
co do prezentu to trampki fajna sprawa ale na urodziny chyba już nie zdążę, zegarek i kolczyki złote dostała na Komunię, perfum nie chce ryzykować bo jak ostatnio widziałam jakie to dziecko używa to były droższe niż moje, a więc zostają mi tylko jakieś kosmetyki dla dziewczynek tylko że kompletnie się na tym nie znam i nie wiem jakby to odebrali jej rodzice
najchętniej to dałabym jej kasę żeby sobie sama coś kupiła, ale jak rodzice jej wszystko kupują to mam wrażenie że nie miałyby dla niej żadnej wartości

cleopatra moze nei koniecznie kosmetyki bo takei male braby nei powinny sie malowac ale moze jakeis fajne dziewcyznskie zele do kapieli takie jakies babelki albo rózne cuda duzo tego teraz :D

reklama
Do góry