Witam Was dziewczyny! Jestem tu nowa, napisalam troche o sobie w watku
oznajmy sie:-) Wczoraj zrobilam test i tak sie zszkowalam, wogole sie nie staralismy (poza tym karmie piersia,i wczesniej po 1 ciazy znacznie utrudnialo to zajscie w druga),aczkolwiek chcielismy miec 3 dzidziusia.Bardzo kochamy dzieci:-) Swiat zakrecil mi sie w glowie, jest kolorowo no i ta wiosna dookola:-) Czuje sie zupelnie jak w jakiejs innej rzeczywistosci jeszcze nie ochlonelam.Termin mam na 28 stycznia, czyli bede jedna z ostatnich rozpakowanych ;-)Na BB jestem od 2005 roku, kiedy zaszalam w ciaze z moja pierwsza corunia i uwielbiam to forum.
Dziewczyny jesli chodzi o plamienia,tak jak pisze Katherine- zawsze trzeba skontaktowac sie z lekarzem. Moge z mojego doswiadczenia napisac troche o tym bo plamilam w 2 ciazy w 9 tygodniu.Bardzo sie balam.To byly brazowe plamy.I pojawilo sie to przy naglym,duzym wysilku fizycznym-pracowalam z niepelnosprawnymi i musialam przewiezc osobe na wozku(ciezka) przez wysoki prog,wiec musialam dzwignac do gory, no i stalo sie.Zadzwonilam do mojej ginekolog z Polski i powiedziala,ze jesli to jest kolor brazowy i to tylko jednorazowo to po prostu mam sie oszczedzac i nic nie robimy z tym.Natomiast jesli bedzie sie to powtarzac, to po pierwsze rezygnacja z tej wysilkowej pracy no i oczywiscie badania i ew. podanie lekow.
Na szczescie to bylo jednorazowe, w pracy powiedzialam,ze musze sie oszczedzac i potem juz bylo ok.
Slyszalam tez,ze te plamienia nie powinny byc czerwona,zywa krwia.Wtedy to prosto do lekarza.
Akuku-czy Ty tez jestes za granica?ja mieszkam w Danii:-)
Panna.nikt Trzymam kciuki za tate!