reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Dzień dobry!
Ale się dziś kiepsko czuje... :-( od rana mnie mdli i mam tak twardy brzuch że szok! Wolałabym się wyrzygać może by mi przeszło a tu dupa! I nie mogę się dziś do jedzenia zmusić... bleee...
A myślałam że przy drugim dziecku będzie inaczej!!!

Co do podwójnych Mamusiek- to ogromny szacunek dla nich! Dwa razy więcej obowiązków i dwa razy więcej cierpliwości :-p Zresztą uważam, że każda Matka zasługuje na medal... - a propos muszę coś mojej kupić :szok: i nie mam pomysłu :no:

reklama
no fakt czasami lepiej nie prosić się o pomoc. eh z rodziną to tak naprawdę ładnie tylko na zdjęciach się wychodzi.
moi ogólnie są ok. chciałam, żeby przyjechała z najmłodszą siostrą... a ona sądzi, że średnia siostra sobie nie poradzi (dziewczyna 15 lat)... wychowali ją na taką nieudolną to teraz mają. ją trzeba zawieść i przywieść ze szkoły... a ja na gimbusa zapierd... od 3 klasy podstawówki.. nikt nade mną się tak nie pieścił jak nad nią. szkoda słów

siostrzane i matczyne milosci ... przechodzilam przez kazdy mozliwy etap od fascynacji przez frustracje po wscieklosci i wszelkie uczucia posrednie ... nie ma jak miec 3 siostry o 4 skrajnych charakterkach :)

jak maleństwo się urodzi to chciałabym oboje tak samo traktować, żeby Nataniel nie czuł się odrzucony. wiem co to znaczy być "tą gorszą" i nie chcę takiego życia dla swojego dziecka...

cześć przyszłe mamusie :) dziś odebrałam wyniki bety no i okazało się dość niespodziewanie, że spodziewam się trzeciego dzieciątka :) termin mam na samą końcówkę stycznia :)

reklama
Malinka foliku to nawet 3-8 tabletek mozna brac w zaleznosci od wskazan lekarza, a nawet powinno ok 5 mg tyle w hiszpani wiem ze zalecaja u nas jest inaczej a powod roznicy niestety mi nieznany

Ewatresco gratuleje i witaj :)

Milusia zycze pojedynczej :)

Anisen moze ktoras forumowiczka :p popilnuje

Vinga ale ja bym ak pospala :|

Kasia ja mysle to samo szacunek dla mam blizniat

Ivi gratulacje i witaj :)

ja poki co bez objawow no moze czasem jajnik zakluje i piersi bola ... ale to dopiero 5 tydzien i 1 dzien ... ale mam nadzieje ze tak bedzie do konca :D

Ostatnia edycja:
Do góry