reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Kurcze to nie tak do końca... :no: Ja mam przed sobą teraz ostatni rok... piszę pracę dyplomową itp itd... to nie jest kwestia mojego "chce czy nie" To był pierwszy mój zjazd po wakacjach i musiałam iść pogadać z wykładowcami o kwestii zaliczenia przedmiotów, mojej ewentualnej nieobecności w późniejszym czasie (w razie szpitala czy porodu koło grudnia stycznia itp.) Nie miałam jak się zerwać bo wszystkie przedmioty mam po raz pierwszy i musze się pokazać. Nawet jak mnie wykładowcy znają z poprzednich lat to nie wiedzą ze jestem w ciąży i co się ze mną dzieje - a z doświadczenia z Konradem wiem jak to jest kiedy to kolezanki nie ja załatwiają... :wściekła/y:

Jutro zadzwonię do swojej gin i umówię się na wizytę. Niech ona zadecyduję... jak pojadę na IP to położą mnie "profilaktycznie"... nic mi nie zrobią tylko wku*wią... tak jak z Konradem w ciąży...

reklama
Witam:-)
Troszke Was czytałam i chciałabym do Was dołączyc...w styczniu spodziewam sie mojego drugiego dziecka:-D
Mam już roczną córke:-) pozdrawiam

Sara witaj :-)

Sylka studiuję pedgogikę... pracuję w przedszkolu i w ramach czasu na "wychowanie swoich dzieci" sama wysłała mnie szefowa żebym się dokształciła.

Sara hej!

Ja wiem nie powinnam malowac farba sama w sobie nie śmierdzi tak delikatnie jak zmoczony papier pachnie a jak sama nie zaczne robic to sie nie uproszę Kolejny nastepny weekend bedzie pewnie znowu "piwkowy" :/ i tak do grudnia bede sie prosila wiec zaczelam sama, sil to ja nie mam jak mały mowi stop! To ja potulnie ide odpoczywac i nie ruszam sie za grosz... Swoja droga jak slubu nie mialam czulam sie inaczej a teraz jak z jakas klodka na szyji niby nic nie zmienilo a gdzies z tylu glowy taki stempel albo pieczęć nie wiem moze mi minie to :/

Fifka - przebadaj sie tak bedzie dla Was nalepiej i najbezpieczniej

Inomama, zielonych było bardzo mało. Zaledwie kilka :)
Wyibraźcie sobie, że wczoraj je zrobiłam a dziś już nie ma pół słoika... ledwo zdążyły się umarynować :D Mój M pierwszy raz w życiu jadł gąski i dostał kociokwiku.

No, regał już rozłożony i wyniesiony :D bosko. Tylko teraz multum sprzątania...
Szykujemy się do małego przemeblowania w pokoju i znalazłam program do projektowania wnętrz :D Bez wysiłku już mamy opracowane co gdzie stanie tak żeby się zmieściło łóżeczko, komoda z przewijakiem, kojec :D jupi

Zaraz na galerii dam Wam zdjęcie komody i jedno albo dwa bonusowe ;)

Sara hejka :-D

Pustiszi, Fifka dziewczyny powaliło Was:-D? Oszczędzajcie się plisssssssss

Ja bym dzisiaj jadła i jadła, dopiero co zjadłam obiad, a już jestem głodna masakra jakaś:zawstydzona/y:

Czytam was dziś na bierzaco ale odpisywać nie mam głowy znowu mnie dopada jakaś handra nie mogę sobie z tym poradzić Nic mni nie cieszy nawet wczorajsze zakupy jestem w jakiejs czarnej du....

Sara witaj !!!

Pustiszi ja sama malowałam pokój farba śmierdziała i owszem ale wyjścia nie miałam co tydź słyszałam ze za tydź i tak w kółko a ja chciałam zeby ten smród wywietrzał zanim sie Julia urodzi . Pewnego dnia jak R wrócił do domu to było po wszystkim opierniczył mnie ale za późno było dodam ze to miesiąc przed porodem mnie naszlo :)

fifka niewiem od czego te krostki pampersów juz nie nosi ale jakiś tydź temu najadłysmy sie pomelo bo dopiero sie pokazało u nas w biedronce a bardzo lubimy ten owoc i obie miałysmy rozstruj żołądka moze od podcierania tyłka te krostki juz sama niewiem .

Magsus, Pustiszi i reszta, dziewczynki nie smutajcie się, wiem mówi to ta, która prawie ciągle ma doła, a czasem takie głupie myśli, że aż wstyd pisać, ale kurde no, trzeba jakoś to wszystko ogarnąć:-D

reklama
No ale jest tak kazda robi w miare mozliwosci i sil ile moze tez chce juz prania robic dziecku kurde ciagle mi sie zbiera nasze i wlasnie poki nie ma mrozow chce wymalowac wywietrzyc pokoj moj tez jak wpadnie do domu to dostane no ale ile mozna ?

I jeszcze jak teraz prasowalam puscilam sobie kolysanki no braaaaawo nie widzialam co prasuje tak mi lzy lecialy a teraz juz odpoczynek na pierwsza milosc i juz nic dzis nie robie juz naprawde padlam

Do góry