reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Milusia zdrówka dla synków!!! trzymaj się kochana, jesteśmy myślami z wami. mam nadzieję, że jednak szybko chłopcy wyjdą ze szpitala.
Fifi ja też kończyłam pedagogikę przedszkolną + wczesnoszkolna :):)

dziewczyny przepraszam ale nie nadrobię Was :-(
Obaj moi chłopcy leżą w szpitalu,było nie zaciekawie...Kuba ma dwa antybiotyki i pewnie dojdzie trzeci...Szymon też ma bakterię,ale już się "prostujemy"i idzie ku lepszemu...
Zmieniam dzieciom pediatrę...bo miarka się przebrała...to przez nią Kuba jest w takim stanie,bo we wtorek stwierdziła że nic mu nie jest i nawet syropu nie dała...a juz w środę 41,6tem..................!!!!!

Aj nawet nie mam jak do Was zerknąć...cały czas jesteśmy w szpitalu z mężem,w nocy się wymieniamy (raz ja raz on)...całe szczęście ze ma urlop,bo bym chyba Pier***dostała....
Pozdrawiamy:)
Ps. za szybko raczej nas nie wypuszczą:no: więc na forum będe tylko z doskoku na razie

trzyma kicuki by Chlopcy szybko wyzdrowieli:)

Witajcie

pojawialam sie co jakis czas na forum. bo roznie to bywalo z ciaza moja raz szpital raz nie.

przyjmiecie mnie? jeszcze Obiecuje bede bywac czesciej-codziennie;)

https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2014-f513/galeria-styczniowek-66263/index129.html#post10164259

a tu moj Brzusio:)

czesc dziewczynki mam nadzieje ze u was wszystko ok i jestescie zdrowe
u mnie jakos powolutku jestem strasznie przygnebiona od dluzszego czasu...
tez zaczelam szkole w weekendy(ostatni rok magisterki)wszyscy wyrozumiali poza moim promotorem zdenerwowal mnie tak ze doprowadzil mnie znowu do skurczy... malo tego siedzenie na zajeciach w tym stanie nie jest dla mnie stasznie boli chodzic nie moge do dzis ani przekrecac sie nawet w lozku....

Salli masz linka do tego programu ?? Pokoik super, sama bym sobie taki projekt strzelila zeby zaoszczedzic czasu z rozmieszczaniem... hehe tymbardziej ze z nami tez maluszek bedzie heh

a ja musze gdzies ponarzekac... od odpoczywania i lezenia juz mnie wszystko boli i mam dosc:wściekła/y: ze musiala sie ta szyjka skrocic;/
no nic...ulzylo mi troche:-p

MIŁEGO WIECZORU! :)

Kasia a ja bym chciała tak sobie poleżeć hehe :p ale nie, muszę doginać jak mały samolocik za tym moim łobuzem. nie dogodzisz kobiecie w ciąży :-D
Czikusia głowa do góry!
Tymbareczka jasne! wpadaj do nas codziennie :)

Kurcze cieżko was nadgonic po weekendzie dochodzę do siebie po wczorajszej nocy i lepiej sie czuje Julia sprawiła ze humor mi wrócił chociaz w nie ciekawych okolicznościach . Zabralam ja na nocna pomoc z tymi krostkami w sumie to juz nie krostki tylko wielka czerwona plama na cały tyłek i ciposzke po kąpieli tak płakała ze ja swędzi i boli ze musiałam coś z tym zrobić bo jutro by jeszcze gorzej było . Lekarz mówi ze moze mieć zakwaszony mocz a teraz 2 noce z rzędu sie zasikala i podraznila skórę zakwaszony mocz moze mieć od pomelo właśnie i dlatego zakaz narazie jedzenia tego owoca lub co mnie dziwi moze mieć owsiki ale kurcze rozumiem swedzenie odbytu na owsiki ok zgadzam sie a skąd to podraznienie na pipce ??? Moze od drapania ???? Juz niewiem jutro wizyta u pediatry moze on coś zaleci jakieś badania !!!
Wiec moja córka mówi do pana doktora przy ogledzinach kroku ja mam mała cytryne a moja mama ma taką duuuuuuża i pokazuje rekami az do sufitu i jeszcze nie koniec mówi ja mam tyłeczek a mama duuuuuza dupę !!!! Oczy zrobiłam czerwona jak burak ale nie mogłam śmiechu powstrzymać zreszta pan doktor tak samo bo nie wiedział co dziecku powiedzieć :-D

Milusia kochana życzę zdrowia dla synków a Tobie dużo sił wyobrażam sobie jakie to męczące jeszcze w tak zaawansowanej ciazy !!!!

Czikusia współczuje bardzo nie wszyscy sa wyrozumiali niestety !!!!dzis mnie jedna pani w sklepie przepuszcza przed siebie a druga lafirynda mówi przeciez ciaza to nie choroba stanie w kolejce nikomu nie zaszkodzi a ja do niej mówię ze nie wymagam pierwszeństwa od pani poprostu pani z tylu jest na tyle wyrozumiała ze mnie przepuscila na to kasjerka mówi na głos kobiety w ciazy i z małymi dziećmi proszę w pierwszej kolejności hehe w ciazy akurat tylko ja byłam ale z dziećmi były 3 panie i to zakupy miały kosmiczne pełne kosze takze ta niewyrozumiala pani postala sobie jeszcze za karę !!!! :-)

reklama
Do góry