reklama
vinga89
mamusia syneczków
Milusia zdrówka dla synków!!! trzymaj się kochana, jesteśmy myślami z wami. mam nadzieję, że jednak szybko chłopcy wyjdą ze szpitala.
Fifi ja też kończyłam pedagogikę przedszkolną + wczesnoszkolna
Fifi ja też kończyłam pedagogikę przedszkolną + wczesnoszkolna
Tymbareczka
Mama Aleksika
dziewczyny przepraszam ale nie nadrobię Was :-(
Obaj moi chłopcy leżą w szpitalu,było nie zaciekawie...Kuba ma dwa antybiotyki i pewnie dojdzie trzeci...Szymon też ma bakterię,ale już się "prostujemy"i idzie ku lepszemu...
Zmieniam dzieciom pediatrę...bo miarka się przebrała...to przez nią Kuba jest w takim stanie,bo we wtorek stwierdziła że nic mu nie jest i nawet syropu nie dała...a juz w środę 41,6tem..................!!!!!
Aj nawet nie mam jak do Was zerknąć...cały czas jesteśmy w szpitalu z mężem,w nocy się wymieniamy (raz ja raz on)...całe szczęście ze ma urlop,bo bym chyba Pier***dostała....
Pozdrawiamy
Ps. za szybko raczej nas nie wypuszczą więc na forum będe tylko z doskoku na razie
trzyma kicuki by Chlopcy szybko wyzdrowieli
Witajcie
pojawialam sie co jakis czas na forum. bo roznie to bywalo z ciaza moja raz szpital raz nie.
przyjmiecie mnie? jeszcze Obiecuje bede bywac czesciej-codziennie
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2014-f513/galeria-styczniowek-66263/index129.html#post10164259
a tu moj Brzusio
Czikusia
Fanka BB :)
czesc dziewczynki mam nadzieje ze u was wszystko ok i jestescie zdrowe
u mnie jakos powolutku jestem strasznie przygnebiona od dluzszego czasu...
tez zaczelam szkole w weekendy(ostatni rok magisterki)wszyscy wyrozumiali poza moim promotorem zdenerwowal mnie tak ze doprowadzil mnie znowu do skurczy... malo tego siedzenie na zajeciach w tym stanie nie jest dla mnie stasznie boli chodzic nie moge do dzis ani przekrecac sie nawet w lozku....
u mnie jakos powolutku jestem strasznie przygnebiona od dluzszego czasu...
tez zaczelam szkole w weekendy(ostatni rok magisterki)wszyscy wyrozumiali poza moim promotorem zdenerwowal mnie tak ze doprowadzil mnie znowu do skurczy... malo tego siedzenie na zajeciach w tym stanie nie jest dla mnie stasznie boli chodzic nie moge do dzis ani przekrecac sie nawet w lozku....
kasia150491
Mamusia synusia:)
a ja musze gdzies ponarzekac... od odpoczywania i lezenia juz mnie wszystko boli i mam dosc ze musiala sie ta szyjka skrocic;/
no nic...ulzylo mi troche
MIŁEGO WIECZORU!
no nic...ulzylo mi troche
MIŁEGO WIECZORU!
vinga89
mamusia syneczków
Kasia a ja bym chciała tak sobie poleżeć hehe ale nie, muszę doginać jak mały samolocik za tym moim łobuzem. nie dogodzisz kobiecie w ciąży
Czikusia głowa do góry!
Tymbareczka jasne! wpadaj do nas codziennie
Czikusia głowa do góry!
Tymbareczka jasne! wpadaj do nas codziennie
Akuku, proszę Cię bardzo Ściągasz i nawet instalować nie musisz. Jedyny minus to taki, że masz listę mebli, nie wszystkie mają wymiary, więc ja mogłam tylko orientacyjnie sobie "urządzić". Ale to też dużo daje
Oto link Projektowanie on-line Power NET+ 3D Program - darmowy program do projektowania wnętrz
Oto link Projektowanie on-line Power NET+ 3D Program - darmowy program do projektowania wnętrz
Kurcze cieżko was nadgonic po weekendzie dochodzę do siebie po wczorajszej nocy i lepiej sie czuje Julia sprawiła ze humor mi wrócił chociaz w nie ciekawych okolicznościach . Zabralam ja na nocna pomoc z tymi krostkami w sumie to juz nie krostki tylko wielka czerwona plama na cały tyłek i ciposzke po kąpieli tak płakała ze ja swędzi i boli ze musiałam coś z tym zrobić bo jutro by jeszcze gorzej było . Lekarz mówi ze moze mieć zakwaszony mocz a teraz 2 noce z rzędu sie zasikala i podraznila skórę zakwaszony mocz moze mieć od pomelo właśnie i dlatego zakaz narazie jedzenia tego owoca lub co mnie dziwi moze mieć owsiki ale kurcze rozumiem swedzenie odbytu na owsiki ok zgadzam sie a skąd to podraznienie na pipce ??? Moze od drapania ???? Juz niewiem jutro wizyta u pediatry moze on coś zaleci jakieś badania !!!
Wiec moja córka mówi do pana doktora przy ogledzinach kroku ja mam mała cytryne a moja mama ma taką duuuuuuża i pokazuje rekami az do sufitu i jeszcze nie koniec mówi ja mam tyłeczek a mama duuuuuza dupę !!!! Oczy zrobiłam czerwona jak burak ale nie mogłam śmiechu powstrzymać zreszta pan doktor tak samo bo nie wiedział co dziecku powiedzieć
Milusia kochana życzę zdrowia dla synków a Tobie dużo sił wyobrażam sobie jakie to męczące jeszcze w tak zaawansowanej ciazy !!!!
Czikusia współczuje bardzo nie wszyscy sa wyrozumiali niestety !!!!dzis mnie jedna pani w sklepie przepuszcza przed siebie a druga lafirynda mówi przeciez ciaza to nie choroba stanie w kolejce nikomu nie zaszkodzi a ja do niej mówię ze nie wymagam pierwszeństwa od pani poprostu pani z tylu jest na tyle wyrozumiała ze mnie przepuscila na to kasjerka mówi na głos kobiety w ciazy i z małymi dziećmi proszę w pierwszej kolejności hehe w ciazy akurat tylko ja byłam ale z dziećmi były 3 panie i to zakupy miały kosmiczne pełne kosze takze ta niewyrozumiala pani postala sobie jeszcze za karę !!!! :-)
Wiec moja córka mówi do pana doktora przy ogledzinach kroku ja mam mała cytryne a moja mama ma taką duuuuuuża i pokazuje rekami az do sufitu i jeszcze nie koniec mówi ja mam tyłeczek a mama duuuuuza dupę !!!! Oczy zrobiłam czerwona jak burak ale nie mogłam śmiechu powstrzymać zreszta pan doktor tak samo bo nie wiedział co dziecku powiedzieć
Milusia kochana życzę zdrowia dla synków a Tobie dużo sił wyobrażam sobie jakie to męczące jeszcze w tak zaawansowanej ciazy !!!!
Czikusia współczuje bardzo nie wszyscy sa wyrozumiali niestety !!!!dzis mnie jedna pani w sklepie przepuszcza przed siebie a druga lafirynda mówi przeciez ciaza to nie choroba stanie w kolejce nikomu nie zaszkodzi a ja do niej mówię ze nie wymagam pierwszeństwa od pani poprostu pani z tylu jest na tyle wyrozumiała ze mnie przepuscila na to kasjerka mówi na głos kobiety w ciazy i z małymi dziećmi proszę w pierwszej kolejności hehe w ciazy akurat tylko ja byłam ale z dziećmi były 3 panie i to zakupy miały kosmiczne pełne kosze takze ta niewyrozumiala pani postala sobie jeszcze za karę !!!! :-)
reklama