reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

ja mam juz 2.5 kg na plusie, ale jakoś się nie przejmuje

Anabas co do leków w ciąży to jezeli lekarz zezwolił to się nie przejmuj widocznie można, a fimy farmaceutyczne po prostu musza napisac swoje

Sally jak to , to nie była pomyłka z tym morderstwem, możesz coś wiecej? przeraziłaś mnie

reklama
ja mam 2kg +, pomimo mojego rzygania i nie wiadomo czego. załamka

jak ktoś jest chętny do prowadzenia takiej tabelki to można założyć taki wątek.

Ostatnia edycja:
[WAŻNY POST NIOSĄCY OSTRZEŻENIE DA RODZICÓW, BO POPARTY DOŚWIADCZENIEM MOIM WŁASNYM]

W tej mojej sprawie z policją to jest właśnie przerażające...
To nie była pomyłka.
Naście lat temu zaginęła dziewczyna. Znaleźli jej ciało po wielu latach. Przypadkiem. Było zmasakrowane.
I okazało się, że korespondowałam z tym facetem co ją zabił :( Ja tego nie pamiętałam (jego nicka... ) i na policji powiedziałam zgodnie z prawdą, że nie pamiętam. Ale potem u rodziców znalazłam listy od niego (miły, przyjacielski, pięknie pisał, wysyłał wiersze..).
Gdybym była głupsza niż jestem to mogłam być na jej miejscu... Bo proponował spotkanie... Strasznie się przestraszyłam tej myśli. I co śmieszne, pomyślałam wtedy "pitolę. nie będę mieć dzieci"... a nie wiedziałam, że już jestem w ciąży.

I tu przestroga dla wszystkich matek - Uważajcie na dzieci... Teraz już doszedł internet (ja pisałam listy) więc zagrożenie czycha wszędzie. Nigdy nie wiadomo z kim dziecko pisze, spotyka się itd. Ja wiem, że ciężko jest uniknąć zagrożenia, bo morderca może mieszkać drzwi w drzwi z Wami, ale uważać trzeba...

Cześć dziewczynki :)
Ja na razie tylko na chwilę, postaram się wieczorkiem/jutro nadrobić. U mnie OK, po prostu mam od paru dni fazę śpiącej królewny i jak wracam do domu, to po prostu padam...
3mcie się ciepło!

bluelovi- ja też się nad tym zastanawiam, ale z OM jest 31 stycznia, dlatego jestem z wami
najwyżej będę ostatnia, poza tym młodek urodziłam przed terminem więc zobaczymy

anbas - nie martw się w ulotkach zawsze jest napisane żeby nie stosować lub skonsultować się z lekarzem, bo teoretycznie żadnych leków nie wolno

Ostatnia edycja:
olich, nigdzie nie uciekaj! styczniówką jesteś i już hehe.
Salli, ja cie, ale historia.miałaś szczęście kochana i rozum, że się z nim nie spotkałaś

eh eh eh fasolkę szparagową bym zjadła ale nie mam siły jej ugotować :p

heloł!

goście w drodze na lotnisko, a ja do Was od razu:) co nałóg to nałóg:) powinnyśmy się nazywać Nałogowe Styczniówki:):):)

Się wtrącę w temat prasowania, bo ja akurat bardzo lubię. Zawsze filmik jaki do tego, winko (bądź teraz soczek:), a na koniec nagroda w postaci składania koszulek wg Perfekcyjnej Pani Domu. Normalnie walnięta jestem na tym punkcie, tak sie jaram, ze się nauczyłam:) tylko prześcieradła z gumką nie umiem nadal...:):):)

Miejskibandyta - że co? uprzejmie pytam! co zrobiłaś? zaciukałaś kogoś z aktorów czy jak?

Justynaj - gratki pierwszych ruchów:) ale Ci fajowo!

Anbas - nie denerwuj się!!! nie psikałaś sobie tego hektolitrami to primo, a secundo - antybiotyki czasem trzeba brać i też nie szkodzi to dziecku. ściskam

Salli - .....................matko jedyna!!!!!!!!!!szok!!! a to taki ala absztyfikant był?

A kg u mnie +3, już chyba miesiąc bez zmian.

p.s. a propos nicków, skąd Wasze się wzięły?

reklama
Salli aż się wierzyć nie chce... teraz to dopiero trzeba uważać.

Anbas, spokojnie, na moich lekach na astmę pisze coś w stylu: jeśli ryzyko dla płodu przewyższa korzyści dla matki... czy coś w ten deseń.

Ja kolejny pod chmurą, os 3 dni mam nerwa, sama nie wiem na co :( mam nadzieję że to burza hormonów.

Co do kilogramów to ja już 7 na + :) jednak wyjściową wagę miałam 50kg, więc dobrze że tyle przytyłam.

Do góry