reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hej laseczki :-)
Kurcze też mam dzisiaj niechcieja strasznego. Najchętniej bym legła i spała. Chcę do domku:blink:.
Miejskibandyta odpowiedni nick dla odpowiedniej osoby:-), daj koniecznie znać po wizytce i po wizycie na posterunku, bo sama jestem ciekawa co tam nawywijałaś, związane z sagą Zmierzch.

oki zmykam do roboty-dobrego dnia kobietki

reklama
hej dziewczyny jak czytam o tej policji to podczas studiow tez mielismy z mezem nieprzyjemne zajscie z policja - na szczescie okazalo sie bardzo mylne:) ale policja nas nie przeprosila

kurcze, zauważyłam ze w ciązy zle znoszę gorąc...juz temperature taka jak dzisiaj, cyzli jakies 25 stopni mnie męczy...chce już jesien:):):)ale wiecie..taka polską złotą jesien:):)

A ja juz tak zupelnie z innej beczki, dlatego nie dopisuje do ostatniego postu.
dobra wiadomosc. Bo dzis po tym jak napisalam do Was polozylam sie jeszcze i zasnelam, korzystajac,ze wszyscy jeszcze chrapia i jak sie obudzilam, lezalam zupelnie na plasko, polozylam reke na brzuchu i czulam takie delikatne napinanie, to nie bylo kopanie ale ja wiem, moja dzidzia sie niezle gimnastykuje.te ruchy byly wyczuwalne z prawej strony i jestem ciekawa jak jutro na usg zobaczymy jak lezy- choc do jtra to pewnie pozycje zmieni 10 razy. Jednego jestem pewna dziecko sie rusza! I wstalam z tego powodu bardzo szczesliwa!
W pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 17 tygodniu, w drugiej, co mam zanotowane w 14, a teraz koncowka 13:-)a ostatnio juz sie troche martwilam, bo momentami sie az tak dobrze czulam,ze watpilam,czy ja wogole w ciazy jestem-poza mega wielkim brzuchem:-D

a drugie to wczoraj 'nakupowalam' sobie troche ciazowych ciuszkow w hmie.to chyba jedyny taki sklep, gdzie mozna w miare niedrogo cos fajnego ciazowego kupic. Ciuchy ciazowe z ostatniej ciazy miesiac przed kolejna ciaza do czerwonego krzyza oddalam...tak samo jak i male ciuszki na sprzedaz wystawilam:-D
a zadowolona jestem z zakupow, bo ostatnio juz najwieksze moje jeansy za male i meczace to bylo. Nawet zwykle legginsy mnie denerwuja wiec tez ciazowe mam.a najbardziej lubie takie dopadowane rozciagliwe tuniki podkreslajace brzuszek.
Milego dzionka dziewczyny!

Ikasia - ja podobnie, ogólnie nie lubię gorąca ale teraz najchętniej bym się osiedliła w chłodniejszym klimacie. A ma być 29 w cieniu :baffled: Jednoczę się w tej niedogodności caaała.

Sali co ty opowiadasz? Morderstwo?:sorry2:to niezle przygod mialas.ale nie pierwszy raz slysze o takich pomylkach:-D

a kisiel...mmmm cholera, a akurat juz mi sie skonczyly, a babka z polskiego sklepu do koncanlipca na urlopie,do innego musze jechac duzo dalej...

Justynaj, to niestety nie była pomyłka :(

Jeśli zaś chodzi o kisiel, to czy masz może mąkę ziemniaczaną?
Jak sobie przypomnę przepis na domowy kisiel (zajebiaszczy!!!) a nie z torebki, to podeślę.

Miło ze jeszcze mnie pamietacie :)

Są tu jakies kobitki z Warszawy?

Anna, pamięć dobra ;)
A z Warszawy jestem chociażby ja :)
Zobacz na wątku "przedstaw się" - tam dziewczyny piszą skąd są :)

Witam sie z "rana"

Justyna gratuluję ruchów :) Ja zaczynam czuc bardzo delikatnie takie muskanie jakby.

U nas pogoda sie poprawila, na szczęście. zajrze jeszcze, jak ogarne mieszkanko

reklama
a mi normalnie sily odbiera dzisaij ten mój groch jest wykanczajacy ;) polozylam dziecko spac wiec narazie nie moge z niczym ruszyc z robota a poztym okropnie sie czuje nie wmusialm w siebie sniadania t o mi sie slabo zrobilo i wyladowałam na kibelku z własnej kłupoty ;( a co do ruchów to moj grosz sie tak wierci ze jak wczoraj wieczorem lezałam to normalnie czulam ze sobie ubodobal lewa strone brzucha na wygibasy ;)kopie tez juz niezle

Do góry