reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej laseczki :-)
Kurcze też mam dzisiaj niechcieja strasznego. Najchętniej bym legła i spała. Chcę do domku:blink:.
Miejskibandyta odpowiedni nick dla odpowiedniej osoby:-), daj koniecznie znać po wizytce i po wizycie na posterunku, bo sama jestem ciekawa co tam nawywijałaś, związane z sagą Zmierzch.

oki zmykam do roboty-dobrego dnia kobietki

reklama
hej dziewczyny jak czytam o tej policji to podczas studiow tez mielismy z mezem nieprzyjemne zajscie z policja - na szczescie okazalo sie bardzo mylne:) ale policja nas nie przeprosila

kurcze, zauważyłam ze w ciązy zle znoszę gorąc...juz temperature taka jak dzisiaj, cyzli jakies 25 stopni mnie męczy...chce już jesien:):):)ale wiecie..taka polską złotą jesien:):)

A ja juz tak zupelnie z innej beczki, dlatego nie dopisuje do ostatniego postu.
dobra wiadomosc. Bo dzis po tym jak napisalam do Was polozylam sie jeszcze i zasnelam, korzystajac,ze wszyscy jeszcze chrapia i jak sie obudzilam, lezalam zupelnie na plasko, polozylam reke na brzuchu i czulam takie delikatne napinanie, to nie bylo kopanie ale ja wiem, moja dzidzia sie niezle gimnastykuje.te ruchy byly wyczuwalne z prawej strony i jestem ciekawa jak jutro na usg zobaczymy jak lezy- choc do jtra to pewnie pozycje zmieni 10 razy. Jednego jestem pewna dziecko sie rusza! I wstalam z tego powodu bardzo szczesliwa!
W pierwszej ciazy pierwsze ruchy poczulam w 17 tygodniu, w drugiej, co mam zanotowane w 14, a teraz koncowka 13:-)a ostatnio juz sie troche martwilam, bo momentami sie az tak dobrze czulam,ze watpilam,czy ja wogole w ciazy jestem-poza mega wielkim brzuchem:-D

a drugie to wczoraj 'nakupowalam' sobie troche ciazowych ciuszkow w hmie.to chyba jedyny taki sklep, gdzie mozna w miare niedrogo cos fajnego ciazowego kupic. Ciuchy ciazowe z ostatniej ciazy miesiac przed kolejna ciaza do czerwonego krzyza oddalam...tak samo jak i male ciuszki na sprzedaz wystawilam:-D
a zadowolona jestem z zakupow, bo ostatnio juz najwieksze moje jeansy za male i meczace to bylo. Nawet zwykle legginsy mnie denerwuja wiec tez ciazowe mam.a najbardziej lubie takie dopadowane rozciagliwe tuniki podkreslajace brzuszek.
Milego dzionka dziewczyny!

Ikasia - ja podobnie, ogólnie nie lubię gorąca ale teraz najchętniej bym się osiedliła w chłodniejszym klimacie. A ma być 29 w cieniu :baffled: Jednoczę się w tej niedogodności caaała.

Sali co ty opowiadasz? Morderstwo?:sorry2:to niezle przygod mialas.ale nie pierwszy raz slysze o takich pomylkach:-D

a kisiel...mmmm cholera, a akurat juz mi sie skonczyly, a babka z polskiego sklepu do koncanlipca na urlopie,do innego musze jechac duzo dalej...

Justynaj, to niestety nie była pomyłka :(

Jeśli zaś chodzi o kisiel, to czy masz może mąkę ziemniaczaną?
Jak sobie przypomnę przepis na domowy kisiel (zajebiaszczy!!!) a nie z torebki, to podeślę.

Miło ze jeszcze mnie pamietacie :)

Są tu jakies kobitki z Warszawy?

Anna, pamięć dobra ;)
A z Warszawy jestem chociażby ja :)
Zobacz na wątku "przedstaw się" - tam dziewczyny piszą skąd są :)

Witam sie z "rana"

Justyna gratuluję ruchów :) Ja zaczynam czuc bardzo delikatnie takie muskanie jakby.

U nas pogoda sie poprawila, na szczęście. zajrze jeszcze, jak ogarne mieszkanko

reklama
a mi normalnie sily odbiera dzisaij ten mój groch jest wykanczajacy ;) polozylam dziecko spac wiec narazie nie moge z niczym ruszyc z robota a poztym okropnie sie czuje nie wmusialm w siebie sniadania t o mi sie slabo zrobilo i wyladowałam na kibelku z własnej kłupoty ;( a co do ruchów to moj grosz sie tak wierci ze jak wczoraj wieczorem lezałam to normalnie czulam ze sobie ubodobal lewa strone brzucha na wygibasy ;)kopie tez juz niezle

Do góry