Hej!
Ja podczytuję prawie codziennie z pracy, ale tez mało weny na pisanie
widzę, że u wielu z nas ciąża sprzyja mieszkaniowym planom. U nas podobnie. Zmieniamy na większe i chyba jak Anisen - będzie szeregówka, bo na razie dogadujemy szczegóły i tez dumamy skąd tyle kasy na wykończenie wziąć
My i tak się trochę kredytujemy, ale bym chciała im mniej tym lepiej
gratuluję wszystkim wizyt!
Anbas: spokojnie - szybkie czucie ruchów zależy też gzie jest łożysko - więc w drugiej ciąży wcale nie musi być szybciej
Pustiszi: ja w pierwszej od 17 dopiero czułam muskanie, w 18 już solidnie! teraz jestem głęboko za wami, więc co tam nawet się nie doszukuję, choć widzę po wybrzuszeniu i jak leżę na plecach, to wiem w którym miejscu maluch leży, ale raczej nie macam go za dużo
olich: no to by wypadało, ze jesteś lutówką, albo twoja gin coś inaczej liczy? bo ja mam 13 tydzień w toku, a termin na 25.01 z OM, a z USG 29.01...
Ania: ja też jestem z wa-wy
macie jeszcze mdłości? bo mi chyba mijają w końcu - mięsa nadal nie bardzo tykam, ale jak zjem to przynajmniej nie nudzi tak okropnie, jedynie w kółko się odbija - ale widzę postęp
a że mi sie nic nie chce po przyjściu z pracy to normalka, ale pranie, obiad na kolejne dni, prasowanie - nic się choroba samo zrobić nie chce - taki pech;(
blulovi: ja mam + 0,5kg