reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

co do tych ruchów, to jak powiedziałam dziś mojej gin że pewnie mi nie uwierzy, ale ja czuję dzieciaczka, to powiedziała tak:
"na pewno nie czuje pani tego 5cio centymetrowego ludzika, ale bardzo możliwe żę czuje pani przelewanie się wód płodowych i zmianę ciśnienia pod wpływem ruchów maluszka, takie "przelewanie się", "wiercenie" no bo wiadomo, na kopniaki jeszcze za wcześnie:) "
:)

reklama
Ten facet nie był absztyfikantem. Miałam wtedy chyba z 16 lat i krespondowałam z ludźmi z całej Polski. A ten pan był starszy ode mnie, był "starej daty hipisem", w tylu "miłość, przyjaźń, muzyka. Pisałam z nim dość krótko, bo akurat w tamtym czasie szybko traciłam zainteresowanie tym co aktualnie mnie zajmowało.
Ale sam fakt, że z nim pisałam (trwało to może ze 4 - 6 miesiący) i że chciał się spotkać, zmroził mnie jak się dowiedziałam kim był...
I jak sobie pomyślę, że moja rodzina miałaby mnie szukać przez 12 lat... by się w końcu dowiedzieć, że nie żyję... Oj ciężko przeżyłam to przesłuchanie :( Kilka dni nie wychodziłam z domu i siedziałam jak katatoniczka w fotelu.

Sali to okropne , wspólczuje :-(tryeba na siebie uwayac jak cholera .

A tak y innej becyuki to mj M wasnie wraca y rzb i pryzwieyie mi macdonalda hihe bede gruba :-)
Mam takie dziwne mysli, a wiec tak moja babcia urodzila kiedys synka ale zmarl pozniej urodzila moja mame a moja mama mnie i siostre wiec same baby i ja 1 corke , wiec teraz jakis niedowiarek jestem jakim cudem ja moglabym miec synka_ macie moze takie przyklady ze u was w domu same kobity a wy sie ze tak powiem wylamalyscie i macie syna__czasami mi sie wydaje ze w mojej
rodzinie babska klatwa panuje
:-)

chyba tylko ja tu jestem teraz na forum ;)

Ostatnia edycja:
blue, w rodzinie mojego męża są praktycznie sami faceci. od pokoleń tak jest, jego dziadek miał samych braci, ojciec tak samo. bracia teścia też samych synów, z kolei synowie samych synów ehh. itd. mój P ma brata któremu o dziwo urodziła się córa więc złamał schemat. ale my widzę kontynuujemy go dalej. dlatego starając się teraz o córkę mój P mówi "nie napalaj się tak - i tak będzie chłopak". :baffled: to by było na tyle he. też jakaś klątwa kurde.
idę spać bo padam na pyszczek
ale teściowie mnie wkurzyli, a tak naprawdę to teść. poszedł z małym na spacer, przychodzi o 19 patrzę a mały śpi! nawet mu wózka nie rozłożył do leżenia tylko 10 min go woził takiego wiszącego do przodu na pasach. pomijając fakt że dobrze wiedział , że o 20 mały idzie na noc spać, więc usnąć w wózku nie powinien. ehhh ale co go to obchodzi, że potem ponad godzinę go usypiałam, swój "dobry uczynek" odbębnił i mógł iść dalej leżeć.

dzień dobry:):) ale u mnie dzisiaj upał...zapowiada mi się siedzenie w domu...ale to dobrze...niedługo zaczynamy remont I moze cos ogarnę...chce umyc okna..wyprac firnaki..itp:) I akurat dzien zleci:):)

Hej!
Ja dziś siedzę jak na szpilkach - o 14 mam usg prenatalne i jak zmierzyłam rano ciśnienie to puls miałam 100 - chyba z każdą godziną będzie większy:)

sylka: racuszki chodzą za mną i placki ziemniaczane chyba od 2 tyg., ale smażyć mi się nie chce w tym gorącu i do tego po 8h pracy :)
salli: twoja historia aż ciary na plecach chodzą - szok! jak byłam młoda i pięna to się przez neta - wtedy z IRCa jeszcze, to taki wczesny czat - umawiałam dla zabawy, ale jakoś zawsze szłam i patrzyłam z daleka kto przyszedł i nie podchodziłam - człowiek młody to sobie sprawy nie zdaje co go spotkać może;)
bluelovi: w końcu babcia synka miała, więc bym się nie martwiła na zapas :) u mnie zarówno od strony m. jak i mojej pół na pół z malutką przewagą dziewczyn:)
ikasia: miłego sprzątanie - że ci się chce to zazdroszczę;)

u mnie prasowanie też jakby znowu zalega - któraś tu lubi prasować? b aj chętnie oddam swoje prasowanie ;P

miłego dnia!

Agagsm, ja mogę, ale w zamian umyj mi okna ;)
PS. Daj znać po badaniu, a najlepiej wrzuć foty :)

Vinga, a u mnie, jak mówi mój szwagier - same dziurawce ;)
Mój brat - 2 córki, moja siostra - 3 córki, średnia córka siostry - już 2 córki...

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, witam sie z rana,
tez nielu bie prasowania ale dzisiaj poki jeszcze nie jest tak goraco zrobila prasowanie bo juz mi sie nazbieralo
co do plci, to ze strony męża sami synowie tylko jedna dziwczynka pojawila sie po 60 latach i teraz ma 18 lat, no a pozniej moja córcia sie pojawila, a teraz nie wiadomo. natomiast z mojej strony prawie same kuzynki, ktore jednak juz tez maja swoich synkow wiec jakos tak poplatanie- wszytko sie moze zdażyc
Sally twoja historia nadaje sie do nakrecenia jakiegos filmu kryminalnego, normalnie koszmar
dzisiaj rano robilam kluski na parze (ale kupione) bo juz nie wiem co dac mojej corce zeby normalnie zjadla, niestety kupuja nie zauwazylam zze sa z nadzieniem i znowu byla porażka:(

reklama
heloła!

jak przyjemnie zacząć dzień od kawki i forum:)

niezłe przyczyny tych waszych nicków:) mój stąd się wziął, ze jak mąż mnie puścił był w trąbę i sama INO z dzieckiem zostałam, to taka INO MAMA byłam...:) juz dawno powinnam zmienić, ale jakoś zapominam i zapominam

Ikasia - oj, fajne miejsce do studiowania...się dziać musiało:)

Vinga - mi też mama czasem takie numery wycinała i jeszcze się dziwiła, czemu się nie cieszę, ze Kajtulek tak ładnie zasnąl:)

ide popodziwiac trampki, które moja siostra cioteczna dla Kajtka zrobiła. Dla mnie cudo! Wymalowała, to co tygrysy w wieku syna mego lubią najbardziej, czyli minecraft (durna gra), ale trampki wyglądają super! będzie zadowolone dziecię:) normalnie sama chyba zamowię u Niej

Do góry