reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sylka gratulacje, teraz zasłużyłaś na odpoczynek! Udanej randki:)
Inomama pewno, że fajny:-)
Anbas powodzenia w rozmowie z mamą. Wiem, że to przykre, ale nie smutaj już*

Witam się tak na marginesie:-D

inomama: widać, ze chłopa nie ma i cie nie ma kto w łóżku przetrzymać ranny ptaszku :-p
Anbas: może mama wykaże trochę zrozumienia dla humorów ciężarnej i że szybciej si denerwujesz!
sylka: gratuluję obrony:) Ja też się broniłam w 4 miesiącu pierwszej ciąży, więc wiem jaki to stres:)
dona: oby te plamienia ci szybko minęły!

a mi powoli robi się lepiej i mdłości już sporadycznie miewam, gorzej ze spaniem, codziennie 22 śpię snem kamiennym, albo muszę po pracy o 17 kimnąć się 1-2h i dopiero mogę funkcjonować:rofl2:

w kazdym razie wczoraj zarezerwowałam hotele i w połowie sierpnia jedziemy na 2 tyg. do Chorwacji + mały 3-dniowym wypad do Włoch:) normalnie już się nie mogę doczekać, bo naprawdę mam dosyć siedzenia w pracy:zawstydzona/y:

kurde chyba nie dodał się mój poprzedni post
Inomama to jest swietne juz wczesniej to u Ciebie w suwaczku podpatrzylam;)))

agagsm też mi sie marzyło wyjechac do Chorwacji w zeszlym roku leniuchowalam tam 3 tygodnie ale teraz jakos boje sie jezdzic od razu mam mysli ze cos moze sie stac://

Wiitam sie własnie pichce obiad na parze, mniam a juz po wizycie relacje na wizytowym i galerii ; ))):-)

Inomama fajny twój fasol i tak wisi głowa w dól co na niego wchodze ; ))mama baletnica, fasol cyrkowiec ;))
Sylka gratulacje :)
anbas podlaczam sie pod dziewczyny ,nie bd tego samego pisać bez sensu ,bedzie ok ;)
Dona dobrze ze masz wizyte uspokoisz sie ; **)

Mi głowa od południa daje w kość żurek tylko zdążyłam ugotowć nie idzie mi kręcenie się po domu :( Pozostało tylko leżeć. Wiecie dziewczyny delektuje się smakiem dzieciństwa :) wczoraj dorwałam takie malutkie napoje w woreczkach co się słomką je przebijało żeby wypić aaaach poezja jakieś 20 lat temu je piłam :angry: Mniam mniam

popołudniowe heloł!

właśnie skończyło się u mnie sprzątanie wielkie, przedgościowe. Koleżanki 2 przyszły i obrobiły gospodarstwo - to lubię!:)

agagsm - że tak powiem hehehe:) ale Ci bosko z wakacjami...szczerze zazdroszczę:)

pustiszi - takie lemoniadki? w szkole w sklepiku do kupienia były...pycha!

dzieki dziewczyny :-)

Wakacje w Chorwacji , marzą mi sie, w tym roku niezwykle popularny kierunek Polaków albo nad morze albo do Chorwacji.

Ja sobie sledziki ze smietana zaserwowalam teraz , mniam :-)

reklama
Ikasia, mam taka fasolke, bardzo mi sie przydała przy karmieniu Dawidka, w tej chwili jest u mamy gdzies na strychu bo wszytskie rzeczy Dawidka wywiezlismy tam ze wzgledu na to ze w mieszkanku nie ma miejsca a rodzice maja dom, wiec teraz jak pojade na urlop mam zamiar poprzegladac wszystko , mysle ze duoz rzeczy znow bedzie nam sluzyc a z ubrankami to zalezy jaka bedzie plec bo na chlopca mamy multum ubranek i zabawek po Dawidku. Wiec byloby ekonomicznie.

Do góry