reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej dziewczyny, ja wczoraj mialam stresujacy dzien , obrone i od wczoraj jestem pania magister a moja dzidiza uczestniczyła w tym wszystkim , kiedys jej o tym powiem :)

Dona, jak jutro masz wizyte to na pewno Twoj gin dokladnie Cie zbada i sie dowiecie co jest tego przyczyna, poki co sobie odpoczywaj.

A co do spania, to nie sypiam ostatnio dobrze, lezac na boku podkladam sobie troche koldre pod brzuch bo mnie jakos tak ciagnie, na plecach długo nie wyleze i tak juz pewnie zostanie do konca. Bo jak brzuch bedzie rosl to ciezej bedzie znalesc odpowiednia pozycje.

reklama
Sylka - no to gratulacje! świętowanie jakieś z tego powodu bedzie?

Dona - trzymam kciuki, zeby to plamienie wreszcie minęło!

Anbas - bo przez telefon najłatwiej się pokłócić, jakoś takie mam doświadczenia...pogodzicie się szybko:)

coś jeszcze komuś miałam i zapomniałam...bo sałatkę robię i mięso dla gości dzisiejszych:)

Wczoraj byłam z moja grupa , ktora sie bronila oblewac wypilam bezalkoholowego drinka, reszta lepiej poszalala, a w sobote wybieram sie z mezem na randke, zaprosil mnie na kolacje i oblejemy soczkiem, synus u dziadkow na wakcjach wiec mamy luz w domu i mozemy sobie pozwolic na swobodne wyjcie :)

Sylka gratulacje:) a jak Ci nie wygodnie to moze juz pora zainwestować w poduszke rogal?? ja taka mam, ale poki co sypiam bardzo dobrze:):)

sylka- gratulacje Pani magister!!! :) To jak najbardziej czas na swietowanie dla Ciebie!!! I w takim razie zycze udanej randki w sobote :)

inomama- wiem, powinnam sie pogodzic...ale tak strasznie ciezko pierwszej wyciagac reke jesli to wszystko nie do konca z mojej winy jest...ehhhh...Chyba musze sie przelamac :)

sylka moje gratulacje, podziwiam bo dla mnie obrona i każde egzaminy to zawsze wielki stres i nie wiem czy w czasie ciąży bym się na coś takiego zdecydowała, szacun

inomama maleństwo super

anabas wiem jak ciężko przepraszac gdy nie do końca dostrzegasz swoją winę, ale moze warto się przemóc. trzymam kciuki

reklama
Do góry