reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sylka gratulacje, teraz zasłużyłaś na odpoczynek! Udanej randki:)
Inomama pewno, że fajny:-)
Anbas powodzenia w rozmowie z mamą. Wiem, że to przykre, ale nie smutaj już*

Witam się tak na marginesie:-D

inomama: widać, ze chłopa nie ma i cie nie ma kto w łóżku przetrzymać ranny ptaszku :-p
Anbas: może mama wykaże trochę zrozumienia dla humorów ciężarnej i że szybciej si denerwujesz!
sylka: gratuluję obrony:) Ja też się broniłam w 4 miesiącu pierwszej ciąży, więc wiem jaki to stres:)
dona: oby te plamienia ci szybko minęły!

a mi powoli robi się lepiej i mdłości już sporadycznie miewam, gorzej ze spaniem, codziennie 22 śpię snem kamiennym, albo muszę po pracy o 17 kimnąć się 1-2h i dopiero mogę funkcjonować:rofl2:

w kazdym razie wczoraj zarezerwowałam hotele i w połowie sierpnia jedziemy na 2 tyg. do Chorwacji + mały 3-dniowym wypad do Włoch:) normalnie już się nie mogę doczekać, bo naprawdę mam dosyć siedzenia w pracy:zawstydzona/y:

kurde chyba nie dodał się mój poprzedni post
Inomama to jest swietne juz wczesniej to u Ciebie w suwaczku podpatrzylam;)))

agagsm też mi sie marzyło wyjechac do Chorwacji w zeszlym roku leniuchowalam tam 3 tygodnie ale teraz jakos boje sie jezdzic od razu mam mysli ze cos moze sie stac://

Wiitam sie własnie pichce obiad na parze, mniam a juz po wizycie relacje na wizytowym i galerii ; ))):-)

Inomama fajny twój fasol i tak wisi głowa w dól co na niego wchodze ; ))mama baletnica, fasol cyrkowiec ;))
Sylka gratulacje :)
anbas podlaczam sie pod dziewczyny ,nie bd tego samego pisać bez sensu ,bedzie ok ;)
Dona dobrze ze masz wizyte uspokoisz sie ; **)

Mi głowa od południa daje w kość żurek tylko zdążyłam ugotowć nie idzie mi kręcenie się po domu :( Pozostało tylko leżeć. Wiecie dziewczyny delektuje się smakiem dzieciństwa :) wczoraj dorwałam takie malutkie napoje w woreczkach co się słomką je przebijało żeby wypić aaaach poezja jakieś 20 lat temu je piłam :angry: Mniam mniam

popołudniowe heloł!

właśnie skończyło się u mnie sprzątanie wielkie, przedgościowe. Koleżanki 2 przyszły i obrobiły gospodarstwo - to lubię!:)

agagsm - że tak powiem hehehe:) ale Ci bosko z wakacjami...szczerze zazdroszczę:)

pustiszi - takie lemoniadki? w szkole w sklepiku do kupienia były...pycha!

dzieki dziewczyny :-)

Wakacje w Chorwacji , marzą mi sie, w tym roku niezwykle popularny kierunek Polaków albo nad morze albo do Chorwacji.

Ja sobie sledziki ze smietana zaserwowalam teraz , mniam :-)

reklama
Ikasia, mam taka fasolke, bardzo mi sie przydała przy karmieniu Dawidka, w tej chwili jest u mamy gdzies na strychu bo wszytskie rzeczy Dawidka wywiezlismy tam ze wzgledu na to ze w mieszkanku nie ma miejsca a rodzice maja dom, wiec teraz jak pojade na urlop mam zamiar poprzegladac wszystko , mysle ze duoz rzeczy znow bedzie nam sluzyc a z ubrankami to zalezy jaka bedzie plec bo na chlopca mamy multum ubranek i zabawek po Dawidku. Wiec byloby ekonomicznie.

Do góry