anbas
Mamusia Kubusia
dziewczyny mam pytanie w kwestii formalnej Otorz USG polowkowe. Wszedzie czytam w ogolnych takich opisach ze robi sie je miedzy 18 a 22 tyg. I teraz pytanie moje...Czy to jest tak jak z przeziernoscia, ze jest max 13+6 I ani dnia wiecej? Bo Duzo dziewczyn na innym forum pisalo ze mialo to badanie w 23 I 24 tyg I ze takie byly wlasnie zalecenia lekarza.
Pytam bo ja mam miec 2 wrzesnia a to bedzie u mnie 22+1 (czyli 23 tydz) I nie wiem czy siac panike I dzwonic ze zmiana terminu czy spokojnie czekac. Nie wiem czy ten 1 dzien ma jakies znaczenie? W przeziernosci wiem ze bylby problem a tu?
Czy w usg polowkowym jest jakis taki graniczny moment po ktoym jakies parametry wychodza zafauszowane np?
Pytam bo ja mam miec 2 wrzesnia a to bedzie u mnie 22+1 (czyli 23 tydz) I nie wiem czy siac panike I dzwonic ze zmiana terminu czy spokojnie czekac. Nie wiem czy ten 1 dzien ma jakies znaczenie? W przeziernosci wiem ze bylby problem a tu?
Czy w usg polowkowym jest jakis taki graniczny moment po ktoym jakies parametry wychodza zafauszowane np?