reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

może wróci kiedyś bo naprawdę ciekawa jestem co u niej słychać. a bliźniaki to nie lada wyzwanie, może musi się z tym oswoić.
bliźnięta chyba wszędzie furorę robią ;)

reklama
No wlasnie bo to podwojne szczescie i obowiazek ; ) szacunek milusia ;))):-)

vinga szkoda ze jej nie ma bo tak by bylo ciekawiej pewnie brzuch rosnie dwa razy szybciej ? :O:szok:

A mój wlasnie kapie sie z malutka razem i sie taplaja, nalali cala wanne wody hah dla luski to jak basen , wiec spokojnie moglam przeczytac wszyskie posty, mam jakies takie uzaleznienie od forum ze codziennie musze byc i nie przepuszcze zadnego wpisu heh:sorry2:

Ostatnia edycja:
Blue chyba tak do konca z tym brzuchem to nie reguła/

Ja z moją siostra bylismy w ciazy w jednakowym czasie. Ja mialam termin na 8pazdziernik a siostra na 7 pazdziernik :) czyli szlismy łeb w łeb ! Kazdy sie smiał, ze sie zmówilismy! I jak mowią ze ciaza blizniacza szybciej jest widoczna, ze szybciej ruchy wyczuwalne niz u kobiet w ciazy pojedynczej. Ja jestem żywym przykładem, ze to nie jest regułą. Brzuch tak do 16 moze tyg siostra miala ciut wiekszy ale jak ja potem sie rozrosłam to szok! I miałam wiekszy brzuchol od siostry. Tak samo ruchy ja takie intensywne, regularne kopniaki poczulam w 16 tyg a siorka w 21 tyg Dzieci miala spore, ur w terminie. Chłopak 3200 dziewczynka 2900 . Moj wazyl 4700 a brzuch mialam gigant :)

Pustiszi tez mam na glowie slub ktory odbedzie sie za nieco ponad 2tygodnie tez cywilny za rok planuje koscielny ale niby cywilny a i tak roboty z tym jest:/// dzisiaj do poziomu mega wscieklosci doprowadzila mnie mama i tesciowa( ktora uwielbiam ale dzisiaj przegiela) nakrzyczalam ze jak tak dalej pojdzie we dwie beda skladac przysiege i o!! :/// az melise musialam zaaplikowac z dwóch torebek :[

Hej, my bylismy na spacerku I dopiero co dzieci polozylismy, tzn po 21 , zjadlam kolacje I teraz ide spac :-)
Nie pisalam wam chyba, ale dostalam.od lekarza masc dla mnie na te plamy, powiedziala ze miala takie same na twarzy co ja mam na szyji I miaka to w ciazy wlasnie, a tydz. Temu tez miala pacjentke ktora miala idnetyko jak ja na szyji I albo to jest hormonalne albo zapalenie skory, wiec mam masc I mam smarowac.

A dla Alexa dostalam krem /plyn do kompieli w jednym ba atopowe zapalenie skory... Bo nie wiem czy wam pisalam alex na 99% mam AZS...

Zmykam spac, bo jutro od rana czeka nas park zabaw, w piatek truskawki I wieczorem robie torta I inne jedzonko urodzinkowe.

Moja znajoma dowiedziala sie na pierwszym usg ze jest pecherzyk, na drugim ze blizniaki, a na trzeciem usg ze trojaczki :p hehe

A jesli chodzo o brzuch to ja teraz mam wiekszy brzuch niz z chlopcami na tym etapie, wszystko tez zalezy od tego gdzie lozysko, ile wod plodowych I jak sie dziecko ulozy itd. :-)

Milych snow :-)

dzień dobry
a ja spać nie mogę! chłopa brak w domu, to i wstałam jako ten ptaszek o 5:50!!!!
a moje dziecko godzinę po mnie. I wziął się za czytanie i zadaje pytanie, na które zdecydowanie jest za wcześnie, np "a czy Indianie i kowboje się lubili?"

o ranyyyyyyyyyyyyy

Dzień doberek!

Ja już nakarmiłam swojego lubego, wycałowałam i poszedł do pracy a ja kic pod kołdre ipad i czytam nowinki zajadając się śniadaniem.
Pogoda szara leko przechodząca w burą, w nocy mieliśmy uchylone okno coś mnie kark boli ale juz się grzeje. Zaraz pewnie jeszcze pospaćkuje.

Czikusia - wierze dlatego ja dopiero poinformuje swoich rodziców a moj swoich przed samym wyjazdem do Pl albo jak juz bedziemy przed Poznaniem bo mingrafik by juz ustalili i do wyjazdu codziennie telefon. W poniedzialek to zrobicie we wtorek trzeba tu pojechac, o nie nie czuje sie jak 5 latka wtedy :/ a racja niby cywilny a papierologi tyle że głowa mała ale damy rade! ;-)

hej dziewczyny, u mnie dzisiaj bardzo ponura pogoda, cala noc padał deszcz a ja nie moglam spac, denerwuje sie tymi brudzeniami i jutrzejsza wizyta, mialam nadzieje ze jak bede brala duphaston to brudzenia zniką a tu nic, nadal leci, przeraza mnie to

reklama
witam sie I ja :)
U nas dzis ma byc jeszcze slonecznie :) I to juz taki szok ze nie wiem co...bo ponad tydzien w irlandii nie padalo :) a to trzeba juz w kalendarzu odnotowac!!! :)))
Ja dzis w kiepskim humorze ;/ wczoraj sie poklocilam z mama przez tel :( I rozmowa sie zakonczyla tym, ze powiedzialam ze zelauje ze tam jade na urlop :( Potem mi sie przykro zrobilo ale I wyrzuty sumienia mialam ze tak mamie powiedzialam....az sie poplakalam...ahhhh joooo

Do góry