reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Przykro mi strasznie :( i-ga nie wiem co napisać ale zobaczysz jeszcze napiszesz nam że są dwie kreseczki. Trzymam kciuki i dużo dużo zdrówka dla Ciebie i rodziny

(chciałam podziekować każdej z Was osobno i szukałam jak to zrobic i...spaliłam ziemniaki :D )
vinga, antinetka, pustiszi, kaha171 - dziękuję bardzo :)

bardzo...

Nie ma za co Iga:)

Wiem, że jest Ci ciężko. Ja sama ciągle się zastanawiam jakbym się zachowała. Dlatego nie mogę doczekać się tego USG. Ostatnie miałam 22.05 a to już sporo czasu temu. Wtedy widziałam bijące serduszko. Mam nadzieję, że nadal bije i ma się dobrze. My też się dość długo staraliśmy, więc wiem co czujesz. Ale na pewno będzie dobrze....nie ma wyjścia MUSI być DOBRZE :*

I-ga83: przykro mi - przytulam cię mocno i wiem, że już niedługo pochwalisz nam się dwoma kreseczkami i piękną ciążą! chyba nie ma słów, które w takiej sytuacji byłyby odpowiednie - bądź dzielna!
Blanka: ja w pierwszej ciąży od początku mówiłam mojemu m. zobaczysz będzie dziewczynka i była, wiec ja wierzę w intuicję :) a teraz przy drugim to mam już rozdwojenie intuicji i wiem, że nic nie wiem, bo nie odróżniam co jest chceniem, a co intuicją;-)

reklama
Iguś bardzo Ci współczuje i mocno przytulam.
Zapalam
[*] dla twojego Aniołeczka

###
Wczoraj wzięłam ostatnią luteinę i trochę sie zaczynam bać. Lekarz mówił ze jakby coś sie działo to mam natychmiast dzwonić nawet w nocy do niego. No super mam gina. Ale i tak sie boje trochę. Najbardziej tego ze coś sie podzieje i będę musiała leżec a z tymi moimi łobuziakami nie da sie.

Ostatnia edycja:
Do góry