reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witajcie Dziewczyny!
Ja dziś wybieram się na drugie usg - mam nadzieję, ze maluszek rośnie zdrowy...
Posprzątałam trochę łazienkę i sapię jak parowóz :) Też tak macie, że szybko się męczycie? aaa i waga mi się zepsuła w domu (a może tylko bateria), ale to dobrze, bo tydzień temu było 1 kg na plusie a czuje, że teraz przynajmniej już 2x tyle ;)
co tam... po ciąży wrócimy do dawnej wagi
Miłego dnia Wam wszystkim życzę :)

reklama
czesć dziewczyny, pogoda jakaś lepsza a moja głowa dziwnie przytłumiona. miala dzisiaj sen że lekarz powiedzila mi ze urodze dziewczynkę, chociaż ja moje maleństwo stale nazywam Filipek bo wydaje mi się że to bedzie chłopiec, jestem ciekawa czy sen czy przeczucie się sprawdzą:). moze dzisiaj na usg cos bedzie widoczne. przez to usg od rana chodze zestresowana. musze wam powiedziec ze od wczoraj jakos brzuszek mi wydęło i wprawdie potrafię go wciągnąć, ale jak nie wciągam to jest taka piłeczka. tylko możliwe że to jak któraś z was określiła brzuszek "spożywczy":). bardzo mi się to określenie spodobało.
Witaj Cor!

Siva ja tez jakos szybciej sie męcze ; )a to pewnie dlatego że teraz w naszym organizmie duzo sie dzieje ; ) Ostatnio sie cieszyłam że schudlam a już 1 kg na plusie :angry: ja w pierwszej ciązy przytyłam 25 kg i przed porodem chodzić nie mogłam więc teraz się musze pilnowac bo mam małe dziecko ktorym musze sie jeszcze zajać :-)
Dona trzymam kciuki za genetyczne &&& fajnie jak by lekarz podpatrzył kto tam u cb siedzi ale najważniejsze żeby wszystko bylo dobrze :blink: u mnie tez juz troche brzuszek wydeło ale sądze ze to ten tłuszczyk sie przesunąl do przodu jak macica rosnie i wypycha hehe:tak:

Hej dziewczyny:)

I nadszedł ten dzień:) Dzisiaj mam pierwsze usg:) Jestem tak rozkojarzona, że nawet zapomniałam swój login do banku gdzie codziennie się loguję :p:p

Hope dzięki Kochana za troskę :) już wczoraj lepiej się czułam, w sensie że nie wymiotowałam. dziś też jeszcze nie. ale za to mega zmęczenie mi weszło. zaraz idę się z małym zdrzemnąć.
ja mam chyba ze 2kg+. wkurza mnie mój gin, bo jeśli przez miesiąc przybiorę z kilogram to od razu jakieś głupie gadki mi urządza na temat wagi. :dry:

stworzyłam nowy temacik - szpitalny. wpisujemy tam tylko wieści od dziewczyn leżakujących w szpitalu.

siva- powodzenia na wizycie :)

Kaha powodzenia na 1 usg niezapomnij zdjęcia :-)
Vinga ginekolog taki mądry a nigdy sie nie dowie jak to w ciązy jest miec na cos ochotę i wcinac :blink: Ja startowałam na porodówke z wagą 95 kg mój tylko czekał mówił seta bedzie twoja hhe:-) później schudlam do 58 kg i bóg chcial żebym przed nastepna ciąza dobila do 71 :wściekła/y:się długo nie nacieszyłam moją waga a zdarzyłam powiedzieć ale bedzie fajnie zaczynać drugą ciaze jak będe szczupła. Zawsze mi sie marzyło chodzic w ciazy i miec tylko taki fikuśny brzuszek a nie jak prosiaczek wyglądać :no:

Siva 3mam kciuki !

U mnie dziś lepiej jestem osowiała ale juz mniej mdli jak wczoraj. Sił brakuje ciągle i nie mogę się doczekać o syndromie wicia gniazdka o którym czytałam, ale to jeszcze hoooohoooo. Zaraz zabieram się za obiad zero weny zero chęci mój chłopak mnie niedługo za to prześwięci :) (żartuje):rofl2:

Kaha powodzenia na 1 usg niezapomnij zdjęcia :-)
Vinga ginekolog taki mądry a nigdy sie nie dowie jak to w ciązy jest miec na cos ochotę i wcinac :blink: Ja startowałam na porodówke z wagą 95 kg mój tylko czekał mówił seta bedzie twoja hhe:-) później schudlam do 58 kg i bóg chcial żebym przed nastepna ciąza dobila do 71 :wściekła/y:się długo nie nacieszyłam moją waga a zdarzyłam powiedzieć ale bedzie fajnie zaczynać drugą ciaze jak będe szczupła. Zawsze mi sie marzyło chodzic w ciazy i miec tylko taki fikuśny brzuszek a nie jak prosiaczek wyglądać :no:

Bluelovi -mam nadzieję, że nie zapomnę hehe :-) I mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

jej dziewczyny, weszłam na chwilkę na Luty 2014 i jest tam kobitka, która się trojaczków spodziewa! fajnie jej usg wygląda ;)

Pustiszi, ja taki syndrom to od 6 miesiąca już miałam. już łóżeczko było rozłożone hehe

reklama
bluelovi - to u nas z tymi kg identycznie!!! :) jedyna roznica ze ja nigdy nie zeszlam do 58 a wlasnie do 71 tylko ale reszta wypisz wymaluj to samo :) I teraz mam strach ze tym rqazem stowka peknie :( a bardzo bym nie chciala....ehhhh

A tak poza tematem. To chyba dzis zaczynam drugi trymestr!!! :) Znaczy tak mi sie wydaje skoro skonczylam juz 13-ty tydz.. :) Mam racje? :)

Do góry