reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi to super że tak się kochacie ;-)moj tez mówi że nas kocha najbardziej na swiecie ale ciagle na ryby ucieka:no:
Kaha to super bede czekac aż dasz znać jak po wizycie :-Dzobaczysz po wizycie będziesz dumna mamą małego jajeczka co mu serducho bije jak w szwajcarskim zegarku ;-)
Iga bardzo mi przykro ,mały aniołek
[*] :-(
Anisen będzie dobrze nie przemęczaj sie poprostu, wiem to nie łatwe przy 2 dzieci:szok:

reklama
Anisen, staraj się nie szarżować, a będzie OK :)
Ja jadę jeszcze na duphastonie do następnej wizyty, a potem najprawdopodobniej już bez, ale MUSI BYĆ DOBRZE :)
Damy radę, bo kto jak nie my? ;)

ja też jeszcze na luteinie, gin powiedział, że będę brać do końca I trymestru... ale szczerze to boję się tego odstawienia, jakoś z luteiną bardziej pewnie się czułam

bluelovi - dziękuję ci Kochana:) Mam nadzieję, że tak będzie. Odliczam czas do wyjsćia z domu:) Nie mogę znaleźć sobie miejsca w domu:p:p
Pustiszi to super że tak się kochacie ;-)moj tez mówi że nas kocha najbardziej na swiecie ale ciagle na ryby ucieka:no:
Kaha to super bede czekac aż dasz znać jak po wizycie :-Dzobaczysz po wizycie będziesz dumna mamą małego jajeczka co mu serducho bije jak w szwajcarskim zegarku ;-)
Iga bardzo mi przykro ,mały aniołek
[*] :-(
Anisen będzie dobrze nie przemęczaj sie poprostu, wiem to nie łatwe przy 2 dzieci:szok:

Kaha wiem o co chodzi ja też jak jestem w ciązy to żyje tylko tym no i jeszcze drugą dzidzią tez jak mam wizyte to nie mogę wytrzymac :-) do usg 3D płci mam jeszcze 5 tygodni a już nie mogę wytrzymać no normalnie jak sobie pomyśle to mnie trzesie :-) A u nas wlasnie burza bo duchota niesamowita była w szczecinie:rofl2:

bluelovi - No ja nie mogę się skupić na niczym :p Ty jesteś jakoś w podobnym przedziale co ja, więc mówisz, że za 5 tyg mogę znać już płeć? :) Ale czad :-):-):-) Już 16.... :D

Kaha wiem o co chodzi ja też jak jestem w ciązy to żyje tylko tym no i jeszcze drugą dzidzią tez jak mam wizyte to nie mogę wytrzymac :-) do usg 3D płci mam jeszcze 5 tygodni a już nie mogę wytrzymać no normalnie jak sobie pomyśle to mnie trzesie :-) A u nas wlasnie burza bo duchota niesamowita była w szczecinie:rofl2:

Iga - żadna z nas nic mądrego nie powie Ci teraz, niestety...mocno ściskamy wszystkie Cię - bądź dzielna
(*) dla Aniołka Twego

cholera jasna niech to! a dziś właśnie pomyślałam, jak to super, że u każdej z nas tak do przodu....

Kaha to normalne ciaza to wielkie szczęscie to twoja 1 ciąza? ja w swojej pierwszej to tylko ciągle czytałam coś o ciązy teściowa się smiala ze mam w glowie już encyklopedie całkiem mnie ciaza pochlania :-) Ja zaplanowałam usg 3D na poczatek sierpnia to bd 17 tydzień i mam nadzieje ze juz mi lekarz powie ; 0 jak zapłace 200 zł za to żeby poznać płeć to ten gin na głowie stanie żeby powiedziec ; ) ja widziałam jak ludzie wrzucaja filmy z 17 tygodnia 3D to już super wszystko widac bo dziecko jest jeszcze małe i jeszcze nie jest zwiniete w kulke i nózek tak nie sciska ja wierze ze dobry gin sobie poradzi ,u niektórych takie widoczne jajeczka i fifulek ze nie ma mowy o pomylce ;-) niektórzy ginekolodzy jak robią 2D tak jak ja z ,lucją chodziłam to mówiła za kazdym razem że dziecko się przekręca i chowa i nic nie da się zobaczyc a poszłam w tem sam dzien na 3d ledwo gin wlączył aparature i juz mówi dziewczynka i mi wszystkie wargi wyrysował hehe:-)

bluelovi - tak to moja pierwsza ciąża:) Długo się staraliśmy i jak zobaczyłam na teście dwie kreski to nie mogłam uwierzyć. Nadal w to nie wierzę :) Jest tak jak mówisz, czytam w internecie co się rozwija w którym tygodniu i ciągle coś czytam o ciąży :p:p Paranoja :p:p Dzisiaj mam USG 3D/4D, może coś już będzie widać:p Ale ważniejsze dla mnie jest teraz aby było zdrowe i wszystko z nim ok:)

Kaha to normalne ciaza to wielkie szczęscie to twoja 1 ciąza? ja w swojej pierwszej to tylko ciągle czytałam coś o ciązy teściowa się smiala ze mam w glowie już encyklopedie całkiem mnie ciaza pochlania :-) Ja zaplanowałam usg 3D na poczatek sierpnia to bd 17 tydzień i mam nadzieje ze juz mi lekarz powie ; 0 jak zapłace 200 zł za to żeby poznać płeć to ten gin na głowie stanie żeby powiedziec ; ) ja widziałam jak ludzie wrzucaja filmy z 17 tygodnia 3D to już super wszystko widac bo dziecko jest jeszcze małe i jeszcze nie jest zwiniete w kulke i nózek tak nie sciska ja wierze ze dobry gin sobie poradzi ,u niektórych takie widoczne jajeczka i fifulek ze nie ma mowy o pomylce ;-) niektórzy ginekolodzy jak robią 2D tak jak ja z ,lucją chodziłam to mówiła za kazdym razem że dziecko się przekręca i chowa i nic nie da się zobaczyc a poszłam w tem sam dzien na 3d ledwo gin wlączył aparature i juz mówi dziewczynka i mi wszystkie wargi wyrysował hehe:-)

reklama
o 3D dzisiaj masz to super daj znac jak wrócisz :-):-)to sie dzisiaj napatrzysz na maluszka zazdroszcze ci ja tez mam jutro wizyte u mojej gin z nfz ale nie wiem czy bedziemy robc usg ale chyba powinna mi zrobic i wszystko pomierzyc skoro na prenatalne sie nie wybieram tak bynajmniej było w poprzedniej ciązy ; ) fajnie jak tez bym jutro brzdaca podejrzala ale o płci to nie mam co marzyc bo to 2D i lekarka nie mówi tak wczesnie mówi że to bzdura ;-)
Dziewczyny wiecie o ktorej Dona ma te usg genetyczne? bo ja jakoś przeoczylam albo nie pisala o tym?

Ostatnia edycja:
Do góry