reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi to super że tak się kochacie ;-)moj tez mówi że nas kocha najbardziej na swiecie ale ciagle na ryby ucieka:no:
Kaha to super bede czekac aż dasz znać jak po wizycie :-Dzobaczysz po wizycie będziesz dumna mamą małego jajeczka co mu serducho bije jak w szwajcarskim zegarku ;-)
Iga bardzo mi przykro ,mały aniołek
[*] :-(
Anisen będzie dobrze nie przemęczaj sie poprostu, wiem to nie łatwe przy 2 dzieci:szok:

reklama
Anisen, staraj się nie szarżować, a będzie OK :)
Ja jadę jeszcze na duphastonie do następnej wizyty, a potem najprawdopodobniej już bez, ale MUSI BYĆ DOBRZE :)
Damy radę, bo kto jak nie my? ;)

ja też jeszcze na luteinie, gin powiedział, że będę brać do końca I trymestru... ale szczerze to boję się tego odstawienia, jakoś z luteiną bardziej pewnie się czułam

bluelovi - dziękuję ci Kochana:) Mam nadzieję, że tak będzie. Odliczam czas do wyjsćia z domu:) Nie mogę znaleźć sobie miejsca w domu:p:p
Pustiszi to super że tak się kochacie ;-)moj tez mówi że nas kocha najbardziej na swiecie ale ciagle na ryby ucieka:no:
Kaha to super bede czekac aż dasz znać jak po wizycie :-Dzobaczysz po wizycie będziesz dumna mamą małego jajeczka co mu serducho bije jak w szwajcarskim zegarku ;-)
Iga bardzo mi przykro ,mały aniołek
[*] :-(
Anisen będzie dobrze nie przemęczaj sie poprostu, wiem to nie łatwe przy 2 dzieci:szok:

Kaha wiem o co chodzi ja też jak jestem w ciązy to żyje tylko tym no i jeszcze drugą dzidzią tez jak mam wizyte to nie mogę wytrzymac :-) do usg 3D płci mam jeszcze 5 tygodni a już nie mogę wytrzymać no normalnie jak sobie pomyśle to mnie trzesie :-) A u nas wlasnie burza bo duchota niesamowita była w szczecinie:rofl2:

bluelovi - No ja nie mogę się skupić na niczym :p Ty jesteś jakoś w podobnym przedziale co ja, więc mówisz, że za 5 tyg mogę znać już płeć? :) Ale czad :-):-):-) Już 16.... :D

Kaha wiem o co chodzi ja też jak jestem w ciązy to żyje tylko tym no i jeszcze drugą dzidzią tez jak mam wizyte to nie mogę wytrzymac :-) do usg 3D płci mam jeszcze 5 tygodni a już nie mogę wytrzymać no normalnie jak sobie pomyśle to mnie trzesie :-) A u nas wlasnie burza bo duchota niesamowita była w szczecinie:rofl2:

Iga - żadna z nas nic mądrego nie powie Ci teraz, niestety...mocno ściskamy wszystkie Cię - bądź dzielna
(*) dla Aniołka Twego

cholera jasna niech to! a dziś właśnie pomyślałam, jak to super, że u każdej z nas tak do przodu....

Kaha to normalne ciaza to wielkie szczęscie to twoja 1 ciąza? ja w swojej pierwszej to tylko ciągle czytałam coś o ciązy teściowa się smiala ze mam w glowie już encyklopedie całkiem mnie ciaza pochlania :-) Ja zaplanowałam usg 3D na poczatek sierpnia to bd 17 tydzień i mam nadzieje ze juz mi lekarz powie ; 0 jak zapłace 200 zł za to żeby poznać płeć to ten gin na głowie stanie żeby powiedziec ; ) ja widziałam jak ludzie wrzucaja filmy z 17 tygodnia 3D to już super wszystko widac bo dziecko jest jeszcze małe i jeszcze nie jest zwiniete w kulke i nózek tak nie sciska ja wierze ze dobry gin sobie poradzi ,u niektórych takie widoczne jajeczka i fifulek ze nie ma mowy o pomylce ;-) niektórzy ginekolodzy jak robią 2D tak jak ja z ,lucją chodziłam to mówiła za kazdym razem że dziecko się przekręca i chowa i nic nie da się zobaczyc a poszłam w tem sam dzien na 3d ledwo gin wlączył aparature i juz mówi dziewczynka i mi wszystkie wargi wyrysował hehe:-)

bluelovi - tak to moja pierwsza ciąża:) Długo się staraliśmy i jak zobaczyłam na teście dwie kreski to nie mogłam uwierzyć. Nadal w to nie wierzę :) Jest tak jak mówisz, czytam w internecie co się rozwija w którym tygodniu i ciągle coś czytam o ciąży :p:p Paranoja :p:p Dzisiaj mam USG 3D/4D, może coś już będzie widać:p Ale ważniejsze dla mnie jest teraz aby było zdrowe i wszystko z nim ok:)

Kaha to normalne ciaza to wielkie szczęscie to twoja 1 ciąza? ja w swojej pierwszej to tylko ciągle czytałam coś o ciązy teściowa się smiala ze mam w glowie już encyklopedie całkiem mnie ciaza pochlania :-) Ja zaplanowałam usg 3D na poczatek sierpnia to bd 17 tydzień i mam nadzieje ze juz mi lekarz powie ; 0 jak zapłace 200 zł za to żeby poznać płeć to ten gin na głowie stanie żeby powiedziec ; ) ja widziałam jak ludzie wrzucaja filmy z 17 tygodnia 3D to już super wszystko widac bo dziecko jest jeszcze małe i jeszcze nie jest zwiniete w kulke i nózek tak nie sciska ja wierze ze dobry gin sobie poradzi ,u niektórych takie widoczne jajeczka i fifulek ze nie ma mowy o pomylce ;-) niektórzy ginekolodzy jak robią 2D tak jak ja z ,lucją chodziłam to mówiła za kazdym razem że dziecko się przekręca i chowa i nic nie da się zobaczyc a poszłam w tem sam dzien na 3d ledwo gin wlączył aparature i juz mówi dziewczynka i mi wszystkie wargi wyrysował hehe:-)

reklama
o 3D dzisiaj masz to super daj znac jak wrócisz :-):-)to sie dzisiaj napatrzysz na maluszka zazdroszcze ci ja tez mam jutro wizyte u mojej gin z nfz ale nie wiem czy bedziemy robc usg ale chyba powinna mi zrobic i wszystko pomierzyc skoro na prenatalne sie nie wybieram tak bynajmniej było w poprzedniej ciązy ; ) fajnie jak tez bym jutro brzdaca podejrzala ale o płci to nie mam co marzyc bo to 2D i lekarka nie mówi tak wczesnie mówi że to bzdura ;-)
Dziewczyny wiecie o ktorej Dona ma te usg genetyczne? bo ja jakoś przeoczylam albo nie pisala o tym?

Ostatnia edycja:
Do góry