Delewarre a moze to jakies ugryzienie, bidulko Ty!
Siva, przeczytalam Twoj wpis na "przedstawiamy sie". Mam podobna sytuacje do Ciebie, bo moje dziewczynki tez maja podobna roznice wieku i ja tez chcialam siostrzyczke dla mojej pierwszej.Tylko u mnie Julka jest jako druga:-)powiem Ci ten uklad jest kapitalny, bo starsza siostra opiekuje sie mala, a znowu ta starsza jest idolem dla mlodszej, generalnie sie uwielbiaja w tym swoim dziecieco-kobiecym swiecie
a ja dzis dziewczyny pierwszy raz wypoczeta
wczoraj bylismy na "Man of steel",a ze kino samochodowe, a ciemno zaczyna sie robic o 22.30. to film wlasnie tak pozno sie zaczal no i wrocilismy o 2 w nocy, i spalismy z przerwa na grymasy malej do 10.30
Niektorzy mowia,ze film jest kiepski a ja uwazam, ze byl super. Podobala mi sie i fabula i efekty specjalne,ale chyba niewiele dziewczyn lubi ten film. ja jak zobaczylam premiere od razu chcialam go zobaczyc no i nie rozczarowalam sie;-)
Za to moj jest wkurzajacy dzis, ja czuje sie doskonale od rana a on juz wychodzi z zalozenia,ze napewno ze mna zle(bo wczoraj musiala wczesnie wstac, daleko jechac i to bylo ciezkie dla mnie), jestem po prostu gderajaca baba w ciazy,do niczego sie nie nadaje i juz chce jechac gdzies sam nawet nie pytajac,czy mam ochote jechac z nim. Dobrze,ze sobie smaczna kawke strzelilam,pyszne sniadanko i mam facetow dzis w d.ogolnie