reklama
vinga89
mamusia syneczków
siva, witamy
jejku, jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało ruszyć tyłek i sprzątnąć w domku albo chociaż gary pozmywać ehh
jejku, jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało ruszyć tyłek i sprzątnąć w domku albo chociaż gary pozmywać ehh
Siva witaj!
Dzień dobry! Myślałam że dziś wyjdzie w końcu słońce!!! A tu d...pa, kolejny dzień pod chmurką. Nie mam już gdzie prania suszyć. Echhhhh.....Słońce WRÓĆ!!!
Po za tym jestem dziś sama z córką spokojnie posprzątam, pójdę z nią na zakupy, zrobię na obiad cukinię faszerowaną.
Jak facet za długo siedzi w domu to robi się okropnie gderliwy. A tu posiedzi mi jeszcze przynajmniej 2 miesiące
Miłego dnia kobitki!
Dzień dobry! Myślałam że dziś wyjdzie w końcu słońce!!! A tu d...pa, kolejny dzień pod chmurką. Nie mam już gdzie prania suszyć. Echhhhh.....Słońce WRÓĆ!!!
Po za tym jestem dziś sama z córką spokojnie posprzątam, pójdę z nią na zakupy, zrobię na obiad cukinię faszerowaną.
Jak facet za długo siedzi w domu to robi się okropnie gderliwy. A tu posiedzi mi jeszcze przynajmniej 2 miesiące
Miłego dnia kobitki!
dona_76
Fanka BB :)
Blanka ja tez jestem po cesarce i na dodatek zrobil mi sie polip ktorego lepiej nie ruszac, ale moja lekarka powiedziala ze takie polipy sa czesto podwiazyane przy porodzie naturalnym ale my o takim chyba nie musimy rozmawiać, stad wniosek ze planuje cesarkę, tak sobie mysle ze jak juz jedna była to moze ze wzgledu na szew na macicy ona sie tak moze nie rozciagnąć i dlatego chyba zwykle proponuja przy drugim porodzie takze cesarkeDiablica ja też starsznie wyczulona na zapachy jestem ! Perfumy na które wcześniej miałam hopla po prostu mi smierdzą . Mąż nawet w mojej obecności wypsikać sie nie może ! Zresztą prawie wszystko "brzydko pachnie "
Anisen trzymam kciuki za bratową i oczywiście za Twoje USG .
_Hope Placki po węgiersku to normalne placki ziemniaczane tylko duże, smażone na całej patelni Na to sos jak kto lubi ja często robie z mięsem np gulaszowym , papryka, cebulka , zaprawiony koncentratem A czasem po prostu kupuje jakiś fix do gulaszu i tym fixem zaprawiam - wiem niezbyt ambitne I na koniec już na tależ na placka i sos daję troszkę śmietany , do tego jakaś surówka i dobry obiadek !
A zapomniałam, _Hope miałaś cc . Powiedz mi , czy miałaś juz rozmowe z lekarzem o tym jak teraz bedziesz rodzić ?
Anisen
kochamy Cię mocno
Zazdroszczę chłopoa w domu. Mój znów dzis na budowie a potem do pracy i moze o 21 go zobaczę.
Strasznie kijowy dzień. Dowiedzialam sie ze znajoma straciła swoje maluszki, mialy być czworaczki. Jeden przestał sie rozwijać i pociągnął za sobą resztę, nic nie można było zrobić . a potem sie dowiedziałam ze prawdopodobnie moja sister nie będzie miała wiecej dzieci - ma tylko jedną córeczkę. Na naturalne mają moze z 5% szansy a moze mniej a na invitro nie zgadza sie jej mąz - poglądy.
Strasznie kijowy dzień. Dowiedzialam sie ze znajoma straciła swoje maluszki, mialy być czworaczki. Jeden przestał sie rozwijać i pociągnął za sobą resztę, nic nie można było zrobić . a potem sie dowiedziałam ze prawdopodobnie moja sister nie będzie miała wiecej dzieci - ma tylko jedną córeczkę. Na naturalne mają moze z 5% szansy a moze mniej a na invitro nie zgadza sie jej mąz - poglądy.
dona_76
bardzo mi przykro Anisen, a co do siostry to moze adopcja wchodzi w rachubę, ale do tego tez trzeba mieć serce i przekonanie ze pokocha sie obce dziecko. osobiście jestem bardzo za adopcją i rodziną zastępczą, całe zycie uważałam ze jezeli nie bedzie mi dane miec własnego dziecka to nie bede sie zalamywala i zamykala w sobie bo na swiecie jest tyle dzieci do kochania, ktore czekają na rodziców. no ale tak jak mówię nie kazdy ma do tego serce.
Siva witaj
Siva witaj
Hej laseczki
Ja dziś wstałam wyspana jak nigdy Mąż ma wolne, fajny dzież się zapowiada .
Siva witaj :-)
Anisen bardzo mi przykro ze względu na koleżanke i siostrę.
Dona właśnie i ja tak cos myśle, ze pewnie i tak u mnie skończy sie cesarką . Bardzo chciałabym rodzić naturalnie , ale coraz mniej w to wierze. Cesarki też nie wspominam jakoś komfortowo. Tym bardziej ,ze Nataniela tętno przestało być całkowicie wyczuwalne . Robili mi cięcie na szybko . Wszystko w nerwach pośpiechu i panice i dostałam "głupiego jasia" a to już dla mnie był koszmar
Wszystkim mamusiom życzę miłej soboty ;-)
Ja dziś wstałam wyspana jak nigdy Mąż ma wolne, fajny dzież się zapowiada .
Siva witaj :-)
Anisen bardzo mi przykro ze względu na koleżanke i siostrę.
Dona właśnie i ja tak cos myśle, ze pewnie i tak u mnie skończy sie cesarką . Bardzo chciałabym rodzić naturalnie , ale coraz mniej w to wierze. Cesarki też nie wspominam jakoś komfortowo. Tym bardziej ,ze Nataniela tętno przestało być całkowicie wyczuwalne . Robili mi cięcie na szybko . Wszystko w nerwach pośpiechu i panice i dostałam "głupiego jasia" a to już dla mnie był koszmar
Wszystkim mamusiom życzę miłej soboty ;-)
P
Pustiszi
Gość
Cześć dziewczyny!
Witaj siva!
Ja tylko na chwilkę dzisiaj znowu dzień z serii moja głowa, moja głowa, moja głowa Jeszcze leje 3 dzień...
Miłej soboty dziewczyny !!!! ;-)
Witaj siva!
Ja tylko na chwilkę dzisiaj znowu dzień z serii moja głowa, moja głowa, moja głowa Jeszcze leje 3 dzień...
Miłej soboty dziewczyny !!!! ;-)
reklama
justynaj
siva, witamy
Vinga chyba wiem co czujesz;-) ja tez mam malo checi do czegokolwiek
Anisen, to szkoda,ze Twojej siostry maz ma inne poglady, moze da sie jednak przekonac, przeciez to dla wielu par jedyna i wspaniala szansa na posiadanie swojego potomstwa, no nie?
czasem warto rozne sprawy przedyskutowac przed slubem, ale z kolei nie da sie wszystkiego przewidziec i co zrezygnowac ze slubu, bo potencjalnie nie beda mogli miec dzieci to tez nie rozwiazanie. Nie jest to za latwe wszystko.my z moim tez mamy rozne poglady na pewne tematy, ale albo jeden drugiemu ustepuje po dyskusji co jest najlepszym rozwiazaniem, albo idziemy na jakis kompromis itp. Na szczescie moj facet ma generalnie dojrzale podejscie do zycia, to ulatwia sprawe wiele razy;-)
Siva witaj:-)
a ja dzis odstawilam moja pierworodna na oboz harcerski:-)troche odpoczniemy od siebie. Ale musialam wczesnie wstac i jestem mega zmeczona.przedwczoraj czytam ta liste itd na ten wyjazd, patrze a tam na liscie dwojka jakis dzieci w samochodzie,ktore mam zawiezc i przywiezc z obozu, nawet ich nie znalam. Wypelnilam schemat, gdzie bylo, czy moge jechac w ta i z powrotem, myslalam,ze chodzi o zawiezienie mojej cory. A tu mi wpisali 2 dzieci, dobrze,ze przeczytalam:-)nie bylo to problemem zadnym dla mnie,ale chociaz krotka wiadomosc mogli napisac czy to ok dla mnie, przeciez jestem w ciazy i rownie dobrze moglam sie zle czuc;-)
juz mowie dzis do mojego,ze chyba mi przeszlo to najgorsze, a po lunchu jak mnie zemdlilo...no nic chyba musze jeszcze poczekac te 2 tygodnie conajmniej;-)
Tak sobie jechalam i pomyslalam dzis, ze strasznie chcialabym miec chlopca, nie wiem skad mi sie to nagle wzielo a nie chce,zeby bylo tak,ze jak sie dowiem,ze dziewczynka to bede jakas rozczarowana, wiec lepiej nie myslec za duzo;-)