Antinetka ja natomiast nie tknę pomidora- a przed ciążą uwielbiałam ! Zresztą smaki zmieniły mi sie tak ze wszystko co bardo lubiłam teraz wydaje sie okropne .
Sos grzybowy ? Jak ktoś lubi , to czemu nie . Ja grzyby lubie tylko w pierogach z kapustą (tzn teraz juz nie lubie )
_Hope ja cesarke bardzo cieżko zniosłam , a raczej okres już po! Meczyłam sie długo, jeszcze w domu jak wstawałam z łózka mąż podawał mi rece i pomagał wstawać . Mój Nataniel urodzony z wagą 4700 , 2 tyg po terminie i na ktg zanikające tetno. Więc moja ginka mówi, ze jesli teraz waga nie bedzie tak pokażna to wybór nalezy do mnie. Jesli bede chciala cc ona wypisze mi skierowanie na cesarke zebym miala zawsze ze sobą .
Myśle, ze jesli rzeczywiscie dzieciątko moje piękne będzie ciut mniejsze od starszego brata to ja wole mieć szanse rodzic naturalnie. Tylko tak mysle, aż nie dowierzam ze Natanielem tyle razy poród wywoływany i nic wiec czy teraz bedzie inaczej?
Anisen ja na temat wagi powiem tak. W ciązy Natanielem przy wzroście 178 startowałam z wagą 54 kg a 85kg ważyłam na mecie
Wiem, ze bardzo duzo. Ale nie dbałam wtedy o to . Po prostu kiedy minął pierwszy trymestr mialam mega apetyt i sobie nie załowałam . Choc moj lekarz zawsze mi mowil nie jemy za dwóch tylko dla dwojga
Po ciazy zgubiłam wage . Potem troszke przytylam i w tej ciazy na starcie mialam 62 ale 2 jestem na minusie . Bo nie mam takiego apetytu. Jem , nie głodze sie . Jak przytyje to zrzuce , dziecko najważniejsze. Nie wiem jak w ciazy mozna bac sie jesc ze sie utyje
Zawodowa dzieki kochana
Moje objawy ciążowe od początku dają sie we znaki ale czuje ze jest coraz lepiej . Już funkcjonuje, bo pierwsze 3 tyg nie byłam ani razu na zakupach -robil to mó mąz . Ja nie byłam w stanie . Teraz jest duzo lepiej i mysle ze z jedzeniem predzej czy pozniej minie .
Ale nabazgrałam sie
Pozdrawiam Was! I wasze brzucholki