reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

No i mamy w nosie gronkowca... Dostalismy masc do noska ,droga strasznie, i za dwa tyg do kontroli.. Poza tym brak innych objawow wiec narazie bez antybiotyku.

Co tam u Was slychac?

my w koncu dzialamy z ocieplaniem domu :) pada u nas okrutnie wiec nasza jedyna rozrywka jest ogladanie robotnikow za oknem :p

reklama
Jagus- no u nas te migdaly byly powodem wizyty,a lekarz zaraz na nos zwrocil uwage, bo zatkany Arek ma czesto. No i katar tez u nas co chwile. Takze lepiej idz z mala, lepiej sprawdzic niz ufac lekarzom z nfz... serio, trace juz wiare zeby leczyc sie panstwowo :/

Witam ☺ jak zwykle wieeki mnie nie bylo. Ledwie skonczylam prace w przedszkolu a dostalam az 2 propozycje nowej pracy. Wybralam przedszkole w miejscowosci obok. Mam umowe do konca czerwca. Praca byla na juz wiec w ciagu 2 dni musialam znalezc nowa nianie. Mamy studentke zaoczna. Super wybor. Julita ja uwielbia i mowi na nia ciocia justyna. Gada julita juz calymi zdaniami i nieraz takie madre slowa ze az nas zadziwia.np wychodzi na wc zeby spuscic wode tak dla zabawy. Ja:julitka, zejdz bo spadniesz! Ona: mama nie matw sie, pojadzie siobie... mowi bardzo wyraznie.
Gratuluje malinka, blue i hope!
Kasia, blanka,jagus,cleo,akuku pozdrawiam!!!

Hej!

Miałam Wam opisać dokładnie naszą wizytę a tu czasu ciągle brak a na kom nienawidzę pisać.

A więc poszło ok, Maciek dzielnie zniósł wyjazd. Ja na szczęście nie miałam problemów z komunikacją po ang. Tylko znaleźć właściwego pokoju nie mogliśmy bo na informacji nie szprechali w obcych językach. Ale w końcu jakaś Niemka nas za rękę zaprowadziła tam, gdzie trzeba.

Doktor obejrzał rezonanse i przetłumaczone dokumenty, zrobił sam usg. Zaproponował, tak jak w CZD, operacje na lewą widoczną część. Ale też widział możliwość próby pozbycia sie tej części naczyniaka, która jest najgrozniejsza bo przylega bezpośrednio do dróg oddechowych i przez która byliśmy wtedy na OIO-mie. Mam już przetłumaczony dokument od niego i byłam z nim dziś u naszego lekarza prowadzącego w Centrum. Ma mi w ciągu 2 tyg dać znać, czy mogą to zrobić u nich. Jak nie, chcielibyśmy żeby nam wniosek do NFZ podpisali o refundację leczenia w Niemczech. Byłam dziś w NFZ pytać, podobno są zgody na takie leczenie naczyniakow w tamtej klinice. Zresztą to Niemcy sami się mnie spytała, czy złożyliśmy już wniosek do NFZ

Także czekamy na odp z Centrum.

Bardzo się boję, żeby to wszystko nie wypadło w wakacje. Nie wyobrażam sobie nie być z Maćkiem w szpitalu, kiedy miałby zabieg...

Kasia, może wreszcie ktoś się Wami profesjonalnie zajmie.

Elama, gratuluję pracy! mój młody wcią pojedyncze słowa tylko mówi, zazdroszczę :p ostatnio go auła uczę, żeby w razie co mi powiedział, jakby to coś w szyjce uciskało

Heja;)

Elama gratki pracy no i jestem pod wrażeniem mowy Julitki;)

Malinka za Was niezmiennie kciukasy! I buziak dlla Maćka ;)

Nie wiem juz nawet czy gratulowalam naszym ciężarnym?:)tak czy siak nie zaszkodzi ;)gratuluje ;)

Kasia... Gronkowiec paskudna prawa... Alle grunt ze jesteście zdiagnozowani . Oby maść byla trafiona. Bo my z Filipa okiem przeszliśmy prawdziwą batalię :(
Pozdrawiam was;)

reklama
Do góry