reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Katherine- u nas wogole slabo z mowieniem:-) pojedyncze wyrazy lub po swojemu mlody pyskuje:-) ale nie ma co sie na zapas martwic. Teraz ciagle sie dzieci obserwuje i autyzm podejrzewa...ludzie:-) skoro normalnie sie zachowuje to sama mowa raczej nie powinna niepokoić:-)

reklama
Staś gada jak najęty, tworzy całe zdania bardzo dużo mówi, tylko właśnie w taki dziwny sposób, wszyscy mi na to zwracają uwagę, dlatego zaczęłam się bacznie przyglądać. Ma kontakt z dziećmi i z dorosłymi w dużej ilości, więc to chyba jednak nie to. No nic, mam nadzieję, że się nauczy.

U nas z mowa kiepsko... Dużo po swojemu w dalszym ciagu. Takmze nawet sie noe wypowiadam....
Akuku co tam u Was?
Ja w czarnej dziurze ze tak ładnie powiem z prezentami nadal... Chodzę oglądam szukam.... I jak zwykle dylematy;)

Blanka- ja juz mam kupione wszystko i chodze po sklepach tylko po rzeczy dla siebie, np.sukienka, papier do pakowania, buty.... i nienawidze tego,bo nigdy nic znaleźć nie moge...tylko chodzenie w kolko :|

Juz pierwszy pokoj posprzatany na blysk, teraz kolejne. Dobrze,ze maz urlop zaczyna od soboty:-)

Hej:) widzę cisza zapadła ;)Typowo przedświąteczna ;)
Kasia mi co prawda troche z upominkami zeszlo ale juz na szczęście wszystko mamyyyy;) na dobra sprawę jutro juz zero sklepów choc jak znam życie jeszcze cos tam sie przypomni na ostatnią chwile;)

Dziewczyny życzę wszystkim zdrowych spokojnych świąt w rodzinnym gronie. Samych pyszności przy Wigilijnym stole i wszystkiego dobrego!

reklama
Cześć kochane :) Ja już całkiem wypadłam z forum, bo nie umiem się zalogować przez aplikację...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

A moja Julka urodziny miała wczoraj i wylądowała u lekarza z zapaleniem płuc :(

Do góry