reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Katherine- u nas wogole slabo z mowieniem:-) pojedyncze wyrazy lub po swojemu mlody pyskuje:-) ale nie ma co sie na zapas martwic. Teraz ciagle sie dzieci obserwuje i autyzm podejrzewa...ludzie:-) skoro normalnie sie zachowuje to sama mowa raczej nie powinna niepokoić:-)

reklama
Staś gada jak najęty, tworzy całe zdania bardzo dużo mówi, tylko właśnie w taki dziwny sposób, wszyscy mi na to zwracają uwagę, dlatego zaczęłam się bacznie przyglądać. Ma kontakt z dziećmi i z dorosłymi w dużej ilości, więc to chyba jednak nie to. No nic, mam nadzieję, że się nauczy.

U nas z mowa kiepsko... Dużo po swojemu w dalszym ciagu. Takmze nawet sie noe wypowiadam....
Akuku co tam u Was?
Ja w czarnej dziurze ze tak ładnie powiem z prezentami nadal... Chodzę oglądam szukam.... I jak zwykle dylematy;)

Blanka- ja juz mam kupione wszystko i chodze po sklepach tylko po rzeczy dla siebie, np.sukienka, papier do pakowania, buty.... i nienawidze tego,bo nigdy nic znaleźć nie moge...tylko chodzenie w kolko :|

Juz pierwszy pokoj posprzatany na blysk, teraz kolejne. Dobrze,ze maz urlop zaczyna od soboty:-)

Hej:) widzę cisza zapadła ;)Typowo przedświąteczna ;)
Kasia mi co prawda troche z upominkami zeszlo ale juz na szczęście wszystko mamyyyy;) na dobra sprawę jutro juz zero sklepów choc jak znam życie jeszcze cos tam sie przypomni na ostatnią chwile;)

Dziewczyny życzę wszystkim zdrowych spokojnych świąt w rodzinnym gronie. Samych pyszności przy Wigilijnym stole i wszystkiego dobrego!

reklama
Cześć kochane :) Ja już całkiem wypadłam z forum, bo nie umiem się zalogować przez aplikację...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

A moja Julka urodziny miała wczoraj i wylądowała u lekarza z zapaleniem płuc :(

Do góry