reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Aaaa Kasia, przerażona jestem... Z Maćkiem jeszcze nie doszliśmy do ładu. Operacja na styczeń wyznaczona, we czwartek wizyta w Niemczech, a co jeśli tam będziemy musieli jeździć się leczyć? jak to ogarnąć z drugim dzieckiem... aaa co my najlepszego zrobiliśmy? Najlepsze jest to, że ja chyba nawet w jednym łóżku z mężem nie powinnam spac bo tak płodni jesteśmy...

Wiem ze mnie tu wjeki nie bylo i nie wiedzialam.czy sie odezwac ale co mi tam ;))

Hope i malinka gratuluje ;* i nie martwcie sie ja tez bd miec 3 maluszka a termin mam na 24 marca 2016 :) byla a o nasza wielka niespodzianka bo nie planowalismy trzeciego malucha. Moja pierworodna bd miala niecale 4 lata a wojtus 2.2 latka jak urodzi sie nasz nsjmlodszy maksymilian ;) jesli to dla was male pocieszenie :)

Blue witaj i gratuluje ;);)

Haha ja to chyba inna jestem bo moglaby m miec heszcze dzieci :) jednak glowa mowi ze juz wystarczy.

Akuku ja nie mowie bo ja bym jeszcze przy 3cim mogla czwarte miec gdybym wygrala w totka ;) bo ja kocham byc w ciazy i wychowywac dzieci ale przy naszej sytuacji poprzestaniemy na naszej trojce :))

Oj kobiety ale sie ciazowo zrobilo:-) az sobie tez pomarzylam...:p ale nie,nie jeszcze:-)

Bluelovi-gratulacje! :-) jak sie czujesz?

Malinka- a przepraszam,ze tak zapytam. Zabezpieczaliscie sie z mezem?

Blue, Malinka, Hope - gratulacje! Ja jestem na takim etapie, że nie ma tematu, wcale nam się z kolejnym maluchem nie spieszy, ale jakby się "przytrafił" nic strasznego by się nie stało ;)

Malinka przepraszam jeśli głupio palnę, ale czy orientujecie się, czy dla terapii Maciusia nie okazałaby się w jakiś sposób pomocna krew pępowinowa?

reklama
Malinko - pomyślałam przez moment o tym samym co Jaguś .

Blue lovi ja Tobie dziękuję, ze napisałaś, potrzeba mi takich słów :tak: i gratuluję :-)

Do góry