reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Aaaa Kasia, przerażona jestem... Z Maćkiem jeszcze nie doszliśmy do ładu. Operacja na styczeń wyznaczona, we czwartek wizyta w Niemczech, a co jeśli tam będziemy musieli jeździć się leczyć? jak to ogarnąć z drugim dzieckiem... aaa co my najlepszego zrobiliśmy? Najlepsze jest to, że ja chyba nawet w jednym łóżku z mężem nie powinnam spac bo tak płodni jesteśmy...

Wiem ze mnie tu wjeki nie bylo i nie wiedzialam.czy sie odezwac ale co mi tam ;))

Hope i malinka gratuluje ;* i nie martwcie sie ja tez bd miec 3 maluszka a termin mam na 24 marca 2016 :) byla a o nasza wielka niespodzianka bo nie planowalismy trzeciego malucha. Moja pierworodna bd miala niecale 4 lata a wojtus 2.2 latka jak urodzi sie nasz nsjmlodszy maksymilian ;) jesli to dla was male pocieszenie :)

Blue witaj i gratuluje ;);)

Haha ja to chyba inna jestem bo moglaby m miec heszcze dzieci :) jednak glowa mowi ze juz wystarczy.

Akuku ja nie mowie bo ja bym jeszcze przy 3cim mogla czwarte miec gdybym wygrala w totka ;) bo ja kocham byc w ciazy i wychowywac dzieci ale przy naszej sytuacji poprzestaniemy na naszej trojce :))

Oj kobiety ale sie ciazowo zrobilo:-) az sobie tez pomarzylam...:p ale nie,nie jeszcze:-)

Bluelovi-gratulacje! :-) jak sie czujesz?

Malinka- a przepraszam,ze tak zapytam. Zabezpieczaliscie sie z mezem?

Blue, Malinka, Hope - gratulacje! Ja jestem na takim etapie, że nie ma tematu, wcale nam się z kolejnym maluchem nie spieszy, ale jakby się "przytrafił" nic strasznego by się nie stało ;)

Malinka przepraszam jeśli głupio palnę, ale czy orientujecie się, czy dla terapii Maciusia nie okazałaby się w jakiś sposób pomocna krew pępowinowa?

reklama
Malinko - pomyślałam przez moment o tym samym co Jaguś .

Blue lovi ja Tobie dziękuję, ze napisałaś, potrzeba mi takich słów :tak: i gratuluję :-)

Do góry