reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
hej!
u nas po swietach spokojnie i leniwie maz ma jeszcze urlop do niedzieli wiec totalny luz u nas:-)
buziaki i milego dnia wszystkim! ;-)
u nas po swietach spokojnie i leniwie maz ma jeszcze urlop do niedzieli wiec totalny luz u nas:-)
buziaki i milego dnia wszystkim! ;-)
Malinka spokojnie możesz zamrozić
Milusia słyszałam o tym wypadku - potworne!
Mała śpi, już lepiej się czuje, ale apetyt dalej kiepski i ropa dalej leje się z uszka, ale zobaczymy jak będzie jutro, bo dopiero dziś mogłam podać jej na to zapalenie antybiotyk - a poza tym bidulka mała ma już tak pokłutą pupcię że na sam widok pielęgniarki wpada w panikę, a tu jeszcze 2 zastrzyki Oby tylko pomogły.
Dobra, też lecę do prania, może uda mi się przynajmniej część złożyć
Milusia słyszałam o tym wypadku - potworne!
Mała śpi, już lepiej się czuje, ale apetyt dalej kiepski i ropa dalej leje się z uszka, ale zobaczymy jak będzie jutro, bo dopiero dziś mogłam podać jej na to zapalenie antybiotyk - a poza tym bidulka mała ma już tak pokłutą pupcię że na sam widok pielęgniarki wpada w panikę, a tu jeszcze 2 zastrzyki Oby tylko pomogły.
Dobra, też lecę do prania, może uda mi się przynajmniej część złożyć
elama
Fanka BB :)
witam poświątecznie. Ja święta spędzałam w kiepskim nastroju, bo nie dostałam okresu (pamietacie wspominałam, że poszalałam z mężem) wczoraj kupiłam test i wyszedł NEGATYWNY, uffffff, co za ulga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dziś od rana pozytywne informacje. okres jednak się pojawił, a przed chwilą odczytałam maila z informacją, ze w konkursie Bebiko, wygrałam szumisia, super zabawka ale Julitka już za dorosła na takie bajery. Ale i tak się cieszę
Whisbear - Szumiący Miś, stworzony z myślą o spokojnym śnie
A dziś od rana pozytywne informacje. okres jednak się pojawił, a przed chwilą odczytałam maila z informacją, ze w konkursie Bebiko, wygrałam szumisia, super zabawka ale Julitka już za dorosła na takie bajery. Ale i tak się cieszę
Whisbear - Szumiący Miś, stworzony z myślą o spokojnym śnie
siva
Fanka BB :)
Świętą, świętą i po świętach
Jaguś, jak dobrze czytać, że Julka już lepiej się czuje
U nas lekki katar u obu. Ja za trzy dni ruszam do pracy, więc mam nadzieję, że nic się nie wylęgnie. Dziś udało mi się w końcu kupić spodnie garniturowe do pracy w rozmiarze 34, które leżą na mnie tak jak powinny bez poprawek Także jestem ready
Jaguś, jak dobrze czytać, że Julka już lepiej się czuje
U nas lekki katar u obu. Ja za trzy dni ruszam do pracy, więc mam nadzieję, że nic się nie wylęgnie. Dziś udało mi się w końcu kupić spodnie garniturowe do pracy w rozmiarze 34, które leżą na mnie tak jak powinny bez poprawek Także jestem ready
Hejka :-)
Jaguś dobrze że u Was lepiej!
Elama to miałaś stresa! Grunt ,że na strachu się skonczyło i okres sie pojawil;-)
Cleopatra moj Filip podobnie na starsze dzieci reaguje Cieszy sie, biega za nimi i na rówiesników uwagi nie zwraca;-)
W niedziele bylismy cały dzien u brata mojej mamy gdzie zjeżdza się cała rodzina i swietujemy zawsze wspolnie . ponad 30osob było, mały sie nie bał nie wstydził. Siedział przy stole i częstował sie co chwila jedzeniem a to palcami , a to widelcem :-)ale oczywiscie każdy Filipem zachwycony :-) Wiekszosc dzieci tam same niejadki , a Fifi ciągle coś podjadał
Siva wykorzystaj ostatni czas wolny na maxa!!! i niech katar szybko mija !
Jaguś dobrze że u Was lepiej!
Elama to miałaś stresa! Grunt ,że na strachu się skonczyło i okres sie pojawil;-)
Cleopatra moj Filip podobnie na starsze dzieci reaguje Cieszy sie, biega za nimi i na rówiesników uwagi nie zwraca;-)
W niedziele bylismy cały dzien u brata mojej mamy gdzie zjeżdza się cała rodzina i swietujemy zawsze wspolnie . ponad 30osob było, mały sie nie bał nie wstydził. Siedział przy stole i częstował sie co chwila jedzeniem a to palcami , a to widelcem :-)ale oczywiscie każdy Filipem zachwycony :-) Wiekszosc dzieci tam same niejadki , a Fifi ciągle coś podjadał
Siva wykorzystaj ostatni czas wolny na maxa!!! i niech katar szybko mija !
kasia150491
Hej!
u nas słodkie lenistwo nadal...zero stresu i pośpiechu :-)
mam pytanko: czy ktoras z was wybiera sie na I komunie w tym roku? bo my mamy 3 "komunistów" jednego dnia i bedziemy sie dzielic czasem, czyli na obiad tu, kawa tu, itd. Ale kompletnie nie wiem co im dac... wiem,ze kwoty to sprawa idywidualna, ale jakie sa granice tak orientacyjnie?
u nas słodkie lenistwo nadal...zero stresu i pośpiechu :-)
mam pytanko: czy ktoras z was wybiera sie na I komunie w tym roku? bo my mamy 3 "komunistów" jednego dnia i bedziemy sie dzielic czasem, czyli na obiad tu, kawa tu, itd. Ale kompletnie nie wiem co im dac... wiem,ze kwoty to sprawa idywidualna, ale jakie sa granice tak orientacyjnie?
Kasiu my mamy jedna komunię w tym roku u ciotecznej siostry! my zawsze jak są jakies imprezy rodzinne komunie chrzciny śluby itd,to dajemy pieniadze. I w większości tez pieniadze dostajemy ,prezentów zdecydowanie mniej. Wydaje mi się, ze my bedziemy dawać 400zl, lecz sie zastanawiam czy nie lepiej już wypada dorzucić do równego 500? Nie wiem szczerze mówią czy to dużo czy mało. Ale sugerując sie chociażby Filipa chrzcinami ti sadze ze 400 to takie minimum u nas. Kurde Wy Kasiu macie aż trzy komunie ciezka sprawa,nie pomoge
reklama
kasia150491
No mamy trzy i to w jednej miejscowosci takze idziemy na wszystkie, bo przykro tak wybrac kogos,a innemu odmowic...