reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

jaguś - JULEŃKO ZDRÓWKA!!!

kasia - szacunek za dekorację

Wszystkim styczniakom i ich rodzinkom ZDROWYCH, RADOSNYCH POGODNYCH ŚWIĄT 5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg

Załączniki

• 5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg
    5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dziewczyny, w chwili wytchnienia na karmienie, życzę Wam i Waszym bliskim spokoju i wzajemnej życzliwości - niech te Święta wypełnią Wasze domy radością i miłością!

Załączniki

• 1428158281201.jpg
    1428158281201.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 45
Uff jakoś ten dzień minął i było lepiej niż się spodziewałam, co jest zasługą tylko i wyłącznie m - zrobił tyle, że teraz aż głupio by mi było na niego narzekać:) Poodkurzał, wysprzątał łazienkę i wc do tego stopnia, że zakamarki wokół kranu szorował szczoteczką do zębów:eek:, wszystkie meble czyścił na mokro by kurze zetrzeć i w ogóle zaskoczył mnie bardzo, aż go musiałam pochwalić ;)

Jaguś - brawo dla męskiego poczucia porządku! :) Mój ze mną też dziś dzielnie zasuwał od rana do 21. A teraz poszedł biegać - jutro będzie moja kolej, w końcu za tydzień startujemy w półmaratonie!

Dziś już lepiej, przynajmniej jeśli chodzi o samopoczucie. Apetytu dalej nie ma, tylko cyc wchodzi w grę ale na szczęście leki normalnie dziś zażyła, a to też wyczyn:) I już biedna na sam widok pielegniarki płacze, bo wie że będzie kłuta :(

reklama
Do góry