reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

jaguś - JULEŃKO ZDRÓWKA!!!

kasia - szacunek za dekorację

Wszystkim styczniakom i ich rodzinkom ZDROWYCH, RADOSNYCH POGODNYCH ŚWIĄT 5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg

Załączniki

• 5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg
    5ebdf7dea1fd1b63b1.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dziewczyny, w chwili wytchnienia na karmienie, życzę Wam i Waszym bliskim spokoju i wzajemnej życzliwości - niech te Święta wypełnią Wasze domy radością i miłością!

Załączniki

• 1428158281201.jpg
    1428158281201.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 47
Uff jakoś ten dzień minął i było lepiej niż się spodziewałam, co jest zasługą tylko i wyłącznie m - zrobił tyle, że teraz aż głupio by mi było na niego narzekać:) Poodkurzał, wysprzątał łazienkę i wc do tego stopnia, że zakamarki wokół kranu szorował szczoteczką do zębów:eek:, wszystkie meble czyścił na mokro by kurze zetrzeć i w ogóle zaskoczył mnie bardzo, aż go musiałam pochwalić ;)

Jaguś - brawo dla męskiego poczucia porządku! :) Mój ze mną też dziś dzielnie zasuwał od rana do 21. A teraz poszedł biegać - jutro będzie moja kolej, w końcu za tydzień startujemy w półmaratonie!

Dziś już lepiej, przynajmniej jeśli chodzi o samopoczucie. Apetytu dalej nie ma, tylko cyc wchodzi w grę ale na szczęście leki normalnie dziś zażyła, a to też wyczyn:) I już biedna na sam widok pielegniarki płacze, bo wie że będzie kłuta :(

reklama
Do góry