reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Wszystkiego najlepszego kochane w te cudowne Swieta Wielkiej Nocy. Niech przepelnia je milosc, radosc, zdrowie i piekna wiosna w sercu! :)

Załączniki

• 1428222788402.jpg
    1428222788402.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Witajcie Kochane
Zycze Wam spokojnych i rodzinnych świąt...
Naze niestety zaczęły się bardzo źle:no:
Na pewno oglądałyście wszelkie wiadomości i we wszystkich mediach słyszałyście o śmiertelnym wypadku w którym zginęły 3 osoby...
To dosłownie pod Naszym domem...:no: Nie dało się nic zrobić...To było coś strasznego:zawstydzona/y: 2 Tiry zderzyły się czołowo i w sekundzie wybuchły-dosłownie,jak ja doleciałam do okna to już było widac tylko ogromne płomienie...to wyglądało jak na jakimś filmie sensacyjnym...Moje rodzeństwo i ojciec pobiegłi ratować ludzi ale nie było możliwości...Wszystko było w ogniu...Nic nie dało się zrobić:wściekła/y:Brat jest kierowcą tira,więc leciał w ogien żeby tylko pomóc,kogoś może uratować...ojciec trzymał go siłą żeby tylko tam nie szedł bo i tak nic NIC!nie dało się zrobić:wściekła/y:......W chwili kiedy tam podeszli z obu tirów zaczęły strzelać płonące opony,wybuchało paliwo...całe szczęście zdążyli wskoczyć do rowu....:no: jedyny nie płonący samochód to osobówka,więc chociaż tam próbowali pomagac...Niestety tam znaleźli ciało...aj już nawet nie napiszę w jakim stanie,bo to zbyt drastyczne....:no: Akcja działa się ok.50m od naszego domu...środek nocy,sygnały,60 strażaków tego nie da się opisać...
Jedynym świadkiem zdarzenia był tir,który uciekał jak ja dobiegłam do okna...Nawet skur***** się nie zatrzymał,nie wyszedł,nie sprawdził czy może coś się da zrobić!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAm nadzieję że go znajdą....I postawią zażyty nie udzielenia pomocy!

Milusia jejku co za tragedia.. ja dzis zadnych wiadomosci nie oglasalam..zreszta zadko ogladam.. przykre ze nie dalo sie nikogo uratowac ;(

Wszystkim Wam kochane i rodzinom wszystkiego dobrego choć już w sumie po świętach!

My cały czas w rozjazdach - najpierw u teściów, dziś u rodziców i cioci na zjeździe rodzinnym. Zmęczona jestem że szok i góra prania czeka.
Wojtuś dziś na zjeździe rodzinnym był w centrum zainteresowania wszystkich i wreszcie!!! przestał bać się obcych płakać i być tylko mamusiowy :))) a jaki był zainteresowany kuzynami takimi około 10 letnimi, no śmiał się w głos i zupełnie inaczej reaguje na dzieci jak jest prawie cały czas wśród dorosłych. Tak się umęczył że po drodze o 18.30 zasnął - a ja się zastanawiam czy w nocy nie wstanie wyspany i gotowy do zabawy?

Milusia bardzo mi przykro :( to jest szok i przeżycie którego się nie zapomina:(

Hejka :)

Milusia straszne co piszesz :( Tragedia ogromna!

Po przeczytaniu o tym wypadku, juz nawet nie wiem co mialam pisac ...

No nic , zupa mi sie gotuje i niebawem zmykam na zakupy. Zycze Wam milego dnia :)

reklama
Milusia, to święta mieliście, nie zazdroszczę...

My dziś z Maćkiem we dwoje urzędujemy, mąż w pracy, ja dopiero jutro idę. Mały właśnie zasnął, pora dom ogarnąć. Szkoda, że pogoda taka słaba.

Cleopatra, mój też uwielbia dzieci, też cały wpatrzony bo na co dzień tylko z dorosłymi siedzi. A jaka była ekscytacji na kota :D

Aaa i wreszcie tel zmieniłam i jak człowiek mam neta w komórce :) to będę mogła tu częściej wchodzić :)

Myślicie, ża można babkę drożdżową zamrozić? Tyle nam ciasta zostało, nie przejemy tego...

Ostatnia edycja:
Do góry