reklama
siva
Fanka BB :)
Tu link
Kiedy herbata z cytryną szkodzi zdrowiu - tłumaczy dietetyk.
Tina, ja nie robię, ale zdarza się, że Lenka chce popić od nas - wtedy z trzy łyczki weźmie i zadowolona. Tak pije tylko wodę.
Kiedy herbata z cytryną szkodzi zdrowiu - tłumaczy dietetyk.
Tina, ja nie robię, ale zdarza się, że Lenka chce popić od nas - wtedy z trzy łyczki weźmie i zadowolona. Tak pije tylko wodę.
Hej )))
Siva u nas jest to samo. Filip rwie się pić ze szklanki i pije od nas z cytrynka herbatę
Akuku miałam ciarki czytając twoj opis badania ;-)
Kasia piekna ta chusta ...
A Areczkowi niech zybko katar mija
Nie wiem nawet co komu miałam pisać. Wzielam leki od alergii a po nich czuje sie ospała ciagle i nie potrafie sie skoncentrowac
Ja czytam te blogi, sledze dzieciaczki na fb- ale zawsze to potem "odchoruje" . Jednak to jak przezyłam smierc Antosia az trudno wytłumaczyc niby obce dziecko /// obiecałam sobie wtedy ze juz zadnego dzieciaczka sobie do serca nie wezme . ale nie potrafie jakos obojetna byc! No nie potrafie.
Ostatnio czytałam blog taty Tobiaszka -małego górala , którego pokonała białaczka No i blog Sandrusi korbiel który rozłożył mnie na łopatki....
Budujące jest to , że mimo tylu aniołków są tez dzieci które zwycieżają ! choc droga jaka musza pokonac jest piekielnie trudna !
Siva ta mała Weronika była bardzo mądrą dziewczynką ogromny żal
Siva u nas jest to samo. Filip rwie się pić ze szklanki i pije od nas z cytrynka herbatę
Akuku miałam ciarki czytając twoj opis badania ;-)
Kasia piekna ta chusta ...
A Areczkowi niech zybko katar mija
Nie wiem nawet co komu miałam pisać. Wzielam leki od alergii a po nich czuje sie ospała ciagle i nie potrafie sie skoncentrowac
Ja czytam te blogi, sledze dzieciaczki na fb- ale zawsze to potem "odchoruje" . Jednak to jak przezyłam smierc Antosia az trudno wytłumaczyc niby obce dziecko /// obiecałam sobie wtedy ze juz zadnego dzieciaczka sobie do serca nie wezme . ale nie potrafie jakos obojetna byc! No nie potrafie.
Ostatnio czytałam blog taty Tobiaszka -małego górala , którego pokonała białaczka No i blog Sandrusi korbiel który rozłożył mnie na łopatki....
Budujące jest to , że mimo tylu aniołków są tez dzieci które zwycieżają ! choc droga jaka musza pokonac jest piekielnie trudna !
Siva ta mała Weronika była bardzo mądrą dziewczynką ogromny żal
Kasia to się napracujesz - ale patrząc na efekty warto
Ja też daję Julce herbatę z cytryną, wypije max pół szklanki.
Blanka Ty kiedyś pytałaś o nocnikowanie - a więc u nas póki co nocnika nie wprowadzamy, raz z braku czasu a dwa wydaje mi się, że Julka jeszcze do tego nie "dorosła"
Ja też daję Julce herbatę z cytryną, wypije max pół szklanki.
Blanka Ty kiedyś pytałaś o nocnikowanie - a więc u nas póki co nocnika nie wprowadzamy, raz z braku czasu a dwa wydaje mi się, że Julka jeszcze do tego nie "dorosła"
Siva to mamy podobne podejście, z tym że odkąd wróciłam do pracy nawet na to poranne wysadzanie nie ma szans No ale w tym żłobku do którego Julka będzie chodziła od września panie też pomagają w odpieluchowaniu więc wtedy będziemy próbować
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Ja odpieluchowuję w lipcu, wtedy żłobek nieczynny, my urlop no i ciepło. Adaś jak zrobi kupę to pokazuje, przynosi też piluchy, ale ja nie zaczynam, bo brak czasu no i chcę raz a dobrze jak ze starszakami zdjąć pieluchę i końiec, a nie raz pielucha raz nie ....
Ja daję herbatki owocowe i normalne bez cukru. Przez krótki czas dawałam np hippa granulkowe ale tam sam cukier....
Ja daję herbatki owocowe i normalne bez cukru. Przez krótki czas dawałam np hippa granulkowe ale tam sam cukier....
siva
Fanka BB :)
Dziewczyny, chyba się załamie Pojechałam do galerii handlowej, żeby sobie kupić coś do ubrania do pracy, bo wszystkie spodnie, spódnice i sukienki mam za duże. I wiecie co?! Tylko 32 i małe 34 dobrze na mnie leży, a taką rozmiarówke mają tylko niektóre sklepy czeka mnie maraton po sklepach po Świętach, bo jak tak dalej pójdzie to do pracy pojadę w leginsach.
reklama
Pytałam z ciekawosci właśnie o te nocniczki, bo u nas to czarna magia ;-) ... Filip poczatkowo zakładał na głowe, wrzucał do niego zabawki itd... teraz powoli sie przestał interesować. Sadzanie zakonczone fiaskiem , wiec spokojnie odkladam te nauki na póżniej jak juz bedzie gotowy .
ciesze sie, ze dzisiejszy dzien sie juz konczy jestem wypompowana !
Siva łączę sie w bólu ... Ja oprócz tego ze szczupła to wysoka i ciagle mam problem
ciesze sie, ze dzisiejszy dzien sie juz konczy jestem wypompowana !
Siva łączę sie w bólu ... Ja oprócz tego ze szczupła to wysoka i ciagle mam problem