reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczynki!!! przepraszam, że będzie egoistycznie, później postaram się odpisać na posty, a teraz

gorąca prośba!!

jaosobiście nie mam konta na fb, a moja serdeczna koleżanka z byłej pracy bierze udział w konkursie i proszę o głos na zespół szkolno przedszkolny nr 7. Proszę!! wystarczy tylko kliknąć LUBIĘ TO przy tym słodkim kurczaczku:

https://www.facebook.com/PlazaRzesz...1913410586/435911893250252/?type=1&permPage=1

tylko do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
jaguś - wyzdrowiejcie wreszcie, sćiskam mocno!

milusia - dość groźnie to wszystko brzmi ale mam nadzieję, że pokonacie te paskudztwa raz-dwa

cleopatra - kciuki żeby Wojtuś w końcu ruszył! Faktycznie kawał chłopa z niego

akuku - śliczna córa ;-)

niesiao - wywołałam Cię, nie opuszczaj nas już

kasia - piękny element dekoracji, bardzo autentyczny

kaczuszka - ja tez odpieluchowanie planuje na lato, Julitka jak zrobi kupkę to też przynosi czysta pieluchę, czyli coś z tego kuma

blanka - kupa śmiechu z tego Filipaska, pomysłowa bestia, i dziękuje za lajka ;-)

Hej:)

Byliśmy dziś u lekarza i mamy 8 dni zastrzyków:( Apteczka stale się powiększa, mała ma czerwone gardło, dalej wymiotuje, na gorączkę kazał dawać czopki a moje podejrzenia że zęby mogą też tu być winne się potwierdziły, idą jej górne trójki, a kto wie czy nie trafi się coś jeszcze... Dopiero dziś miałam okazję się im przyjrzeć i przyznam że trochę mi to dziwnie wygląda, bo ząb jeszcze się nie przebił a już go całego widać pod dziąsłem i to dziąsło jest białe, kurczę tak mi to wyglądało jakby miał krzywo wyjść, wyżej niż powinien:what:

Jaguś, zdrowia dla Malutkiej! Biedna, jeszcze zęby do tego :( zebem bym się nie przejmowała, jak się przebije to dopiero będzie widać czy prosto wyrasta.

Jagus trojki tak widac jak wychodza ;) u nas bylo tak samo. Nie martw sie.
Zdrowka !

Grudnioweczka :) dziekuje ;)

Ja znowu z bolem gadla wstalam .. i optyszczka mi sie robi (la?) Pierwszy raz w zyciu.. ale wczoraj bylam u lekarza i jakby sie nie rozwinel... hm

Nje mam sily na nic wiec nie odpisuje. Przepraszam..

Wczoraj zrobilam pierwsze zakupy dla corci ! 3 sliczne sukienusie :)

No właśnie jakoś nie martwiłam się tym zębem bardzo (może dlatego że ogólnie chorowaniem Julki się teraz przejmuję), ale i tak dzięki, przynajmniej nie będę się na siłę czegoś dopatrywać:)
Bałam się u tego lekarza że wyśle nas do szpitala, bo mówiłam mu że mała bardzo poleciała z wagi. No ale na szczęście stwierdził, że póki pije to nie ma się co martwić. Potem zważyłam ją w zabiegowym przed zastrzykiem no i wychodzi na to, że miesiąc temu ważyła 8500 a teraz 7600 więc nie za fajnie:( No i ewidentnie widzę że w ostatnich dniach bardzo zeszczuplała, no ale jedyne co zjadła od poniedziałku to może ze 2 paluszki, chrupek kukurydziany i dziś kawałeczek banana... Kurka oby do wtorku wrócił jej apetyt bo idę do pracy i plan jest taki że cyce biorę ze sobą :confused:

A i jeszcze Wam opowiem jak mi ręce do mojego chłopa opadły - chodzi od paru dni zakatarzony, wczoraj zaczął czymś ten nos psikać, dziś mi mówi że mu się już owe "coś" kończy, pytam go o czym mówi a ten mi pokazuje butelkę z aerozolem Julki co miała przepisany na receptę ostatnim razem... Wkurzyłam się bo mała też zaczyna smarkać, mówię mu że przecież mamy w domu takie rzeczy dla nas a on mi na to że zapomniał, a zresztą tamto mu pomaga... No fajnie, tylko Julce też pomagało jak jeszcze było - normalnie poczułam się jakbym 2 dzieci miała;)

Blanka właśnie smęć:) Od razu Ci się poprawi :yes:

Akuku obawiam się, że grozi Ci dziewczynkowo-zakupowe szaleństwo, już chyba nawet masz pierwsze objawy:D

Ostatnia edycja:
reklama
Jagus rozwaliłas mnie swoim planem zabrania cycków do pracy :)) i chłopem z areozolem też - oni już tak genetycznie chyba mają ;)

Do góry