reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczynki!!! przepraszam, że będzie egoistycznie, później postaram się odpisać na posty, a teraz

gorąca prośba!!

jaosobiście nie mam konta na fb, a moja serdeczna koleżanka z byłej pracy bierze udział w konkursie i proszę o głos na zespół szkolno przedszkolny nr 7. Proszę!! wystarczy tylko kliknąć LUBIĘ TO przy tym słodkim kurczaczku:

https://www.facebook.com/PlazaRzesz...1913410586/435911893250252/?type=1&permPage=1

tylko do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
jaguś - wyzdrowiejcie wreszcie, sćiskam mocno!

milusia - dość groźnie to wszystko brzmi ale mam nadzieję, że pokonacie te paskudztwa raz-dwa

cleopatra - kciuki żeby Wojtuś w końcu ruszył! Faktycznie kawał chłopa z niego

akuku - śliczna córa ;-)

niesiao - wywołałam Cię, nie opuszczaj nas już

kasia - piękny element dekoracji, bardzo autentyczny

kaczuszka - ja tez odpieluchowanie planuje na lato, Julitka jak zrobi kupkę to też przynosi czysta pieluchę, czyli coś z tego kuma

blanka - kupa śmiechu z tego Filipaska, pomysłowa bestia, i dziękuje za lajka ;-)

Hej:)

Byliśmy dziś u lekarza i mamy 8 dni zastrzyków:( Apteczka stale się powiększa, mała ma czerwone gardło, dalej wymiotuje, na gorączkę kazał dawać czopki a moje podejrzenia że zęby mogą też tu być winne się potwierdziły, idą jej górne trójki, a kto wie czy nie trafi się coś jeszcze... Dopiero dziś miałam okazję się im przyjrzeć i przyznam że trochę mi to dziwnie wygląda, bo ząb jeszcze się nie przebił a już go całego widać pod dziąsłem i to dziąsło jest białe, kurczę tak mi to wyglądało jakby miał krzywo wyjść, wyżej niż powinien:what:

Jaguś, zdrowia dla Malutkiej! Biedna, jeszcze zęby do tego :( zebem bym się nie przejmowała, jak się przebije to dopiero będzie widać czy prosto wyrasta.

Jagus trojki tak widac jak wychodza ;) u nas bylo tak samo. Nie martw sie.
Zdrowka !

Grudnioweczka :) dziekuje ;)

Ja znowu z bolem gadla wstalam .. i optyszczka mi sie robi (la?) Pierwszy raz w zyciu.. ale wczoraj bylam u lekarza i jakby sie nie rozwinel... hm

Nje mam sily na nic wiec nie odpisuje. Przepraszam..

Wczoraj zrobilam pierwsze zakupy dla corci ! 3 sliczne sukienusie :)

No właśnie jakoś nie martwiłam się tym zębem bardzo (może dlatego że ogólnie chorowaniem Julki się teraz przejmuję), ale i tak dzięki, przynajmniej nie będę się na siłę czegoś dopatrywać:)
Bałam się u tego lekarza że wyśle nas do szpitala, bo mówiłam mu że mała bardzo poleciała z wagi. No ale na szczęście stwierdził, że póki pije to nie ma się co martwić. Potem zważyłam ją w zabiegowym przed zastrzykiem no i wychodzi na to, że miesiąc temu ważyła 8500 a teraz 7600 więc nie za fajnie:( No i ewidentnie widzę że w ostatnich dniach bardzo zeszczuplała, no ale jedyne co zjadła od poniedziałku to może ze 2 paluszki, chrupek kukurydziany i dziś kawałeczek banana... Kurka oby do wtorku wrócił jej apetyt bo idę do pracy i plan jest taki że cyce biorę ze sobą :confused:

A i jeszcze Wam opowiem jak mi ręce do mojego chłopa opadły - chodzi od paru dni zakatarzony, wczoraj zaczął czymś ten nos psikać, dziś mi mówi że mu się już owe "coś" kończy, pytam go o czym mówi a ten mi pokazuje butelkę z aerozolem Julki co miała przepisany na receptę ostatnim razem... Wkurzyłam się bo mała też zaczyna smarkać, mówię mu że przecież mamy w domu takie rzeczy dla nas a on mi na to że zapomniał, a zresztą tamto mu pomaga... No fajnie, tylko Julce też pomagało jak jeszcze było - normalnie poczułam się jakbym 2 dzieci miała;)

Blanka właśnie smęć:) Od razu Ci się poprawi :yes:

Akuku obawiam się, że grozi Ci dziewczynkowo-zakupowe szaleństwo, już chyba nawet masz pierwsze objawy:D

Ostatnia edycja:
reklama
Jagus rozwaliłas mnie swoim planem zabrania cycków do pracy :)) i chłopem z areozolem też - oni już tak genetycznie chyba mają ;)

Do góry