reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Jagus hahaha z tymi facetami tak juz jest ! Hahaha
No i z tymy cyckami :) przydalaby sie opcja odczepienia cyca :) hahaha.

Oj napewno troche poszaleje :D ale chce isc na car boot sale tam sprzedaja uzywki albo nowki za grosE i wtedy moge sie obkupic hahaha nie siebie przeciez :p
Musze nalupowac rajstopej bucikow opasek itd. Bo moja corcia spodni dlugo nie zobaczy chyba ze leginsy z tunika hahahah
Nie no zartuje ale zawsze typowo dziesczece ciuszkiusza byc :D

Siva ja juz o tym komplecie co kiedys pokazywalas pomyslalam :D pewnie chrzest bedzie nasz hahaha.
Juz sobie wyobrazam chlopcow w garniturach i niunie w sukienusie.. no i ja musze zadbac o siebie po pprodzie szybko koniecznie coby nie chodzic jak lump ostatni bo przeciez trzeba dac przyklad corce!
Dzizas :p
Musze sobie liste wyprawkowa zrobic.. dla chlopca nie musialabym hehe bo wszystko mam... i juz sie zastanawiam czy uniwersalna posciel sprzedac a kupic dziewczynkowa... masakra

reklama
Dzien dobry :)

Jaduś czytam ciebie i sie sama do siebie smieje :p Facet z katarem w domu to juz sygnał prawie do wzywania pogotowia , nie :-D

A co do smęcenia to wczoraj miałam lekkie zmeczenie materiału , o moze tak . Dowiedzialam sie np,że M który dzis dopiero wrócił - sobote całą pracuje. wroci na noc. w niedziele rano jak pojedzie to wroci w poniedzialek ktorego zapewne polowe przespi bo przeciez we wtorek znow jedzie ... W tym roku marzyły mi sie swieta w domu:szok: bo zawsze jestesmy w rozjazdach . no ale sama z dziecmi siedziała nie bede. Wiec pojedziemy na całą niedziele do brata mojej mamy gdzie w kazde swieta zbiera sie cala rodzina (ok 30oob ) :)

Plan z cyckami tez masz dobry . Pytanie jeszcze czy mała ten plan zaakceptuje :))))

Akuku widze szalenstwo :-) I dobrze ciesz sie, szalej :tak: Twoje marzenie sie właśnie spełnia :-D Ja poprosze od czasu do czasu fotorelację z tymi sukienusiami :)

Ja tez mam strasznego fisia na punkcie kupowania dla dzieci :) pamietam szał zakupowy przez całe ciąże. zreszta do tej pory mi zostało:) I zdecydowanie wiecej kupuje dzieciakom niż sobie...
No ale Tobie Akuku to przepowiadam całkowity szał! :)

Wracam do mopa ;-)

Akuku - fajnie się czyta o Twoich szaleństwach ;)
Dziś Julka miała być na usg tętnic szyjnych. I co? I oczywiście po siódmej rano dostałam telefon, że lekarza niw będzie i przekładają na za tydzień! Będzie musiała z tatą jechać, bo za tydzień to ja już w Warszawie będę. A tak mi zależało :( wiedziałam, że w Wielki Piątek to doktorom się nie chce pracować...
Ja dziś zaczynam przygotowania do świąt - zakupy, sprzątanie. Miałam robić niewiele, bo spędzamy pierwszy dzień u rodziców i drugi też mieliśmy w planie, ale zaprosiliśmy w końcu na drugi dzień przyjaciół do nas, więc muszę więcej jedzenia przygotować. Ze sprzątania została mi tylko kuchnia i pokój + mycie podłóg, ale to jutro i wtedy dekoracje świąteczne poukładam.
Zmykam na kawę póki Lenka drzemie ;)
Miłego dnia dla Was!

No i Akuku ciężko się z tym nie zgodzić:)

Oj Siva to kiepsko:( Tak jest jak człowiekowi zależy to coś musi wyskoczyć i lipa...

Kurczę wczoraj już widziałam światełko w tunelu bo Julka miała fajny humor popołudniu a dziś co? Ropa w uchu i ciągły płacz, więc pewnie zapalenie i po 15 kolejna wizyta u lekarza... Czy to się kiedyś skończy?

Załączniki

• 1428059006229.jpg
    1428059006229.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Blanka zapalenie lewego ucha i już prawe też podejrzanie wygląda. Kurczę, 5 osób do nas przyjedzie na święta a ja ze wszystkim w czarnej d... - zrobiłam babkę przed lekarzem i oczywiście wyszedł zakalec;(

reklama
Do góry