dona_76
Fanka BB :)
jezu jak ja wam zazdroszcze tego wyspania, u mnie antoś codziennie wstaje koło 5, super jest jak dolezy do 6. oliwka w nocy przychodzi spac do nas wiec tez sie budze, no i butle antkowi zrobic tez trzeba, dzisiaj 2 razy plakal za mlekiem, aha bo niestety ale cyce juz nie produkuja tyle co on potrzebuje i w nocy daje butle a w dzien co jakis czas daje mu pocycac. no i najgorsze zwykle ma zatwardzenie a wczoraj 3 razy zrobil taka gesta smietane a dzisiaj go normalnie przeczyscilo i kuupka taka jak u noworodka cala wsiaknieta w papka. oby to nic powaznego bo u nas podobno znowu panuje jakis rotawirus no i jeszcze ta wysypka bostońska. ja sie boje bo ich organizmy wymeczone przez te ospe to łatwiej wszystko inne łapną
a dzisiaj jeszcze przychodzi rehabilitantka za godzine cwiczyc ich i plastrowac i teraz tak mysle czy jej jeszcze nie odwolac, tyle ze maly teraz zasnal. ale na chorego nie wyglada bo szaleje na calego to moze jakies zabki gdzies ida?
Vinga gratulacje postępów maluszka. mnie tez strasznie ucieszylo jak zaczal raczkowac. aha no i wspolczuje choroby
Akuku biedny mały, oby bylo lepiej
Emily ja tak normalnie do pracy wracam koniec stycznia a pozniej od razu mam ferie
Cleo ja tez mialam kiedys problem z tarczyca ale teraz podczas tej ciazy juz bylo ok. natomiast od 3 dni mam brudzenia i tez nie wiem czy to juz początki @ czy jakies inne problemy. ale na razie do gina sie nie wybieram
Kaczuszka gratulacje dla kuzynki, nowy członek rodziny sie pojawił
a dzisiaj jeszcze przychodzi rehabilitantka za godzine cwiczyc ich i plastrowac i teraz tak mysle czy jej jeszcze nie odwolac, tyle ze maly teraz zasnal. ale na chorego nie wyglada bo szaleje na calego to moze jakies zabki gdzies ida?
Vinga gratulacje postępów maluszka. mnie tez strasznie ucieszylo jak zaczal raczkowac. aha no i wspolczuje choroby
Akuku biedny mały, oby bylo lepiej
Emily ja tak normalnie do pracy wracam koniec stycznia a pozniej od razu mam ferie
Cleo ja tez mialam kiedys problem z tarczyca ale teraz podczas tej ciazy juz bylo ok. natomiast od 3 dni mam brudzenia i tez nie wiem czy to juz początki @ czy jakies inne problemy. ale na razie do gina sie nie wybieram
Kaczuszka gratulacje dla kuzynki, nowy członek rodziny sie pojawił