reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku, cieszę się, że interes się rozkręca, ale Ty spróbuj znaleźć czas, żeby odpocząć trochę. Wiem, że łatwo się mówi i sama nie wiem jak to zrobić, ale spróbuj ;-)
Marika, współczuję. Mam nadzieję, że na kontroli wszystko ok będzie.
Mam pytanie do dziewczyn, którym już wróciła @ pomimo kp. Cykle normalne macie? U mnie była @ 22 września i od tego czasu cisza, a zawsze miałam 28-31 dni. Nie mam doświadczenia, może przy kp to normalne. No i to w końcu pierwsza @ od ponad roku...

reklama
Yoanna ja dostalam zarazbpo pologu i bardzo nieregularnie mam. Po starszakach regularnie mialam mimo kp.

Marika jejku biedny alan i wspolczuje tego calwgo zamieszania... dziwi mnie ze nie moglas zostac z Laura i Alanem w szpitalu... jak Alex mial wtedy prpwokacje alergiczna na orzechy to powiedzieli ze jakby mial zostac w szpitalu to ja z Emilkiem tezbbym mogla...

Marika współczuje :( i podziwiam. Nie wiem jak ty to ogarniasz sama z dwoma małymi dziećmi. Zdrówka dla Alanka.
Nisiao dużo zdrówka dla Kingusi. A jak tam rehabilitacja? Chodzicie?
Yoanna ja dostałam we wrześniu gdy przestałam karmić. Teraz miałam drugi raz. Cykl 33 dni. I za pierwszym razem była to dosłownie powódź jakiej nigdy wcześniej nie miałam. Teraz już trochę mniej.
Mirka ja stosowałam witaminy pregna plus oraz witaminę B lekarz kazał na włosy. Takie witaminy bo karmiłam, a teraz na razie szampon kupiłam przeciw wypadaniu.

Ostatnia edycja:
Ja dwa razy mialam juz @ i podobnie jak Cleopatra pierwszy raz istna powódz :) w miare regularnie , ale to dopiero drugi raz :p zasadniczo teraz czekam juz na kolejną @ i mam przeogromną nadzieje ze sie doczekam ;-);-)

Akuku Ty to kobieto wpędzasz mnie w kompleksy jak to można tak nazwać . kurcze troje dzieci , pełne obroty praca rozkrecanie interesu :-D

cleopatra,jak masz problem z włosami to polecam odżywkę -Vakx taką HENNA WAX TREATMENT ODŻYWKA SILNIE REGENERUJĄCA (4644491711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. stosuje się ją nawet po chemiach:tak:
Marika współczuję Ci strasznie tych przeżyć...Szkoda że LAurka taka wymagająca i nikt nie może jej popilnować w tak trudnych momentach...

My rodzinnie chorujemy(oprócz Zosi i Szymonka),Mąz antybiotyk,Kuba też,mój się skończył i rezultatu nie ma:no:-więc badania mnie czekają...

reklama
Hej bylam dzis z dziecmi na haloween i slodyczy mamy na caly rok chyba !

Ide sie myc i spac bo padam na pysk... jutro do kina rano z dziecmi..

Do góry