reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Siva zazdroszcze tak częstych wizyt u fryzjera :) To znak ,że pora brać się w garść :-) Poszłam do siostry wypiłam herbatę i wróciłam do domu jakaś taka o wiele lżejsza niż jak wychodziłam . Jutro o dziwo M też w domu pójdę na ciuchowe zakupasy dla siebie i chłopaków . Co jak co ale to humor bankowo poprawi:)

Ja bardzo cieszę sie na świeta :)Pierwsze z Filipem :)

Moj M tez ma okulary i nie zauważyłam,żeby Filip jakoś na nie szczególnie reagował.

Idę, kładę Filipa spać i obejrze Prawo Agaty , a co tam :)

reklama
Blanka-zakupy zdecydowanie poprawiają humor ;) Ja jutro wybieram się do krawcowej - chce przerobić choć dwie pary spodni, bo wszystko za duże wisi w szafie i nie mam w czym chodzić :( I bransoletki zaniose do złotnika, żeby zmniejszył obwód, bo strach że zgubie.

Spokojnej nocki!

Yoanna gratuluje pierwszych kroczków Szymonka !!! zaraz będzie biegala oczy to i w doopie będziesz musiala mieć :D:D

Fifka 100 lat dla Konradka :D maly slodziak!! i zaraz ro!! niesamowite, a dopiero co Ci kibicowalysmy by Adrianek dlugow brzusiu posiedział :D

Mirka u nas zawsze mój m się przebiera za mikolaja :D az ciekawa jestem jak Emilek zareaguje. :D

Fifka kochana ja tylko za przesylke bym cie policzyla :D haha :D pamiętaj tylko by figurki polozyc przed samym wylozeniem tortu na stol bo jednak galaretka to woda i moglaby rozouscic ? nie wiem.

Zrobie na dniach zrobie zdjęcia i Ci wysle. mam nadzieje ze dojda w calosci..wiec zanim wysle je wysuszę. na kiedy potrzebujesz ?

Dzieki dziewczyny :D

czekam na lodowke ma przyjsc 4.11 ..
musze te kursy porobić ale kude nie mam kiedy..

pracuje od pn do pt niby rano na 9 ...w domu jestem kolo 13 szybko jakiś obiad szykuje i jade po starszaków...

a ze ostatnio mam faze pieczenia i pichcenia to w domu pachnie co chwila innymi wypiekami :D dzisiaj sernikiem królewskim :D i muffinkami serowymi dla dzieci na lunch :D

jutro m ma wolne wiec ja ide na 6 rano do pracy...

jeszcze w pracy si dziś dowiedziałam ze nie dostane urlopu na swieta ! wiec jeśli nie zajde w ciaze a ciężko to widze :( to zmniejszam ilość godzin do jednego dnia lub zwalniam się... nie wyrabiam na zakrętach...
rano jak szykuje nas to nawet nie mam czasu na sniadanie... do pracy ide glodna, przerwy nie mam wiec pierwzy posiłek w domu i albo cos przekasze albo już obiad jem...

Emilkowi wyszedł 8 zabek :D niestety nocki mamy do bani wiec chodze nie wyspana ..
maly już się puszcza przy kanapie, raczkuje i się cieszy jak nie zamkniemy mu bramki w salonie ...nalozylismy bo nie jestem w stanie upilnować każdego klocuszka w pokoju chlopcow a on zaraz obok salonu... wiec jak oni w szkole to pokoj zamknięty a bramka otwarta..

dobra kochane ide posmakować muffinke i zmykam spac bo o 5 trzeba wstać.

DObrej nocki.

Fifka powiedz mi tylko chcesz te ungry birds tak ? zolty, czerwony, bialy, czarny zielone ? ile jakich i ta proce tez tak ?
a cos oddzielnego dla Adrianka ??

buziaki papa

Dzień dobry :)
Akuku, miłego dnia, gratki ząbków i spokojnych nocek życzę Ci.
U nas od rana gonitwa, małżonek nie usłyszał budzika. Na szczęście kochana żona zrobiła kanapki do pracy I jakoś się wyrobił do wyjścia ;) A teraz korzystam, że śniadanie dla Julki już ogarnęłam, Lenka śpi, więc mogę porobić przelewy.
Miłego dnia :)

Akuku super, że interes się rozkręca - obyś mogła tylko z tego się utrzymywać i tesco nie było już potrzebne:)

Siva mojemu m zdarzyło się nawet na nockę zaspać;) Za to dzień Ci się trochę wydłuży;)

A u nas dziś fajna noc - oby takich więcej:) Kompletnie nie pamiętam kiedy wzięłam Julkę do łóżka na karmienie, więc pierwszą pobudkę miałam około 4;)

Cześć laski!
Siva ja też nie lubię takiej gonitwy rano. Człowiek dopiero łapie oddech gdy m wyjdzie do pracy a dziecko pójdzie spać

Akuku kochana musisz więcej o siebie dbać spać jeść żeby dzidziuś chciał zamieszkać w twoim brzuszku.

Co do fryzjera a raczej włosów to mi strasznie wypadały jak Wojtuś miał 3 lub 4 miesiące. Brałam witaminy włosy odrosły tak że mam grzywkę choć nie zrobił jej fryzjer. Potem trochę zapomniałam o witaminach i znowu niestety mocno wypadają co mnie dobija. Nie wiem teraz już nie karmię znacie jakieś dobre specyfiki na to?
I muszę się jeszcze pochwalić Wojtuś bardzo wczoraj chciał pomagać wyciągnął rączki z łóżeczka i ściągał mokre pranie z suszarki którą na chwilę tam postawiłam. Oczywiście czerwone klamerki najlepsze:))

Kasia: nie jesteście ostatni. Mikołaj mój nie ma ani jednego zęba. Ale dziąsła spuchnięte, więc myślę, ze kiedyś w końcu wyjdą...Daje im jeszcze z tydzień, bo na razie nic nie widać, ale nocki takie sobie, więc może zaczyna odczuwać przebijanie...
Akuku: jak się interes na dobre rozkręci to nie będziesz musiała do innej pracy latać:)

i ja też się świąt nie mogę doczekać. Uwielbiam. I już widzę te wielgachne oczki Mikołaja wpatrujące się w choinkę. Magicznie :-D

reklama
Cleopatra, a jakie witaminy stosowalas? mnie juz nawet tak nie wypadaja, ale chcialabym je wzmocnic :)

Kasia, gratulacje zabkow :)

Agagsm - wy tez sie doczekacie, a sadzac po opisie dziaselek juz niedlugo ;)

Akuku, super ze sie firma rozkreca :) u was mikolajki to musza byc wesole, bo was tam gromadka ;) ja z kolezankami mamy po 1szym potomku i dlatego tak sie ciesze ze sie nam udalo we 4 zgrac - zawsze to dziecko uczy sie kontakow z innymi dziecmi , juz nie mowiac ze mnie te spotkania sa bardzo potrzebne

Do góry