Yoanna gratuluje pierwszych kroczków Szymonka !!! zaraz będzie biegala oczy to i w doopie będziesz musiala mieć
Fifka 100 lat dla Konradka
maly slodziak!! i zaraz ro!! niesamowite, a dopiero co Ci kibicowalysmy by Adrianek dlugow brzusiu posiedział
Mirka u nas zawsze mój m się przebiera za mikolaja
az ciekawa jestem jak Emilek zareaguje.
Fifka kochana ja tylko za przesylke bym cie policzyla
haha
pamiętaj tylko by figurki polozyc przed samym wylozeniem tortu na stol bo jednak galaretka to woda i moglaby rozouscic ? nie wiem.
Zrobie na dniach zrobie zdjęcia i Ci wysle. mam nadzieje ze dojda w calosci..wiec zanim wysle je wysuszę. na kiedy potrzebujesz ?
Dzieki dziewczyny
czekam na lodowke ma przyjsc 4.11 ..
musze te kursy porobić ale kude nie mam kiedy..
pracuje od pn do pt niby rano na 9 ...w domu jestem kolo 13 szybko jakiś obiad szykuje i jade po starszaków...
a ze ostatnio mam faze pieczenia i pichcenia to w domu pachnie co chwila innymi wypiekami
dzisiaj sernikiem królewskim
i muffinkami serowymi dla dzieci na lunch
jutro m ma wolne wiec ja ide na 6 rano do pracy...
jeszcze w pracy si dziś dowiedziałam ze nie dostane urlopu na swieta ! wiec jeśli nie zajde w ciaze a ciężko to widze
to zmniejszam ilość godzin do jednego dnia lub zwalniam się... nie wyrabiam na zakrętach...
rano jak szykuje nas to nawet nie mam czasu na sniadanie... do pracy ide glodna, przerwy nie mam wiec pierwzy posiłek w domu i albo cos przekasze albo już obiad jem...
Emilkowi wyszedł 8 zabek
niestety nocki mamy do bani wiec chodze nie wyspana ..
maly już się puszcza przy kanapie, raczkuje i się cieszy jak nie zamkniemy mu bramki w salonie ...nalozylismy bo nie jestem w stanie upilnować każdego klocuszka w pokoju chlopcow a on zaraz obok salonu... wiec jak oni w szkole to pokoj zamknięty a bramka otwarta..
dobra kochane ide posmakować muffinke i zmykam spac bo o 5 trzeba wstać.
DObrej nocki.
Fifka powiedz mi tylko chcesz te ungry birds tak ? zolty, czerwony, bialy, czarny zielone ? ile jakich i ta proce tez tak ?
a cos oddzielnego dla Adrianka ??
buziaki papa