reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku, cieszę się, że interes się rozkręca, ale Ty spróbuj znaleźć czas, żeby odpocząć trochę. Wiem, że łatwo się mówi i sama nie wiem jak to zrobić, ale spróbuj ;-)
Marika, współczuję. Mam nadzieję, że na kontroli wszystko ok będzie.
Mam pytanie do dziewczyn, którym już wróciła @ pomimo kp. Cykle normalne macie? U mnie była @ 22 września i od tego czasu cisza, a zawsze miałam 28-31 dni. Nie mam doświadczenia, może przy kp to normalne. No i to w końcu pierwsza @ od ponad roku...

reklama
Yoanna ja dostalam zarazbpo pologu i bardzo nieregularnie mam. Po starszakach regularnie mialam mimo kp.

Marika jejku biedny alan i wspolczuje tego calwgo zamieszania... dziwi mnie ze nie moglas zostac z Laura i Alanem w szpitalu... jak Alex mial wtedy prpwokacje alergiczna na orzechy to powiedzieli ze jakby mial zostac w szpitalu to ja z Emilkiem tezbbym mogla...

Marika współczuje :( i podziwiam. Nie wiem jak ty to ogarniasz sama z dwoma małymi dziećmi. Zdrówka dla Alanka.
Nisiao dużo zdrówka dla Kingusi. A jak tam rehabilitacja? Chodzicie?
Yoanna ja dostałam we wrześniu gdy przestałam karmić. Teraz miałam drugi raz. Cykl 33 dni. I za pierwszym razem była to dosłownie powódź jakiej nigdy wcześniej nie miałam. Teraz już trochę mniej.
Mirka ja stosowałam witaminy pregna plus oraz witaminę B lekarz kazał na włosy. Takie witaminy bo karmiłam, a teraz na razie szampon kupiłam przeciw wypadaniu.

Ostatnia edycja:
Ja dwa razy mialam juz @ i podobnie jak Cleopatra pierwszy raz istna powódz :) w miare regularnie , ale to dopiero drugi raz :p zasadniczo teraz czekam juz na kolejną @ i mam przeogromną nadzieje ze sie doczekam ;-);-)

Akuku Ty to kobieto wpędzasz mnie w kompleksy jak to można tak nazwać . kurcze troje dzieci , pełne obroty praca rozkrecanie interesu :-D

cleopatra,jak masz problem z włosami to polecam odżywkę -Vakx taką HENNA WAX TREATMENT ODŻYWKA SILNIE REGENERUJĄCA (4644491711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. stosuje się ją nawet po chemiach:tak:
Marika współczuję Ci strasznie tych przeżyć...Szkoda że LAurka taka wymagająca i nikt nie może jej popilnować w tak trudnych momentach...

My rodzinnie chorujemy(oprócz Zosi i Szymonka),Mąz antybiotyk,Kuba też,mój się skończył i rezultatu nie ma:no:-więc badania mnie czekają...

reklama
Hej bylam dzis z dziecmi na haloween i slodyczy mamy na caly rok chyba !

Ide sie myc i spac bo padam na pysk... jutro do kina rano z dziecmi..

Do góry