reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Juli zapomnialam ci napisac, ja daje za rada pediatry leki od goraczki dopiero jak widze ze jest wlasnie coraz gorzej i temp zbliza sie do 38stopni, szybciej robie oklady i probujemy aby organizm sam sobie poradzil, co oczywiscie nie zawsze sie udaje. maly jeszcze nie mial goraczki, ale czopki leza wsrod lekarstw tak na wszelki wypadek. starsza tez moze 3 razy w zyciu miala goraczke taka zeby wlasnie podawac czopki lub syrop

reklama
Juli ja myślę że to nawet wskazane bo jak w letniej wodzie wykąpiesz to się ciało wychładza i temperatura spada, ale zrobisz jak uważasz. Jak jeden dzień nie wykąpiesz to też się nic nie stanie

Ja zawsze myje jak maja gorączkę. Jeśli nie jest wysoka i maly czuje się nieźle to kompie normalnie jeśli jest placzliwy myie go pod bieżącą woda sadzajac do zlewu :)

Zdrówka dla chorych :* u nas na szczęście już po chorobach..

Hej kochane :-)

Stęskniłam się za Wami:tak: i przepraszam, że mnie nie ma, ale ciężko się ogarnąć z tymi moimi księżniczkami plus dom ogród , czasu brakuje na wszystko, teraz tydzień w ogórkach siedziałam < Milusia dzięki jeszcze raz za przepisy:-);-)>, szczęściem dla mnie ogórki już szlak trafił bo ich jakaś zaraz wzięła. Ale pomidorki mam już za to swoje świeże i pachnące, a sąsiadka założyła się ze mną, że mi nie udadzą się jeśli nie opryskam i wygrałam :-D:-D są całkiem przyzwoite.

Wszystkim chorowitkom dużo, dużo zdrówka, ząbkującym niech te zębiska już wychodzą i dają spokój dzieciaczkom:-):tak:

My żyjemy jakoś, Lenusi też zębiska idą pełną parą dwa na dole już są. Noce fatalioza nawet nie pytajcie wstaję po 20 razy:baffled:.
A jeszcze jakby tego było mało Misia moja starsza kochana ma jakieś koszmary w nocy i krzyczy przez sen, jest trochę lepiej jak zaczęłam ją bardziej wyciszać przed zaśnięciem, ale nadal problem istnieje. BTW mają może Wasze starszaki tak?

Fifka cieszę się, ze Konrad powoli się rozgaduje:tak::-)

O już musze zmykać Lenka woła.

Dobrej nocki

Hope moj Viki mial kiedys koszmary po bajkach. To bylo z jakis rok temu...w my little ponny byl jakis jezdziec bez glowy czy co i sie budzil i nie chciql spac u siebie.
Teraz juz mnie ma koszmarow. Przez jakis czas bardzo uwazqlqm co oglada ale jawet w kubusiu puchatku byl jakis zugol ;/

reklama
witam niedzielnie beznadziejne dalej mała gorączka jest i te dziwne kupy:( więc jak nic dziś już pogotowie odpuścimy ale jutro trzeba by do pediatry jechac:(
powiedźcie mi jedno czy wasze dzieciaczki przy gorączce maja ciemiączko takie wybrzuszone jakby lekko? bo niewiem co o tym myślec zauważyłam wczoraj chyba przez gorączkę? pozdrawiam i życze miłej niedzieli

Do góry