reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

proszę o pilną pomoc czy przy goraczce 37,4 mierzone pod paszka nie podawac nic? i czy w pieluszce krem poznać prawda, bo w nocy mi sie wydawalo ale teraz jak by nic nie widzialam taka kulka mala dziwna i nie jestem pewna:(

reklama
Fifka spóźnione ale szczere 100 lat, spełnienia marzeń :-)

kasia, juli współczuje tej gorączki :( a wy dajecie syropek a nie czopki na zbicie temperatury? A postukałyście delikatnie łyżeczką czy nie wyszedł jakiś ząb. U nas najpierw usłyszałam a potem dopiero było go widać.

juli jak byłam kiedyś u mojego rodzinnego to powiedział że u takiego malca jest normalna temperatura a teraz nie dawno jak byłam na pogotowiu właśnie z temperaturą to kazała od 37,5 już podawać czopek.

co do kremu to mi się nigdy kulki nie robiły w pamku więc nie wiem

Ostatnia edycja:
cleopatra u nas pielegnierka stukala we wtorek na szczepieniu i juz slychac ale dalej sie nie przebil:( ja dawalam od wczoraj panadol bo tylko to mialam dzis rano dalam jeszcze bio gaje probiotyk i teraz ma niby 37,4 i niewiem czy isc po ibuprofen czy dac panadol, wcale nic nie dawac bo na pogotowie to chyba na razie nie ma sensu?

Juli moj wczoraj wieczorem jiz sie obudzil i kupkal...potem znowu zanim zasnal.. potem nad ranem dwa razy. Prsysypialam z Emilem jeszze do 9 a starszaki hrali na tabletach.

Juli ja daje jak jest 38 tzn jak 37.8 to tez juz daje no chyba ze sie utrzuje a nie wzrasta..Emil jeszcze goraczki nie mial ale jak u chlopcow rosla to wlansie raczej wyzej niz 38 wiec podawalam dosc szybko.

hej!

u nas temperatura sie utrzymuje, ale dobre jest to,ze jak dam syrop to spada i tak z 7-8godz spokoju... w nocy marudny i caly czas przy cycu-to go uspokajalo...

ja podaje jak mamy 37,8 i widze,ze bedzie rosla...bo u Arka wyjatkowo dlugo spada temp- nawet ponad godzine od podania...

milego dnia!:-)

Fifka wszystkiego najlepszego

dziewczyny łacze sie w bólu z chorobami maluszków, moj tez strasznie kaszle, taki szczekajacy kaszel ma, bylam wczoraj, a nie przedwczoraj u lekarza rodzinnego bo pediatra na urlopie juz od miesiaca (tym to sie powodzi:) i osluchowo czysto , dal tylko jakis lek na przeziebienia i wapno kazal podawac. tez nie wiem skad ten brzydki kaszel

Ech juz bylo 37.3 potem znowu 38 panadol i spadla ale i tak poplakuje pewnie boli ten zab:( albo brzuch, szkoda ze nie umia nam powiedziec i czlowiek caly w stresie

reklama
Do góry