reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

proszę o pilną pomoc czy przy goraczce 37,4 mierzone pod paszka nie podawac nic? i czy w pieluszce krem poznać prawda, bo w nocy mi sie wydawalo ale teraz jak by nic nie widzialam taka kulka mala dziwna i nie jestem pewna:(

reklama
Fifka spóźnione ale szczere 100 lat, spełnienia marzeń :-)

kasia, juli współczuje tej gorączki :( a wy dajecie syropek a nie czopki na zbicie temperatury? A postukałyście delikatnie łyżeczką czy nie wyszedł jakiś ząb. U nas najpierw usłyszałam a potem dopiero było go widać.

juli jak byłam kiedyś u mojego rodzinnego to powiedział że u takiego malca jest normalna temperatura a teraz nie dawno jak byłam na pogotowiu właśnie z temperaturą to kazała od 37,5 już podawać czopek.

co do kremu to mi się nigdy kulki nie robiły w pamku więc nie wiem

Ostatnia edycja:
cleopatra u nas pielegnierka stukala we wtorek na szczepieniu i juz slychac ale dalej sie nie przebil:( ja dawalam od wczoraj panadol bo tylko to mialam dzis rano dalam jeszcze bio gaje probiotyk i teraz ma niby 37,4 i niewiem czy isc po ibuprofen czy dac panadol, wcale nic nie dawac bo na pogotowie to chyba na razie nie ma sensu?

Juli moj wczoraj wieczorem jiz sie obudzil i kupkal...potem znowu zanim zasnal.. potem nad ranem dwa razy. Prsysypialam z Emilem jeszze do 9 a starszaki hrali na tabletach.

Juli ja daje jak jest 38 tzn jak 37.8 to tez juz daje no chyba ze sie utrzuje a nie wzrasta..Emil jeszcze goraczki nie mial ale jak u chlopcow rosla to wlansie raczej wyzej niz 38 wiec podawalam dosc szybko.

hej!

u nas temperatura sie utrzymuje, ale dobre jest to,ze jak dam syrop to spada i tak z 7-8godz spokoju... w nocy marudny i caly czas przy cycu-to go uspokajalo...

ja podaje jak mamy 37,8 i widze,ze bedzie rosla...bo u Arka wyjatkowo dlugo spada temp- nawet ponad godzine od podania...

milego dnia!:-)

Fifka wszystkiego najlepszego

dziewczyny łacze sie w bólu z chorobami maluszków, moj tez strasznie kaszle, taki szczekajacy kaszel ma, bylam wczoraj, a nie przedwczoraj u lekarza rodzinnego bo pediatra na urlopie juz od miesiaca (tym to sie powodzi:) i osluchowo czysto , dal tylko jakis lek na przeziebienia i wapno kazal podawac. tez nie wiem skad ten brzydki kaszel

Ech juz bylo 37.3 potem znowu 38 panadol i spadla ale i tak poplakuje pewnie boli ten zab:( albo brzuch, szkoda ze nie umia nam powiedziec i czlowiek caly w stresie

reklama
Do góry