reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej!
Ja dzisiaj świętuje swoje urodzinki :-) byliśmy w kinie a z rana rodzinnie na pokazach wojska polskiego. Fajny dzień :-)
Siva nie poradzę bo ja używam spacerowki X-lander... lekka nie jest ale prowadzi sie jednym palcem. Nie wymienię jej raczej do końca bo musze zawsze mieć wolna reka do trzymania starszaka. On wygląda prawie identyczne jak Milusi propozycje.
Milusia u nas podobnie. Mieszkam na przedmieściach i jak mialam lekka spacerowke to tylko klnekam...
Kasia Konrad goraczkowal do 38 przy zębach. Zle znosil... Adriana swędza ale na razie nie jest źle.
Ja dzisiaj świętuje swoje urodzinki :-) byliśmy w kinie a z rana rodzinnie na pokazach wojska polskiego. Fajny dzień :-)
Siva nie poradzę bo ja używam spacerowki X-lander... lekka nie jest ale prowadzi sie jednym palcem. Nie wymienię jej raczej do końca bo musze zawsze mieć wolna reka do trzymania starszaka. On wygląda prawie identyczne jak Milusi propozycje.
Milusia u nas podobnie. Mieszkam na przedmieściach i jak mialam lekka spacerowke to tylko klnekam...
Kasia Konrad goraczkowal do 38 przy zębach. Zle znosil... Adriana swędza ale na razie nie jest źle.
Ostatnia edycja:
kasia150491
Mamusia synusia:)
hej!
bylam u lekarza (mamy calodobowy dyzur na przychodni)...
lekarz zbadal Arka (gardlo, brzuszek, osluchowo) - wszystko ok...mowil,ze zbijac goraczke co 6godz paracetamolem i oklady jakby bardzo podskoczyla... mowil,ze od zebow nawet do 39' potrafi podejsc. no nic...o 17 dalam syrop i do teraz spokoj, tylko marudzil caly dzien strasznie...
jedno mnie zastanawia- dlaczego ma pogrubione i czerwone dziaslo u gory, przy prawej 3? moga te zeby pierwsze wychodzic??
fifka- sto lat!:-)
juli- zycze nocy bez goraczki;-)
bylam u lekarza (mamy calodobowy dyzur na przychodni)...
lekarz zbadal Arka (gardlo, brzuszek, osluchowo) - wszystko ok...mowil,ze zbijac goraczke co 6godz paracetamolem i oklady jakby bardzo podskoczyla... mowil,ze od zebow nawet do 39' potrafi podejsc. no nic...o 17 dalam syrop i do teraz spokoj, tylko marudzil caly dzien strasznie...
jedno mnie zastanawia- dlaczego ma pogrubione i czerwone dziaslo u gory, przy prawej 3? moga te zeby pierwsze wychodzic??
fifka- sto lat!:-)
juli- zycze nocy bez goraczki;-)
vinga89
mamusia syneczków
Kasia a może to trzydniówka? my właśnie przechodzimy od poniedziałku trzy dni bardzo wysokiej gorączki, a wczoraj wysypało go że szok!
kasia150491
Mamusia synusia:)
vinga- byc moze...jak narazie zbijamy temp jak za wysoka i czekamy... lekarz kazal poczekac dwa dni i powinna goraczka minac wiec zobaczymy. a co z ta wysypka pozniej? sama znika i juz?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Wysypka znika po ok 24-48h. To takie male czerwone kropki zlrwajace sie w plamy :-) starszak mój mial. Może byc u was ta 3dniowka
Fifka spóźnione wszystkiego najlepszego!
niestety w nocy gorączka i płacz i mega kupa zielona wydawało mi sie ze z krwia ale w sumie chyba nie bo takie jak by mazie rozowe pare malutkich kulek niewiem jestem zalamana i strasznie martwie sie o moje sloneczko mam nadzjeje ze dzis bedzie lepiej a jak tam u was Kasia?
niestety w nocy gorączka i płacz i mega kupa zielona wydawało mi sie ze z krwia ale w sumie chyba nie bo takie jak by mazie rozowe pare malutkich kulek niewiem jestem zalamana i strasznie martwie sie o moje sloneczko mam nadzjeje ze dzis bedzie lepiej a jak tam u was Kasia?
Akuku
Fanka BB :)
Juli moj w nocy mi khlupki wodniste robi..takie zabkowe wlasnie ; ( tez nss te zeby mecza..
Kasia nam u gory wyszla pierwsza 2... teraz 3 wychodza ale to mozljee ze najpierw 3 wyjdzie... bo u nas wszystkie na raz byly opuchniete i 3 sa do tej poty.
Fifka jeszcze raz wszysgkiego naj. Fajnie ze dzien udany mialas
Emila obudzil bol brzuszka bo stekal i stekal az wystrzelil kupsko wodniste...poczekalam nie robil ..przebralam i po chwili na nowo ;(
Teraz lezy i kopie nogami a ja czekam az usnie... maly zasnie a starszaki wstana... co za szczescie mnie dzis spotkalo...m e pracy deszcz leje ! Bomba !
Kasia nam u gory wyszla pierwsza 2... teraz 3 wychodza ale to mozljee ze najpierw 3 wyjdzie... bo u nas wszystkie na raz byly opuchniete i 3 sa do tej poty.
Fifka jeszcze raz wszysgkiego naj. Fajnie ze dzien udany mialas
Emila obudzil bol brzuszka bo stekal i stekal az wystrzelil kupsko wodniste...poczekalam nie robil ..przebralam i po chwili na nowo ;(
Teraz lezy i kopie nogami a ja czekam az usnie... maly zasnie a starszaki wstana... co za szczescie mnie dzis spotkalo...m e pracy deszcz leje ! Bomba !
AKUKU ja tez tak mialam czekalam zmienilam a tu kolejna na razie byla tylko ta w nocy teraz usnela z moim m na samym krotkim body jest a jest w pokoju 24 stopni ale nozki jej kocykiem przykrylam mam nadzieje ze ani nie przegrzeje ani nie zmarznie ach te nasze biedne dzieciaczki:(
reklama
milusia21
Fanka BB :)
idę dziś do pracy:-) (obsłudze z koleżanką poprawiny w domu) także się "wyrwę" od rutyny i zarobię troszkę grosza:-) z racji tego że mąż od października zmienia rytm pracy i ma wolne weekendy to może rozejrzę się za jakąś pracą na weekend