reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

juli wiem ze przy odwodnieniu ciemiaczko sie zapada ale czy przy goraczce podnosi to nie wiem

Hope super ze pomidorki sie udaly, a co do koszmarow to moja przy niektorych bajkach sie boi i chce zeby przelaczyc, wypadlo mi teraz z glowy ale na plusie zamiast pingwinow leci, ooo wlasnie sobie przypomnialam kong fu panda i tam duzo sie bija i ona sie boi i nie chce ogladac, ale chrześniak ogladal jako dziecko bajki o jakims kwadratoglowym i bal sie spac sam i krzyczal przez sen, moze twoja mala tez na cos takiego zareagowala

Fifka super ze choróbska poszly sobie, u nas ciag dalszy kaszlu i chyba ząbków bo wszystko gryzie i to tak na maksa i steka przy tym

reklama
Dziękuję kochane za rady. Przyjrzę się bajkom dokładnie. Ona ogląda przed zaśnięciem bolka i lolka i reksia tam raczej nie ma takich strasznych rzeczy. W ciągu dnia ogląda jedną bajkę barney i przyjaciele to jej ulubioną. I tyle więcej nie włączam. Ale może kiedyś wcześniej coś widziała i tak przeżywa. Wcześniej musiałam się czasem posiłkować bajkmi jak usypiałam Lenkę. Teraz staram się inaczej. Z reguły jej wymyślam jakąś zabawę żeby się zajęła.

Hej!

Jak tam dziewczyny po długim weekendzie?

My w czwartek byliśmy w Centrum Zdrowia Dziecka. Doktorka stamtąd uważa, że trzeba poczekać do skończenia roczku przez małego i dopiero wtedy będzie mogła podjąć decyzję o sposobie leczenia. Być może do tego czasu będą mieć już laser do leczenia naczyniaków limfatycznych. Trochę nam smutno bo chcieliśmy jak najszybciej pomóc małemu... Dała nam namiar na lekarza z Łodzi jeśli chcielibyśmy się jeszcze skonsultować ale nie wiem, czy jest sens...

Hope czasu m w bolku i lolku sie bija .. kiedys widzialam jakas z czarownica... niby ladne bajki a wplatuja cos czego dziecko moze sie bac.
Ja nagrywalam bajki oglsdalam i decydowalam czy moze obejrzec czy nie.

hej!:-)

u nas straszna noc...Arek sie obudzil po 2 i prawie do 5 nie spal...co chwile plakal i nie chcial nawet cyca (!) ostatniej deskii ratunku:no:
jedyny plus to to,ze nie ma goraczki - wczoraj o polnocy spadla po syropie i od tej pory cisza...
bylismy u naszego pediatry rano-stwierdzil,ze troszke przewiane uszy musial miec i zapisal kropelki do ucha- poza tym ok wszystko.

i jeszcze pytanie- jak wasze dzieci przechodzily trzydniowke to wysypki bylo duze? gdzie wystepowala?
bo jakas godz temu zauwazylam krostki czerwoneu Arka na buzce szyjce i karczku i pojedyncze na tulowiu... juz sama nie wiem co mu jest....:no:

No wlasnie u nas podobnie wczoraj goraczka spadla ale w ogole nie chciala spac masakra jakas i ma jakies chrostki na klatce ale ciemiaczko juz normalne za chwile idziemy do pediatry

hej my już po wizycie, Kasia my mamy 3 dniówka po dzisiejszej wysypce nie było wątpliwości i te ciemiaczko ponodz tez przez gorączke takie sie robiło bo dzis normalne. Mam poza tym dać jej takie calcium w syropie dla dzieci. Na kupe jej kupiłam wczesniej bio gaje no i dobrze jak sie okazało. Jedyne co mnie mocno zdziwiło że pediatra kazała mi odstawić przy tych problemach z kupa owoce i że w ogole mam najlepiej dawać słoiki:szok: i niby też zamiast kranówki gotowanej mam używać żywca zdrój z dzidziusiem i go gotować! mamuśki doświadczone wypowiedzcie się proszę.

juli- a wysypka u was tez taka? nie wiem czy dobrze widac bedzie... bo Arek ma tego coraz wiecej, wiec u nas tez trzydniowka pewnie...

P_20140818_135804.jpg

Załączniki

• P_20140818_135804.jpg
    P_20140818_135804.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
wiesz co słabo widać ale sa to takie małe kropeczki? miescowe niewiem jak ci wytłumaczyć i nawet na twarzy i głowce troche ale myśle że u was to samo ech a myślałam że w koncu ząb wyjdzie jakiś i mojemu aniołkowe będzie lżej:(
Kasia teraz widzę że podobne ma, jak na powiększenie dałam.

Do góry