reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

julii- no to taki sam weekend mialysmy...wiem jak ciezko musialo wam byc, u nas to masakra- od urodzenia jeszcze tak nie bylo:no: dobre jest jedno, ze wiemy co dzieciom dolega.. mnie najbardziej martwilo,ze nie wiem co malemu jest i co mam robic... teraz tylko trzeba czekac;-)

reklama
Juli ja tylko i wyłącznie daję wodę(kranówę!!!)przegotowaną...absolutnie nie będę używać wody z butelki żeby ją przegotować bo to dla mnie bez sensu-z bliźniakami za namową koleżanki że jak to z kranu im gotuję,ugotowałam butelkową...i co???dzieci dostały takich pleśniawek że szok!Dlatego powiedziałam pierwszy i ostatni raz,z resztą ja swoich dzieci nie wychowuję sterylnie

no nie..Fifka już wiem jak się poczułaś kiedy teściowa wygarnęła że porządku nie masz:wściekła/y: Moja mama dziś (i to przy bracie,nie że tak jak była wcześniej sama) że ja nic nie robię a wiecznie taki nieporządek mam!!!(i to w pokoju który stoi niezamieszkały!!!i służy jako moja suszarnia...)no myślałam że uduszę!!!TYm bardziej że miałam 3pralki z soboty(a że w sobotę pracowałam to nie miałam kiedy ogarnąć) a dziś od rana robiłam włosy i kolejne 3pralki mi doszło do składania...a ta z takim tekstem!!:wściekła/y: Powiedziałam że jeśli jej się nie podoba to wcale nie musi na to patrzeć...nosz k** wczoraj niedziela, ale ogarnęłam cały dom,a tylko ten jeden pokój se darowałam...

Milusia nie przejmuj sie. Do mnie teraz ciezko wejść do domu ..hehe. mam taki syf ze az mi zle i ciezko.
Ale dzis znowu nie ogarne bo musze dzieci do szkoly wyszykowac popodpisywac koszulki bluzki buty worki plecaki. Dobrze ze zeszytow i ksiazek swoich nie nosza ; D

Chlopcy stoja goli i czekaja az sie woda w bojlerze zagrzeje ...bo wlalam wode do wanny wsadzilam emilka siedzisko i cos z niego wyplynelo... widocznie zostawilam w wannie spuscilam wode i zostawilam a bylo nie uzywane od czasow Victorka tzn tylko do sadzania w kuchni jak gotuje i nowa wode musze grzac

Dobra zmykam.

A i zdrowka naszym maluszkom . Dobrze ze to "tylko" trzydniowka.

reklama
Do góry