reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
hej kochane!

czy wasze dzieciaki mialy goraczke przy zabkowaniu?
Arek w nocy dostal temperature i mu do 38 'podchodzi. Podaje pedicetamol, ale po 5-6 godz znowu wzrasta... nic innego mu nie dolega.. troszke opuchniete dziaslo, ale z boku (jakby 3 miala wyjsc)...

Kasiu moja corka miala kiedys mega goraczke przy zabkowaniu jak mialy jej wyjsc juz nie pamietam dokladnie 4 czy6 zębów jednocześnie. to byl koszmar. lekarze zawszse mowia ze przy zabkowaniu moze byc lekko podwyższona temperatura ale ja mysle ze to sprawa indywidualna, Antos ma juz 2 ząbki i temperatury nie maial żadnej przy ich wychodzeniu.

ktoras pytala o wózek, ja mam spacerówkę chicco, jestem z niej zadowolona ponieważ antek od 6 miesięcy wlaśnie w niej śmiga gdyz mozna ja polozyc prawie na leżąco i ma usztywniane plecki. ale fakt ze jak na parasolke nie jest zbyt lekka, no ale cos za coś, bo do mojego spacerowego 3w1 jest zdecydowanie za maly ze wzgl na to ze on nie siedzi i nie mam jak go w nim sadzac bo baredzo mi sie zsuwa, a pasy takie szerokie ze dzieciak by mi przez nie wypadl.

Kasia mój Wojtuś miał 38.7 stopni najwięcej przez 3 dni. Byłam na pogotowiu bo to sobota była miał też trochę czerwone gardło i niestety antybiotyk, paracetamol co 6 godzin.

Kasia Zosia też 2 dni tak gorączkowała,idą jej 4zęby...jedna dwójka już widoczna:-) Nie dawaj paracetamolu a nurofen-on działa przeciwzapalnie:tak:(tak powiedziała nasza pediatra)

siva ja też szukam wózka spacerowego..Sprzedałam nasz tutek(i żałuję bardzo!)Kupiłam navington cadet-wózek fajny,ale on na moje tereny niestety się nie nadaje bo to wózek typowo miejski i musze go sprzedać...:baffled: (kupiłam używany po jednym dziecku taki
170404515_1_644x461_navington-cadet-polecam-augustow.jpg
),
a teraz takie mam typy (u mnie obowiązkowo pompowane koła bo mieszkam na wsi)
Super Wózek spacerowy GAZELLA+FOLIA+TORBA Nowe kol (4474763919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POLSKI WYTRZYMAŁY WÓZEK SPACEROWY AURIS+GRATISY (4477910839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NOWOŚĆ ! WÓZEK SPACEROWY TYPER ! HIT LATA! SPRAWDŹ (4481092909) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POLSKI SOLIDNY WÓZEK SPACEROWY GAZELLE Z EKO SKÓRĄ (4489103093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co do płci to u nas panowana była dziewczynka i jest:-)

Ostatnia edycja:
Siva ten navington jest bardzo lekki,jak chcesz to oddam za bardzo małą kasę,:-)bo muszę się "pozbyć" bo koniecznie muszą być pompowane i go nie używam i tylko się wk**...od kupna (miesiąc temu) mała może ze 2-3razy w nim jechała...)

reklama
U nas tak goraczka masakra i te kupy takie sloiczkowe ale przy najmniej sluz zniknal oby jutro bylo lepiej. My mamy wozek spacerowy caretero spacer i jest w miare ok

Do góry