reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka prawda jest taka, że nam córa wyszła bez żadnego starania i to najlepsza niespodzianka jaka nam się w życiu trafiła więc w naszym przypadku metodą był brak metody i nie planowanie;)

Akuku zmęczenie najbardziej daje się we znaki, jak się da to idź wcześniej spać, może Ci się uda trochę odpocząć i jutro będzie lepiej. Oby Ci się udało zajść w ciążę, bo wtedy i z pracą sie poukłada:)

Juli ja gotuję owoce jakieś 20 min w takim zwykłym dziurawym garnku do gotowania na parze:) Dziś przypadkiem odkryłam, że z tej wody której używam do gotowania zrobił się pyszny soczek - Julka wszystko wypiła;)

Mieliśmy dziś znajomych i aż miło było jakieś nowe twarze obejrzeć:) Mała była tak niesamowicie grzeczna, że aż nam szczęki opadły - no aniołek... I wychodzi na to, że lubi jak jest więcej ludzi bo wtedy zazwyczaj nie ma z nią problemów:)
Dziś kolejny raz wyśmiałam polską służbę zdrowia - byłam zapisać się na usunięcie tego woreczka żółciowego i mam termin na marzec - a skierowanie niby na cito;)

reklama
Akuku przykre :-( mam nadzieje jednak ze wyjdą ci twoje plany i nie będziesz się już tak długo starać... :-( dla mnie okres starań to trauma...

Sylka to Adrian siedział juz bardzo sztywno. Teraz juz broni sie przed upadkiem. Sam potrafi usiąść i sie położyć. A takze wstać sam na nogi :-)

Ja tez nie bardzo wierze w planowanie plci. To loteria 50 na 50... Adrian poczety był sporo przed owu a jest chlopak - wiem bo miałam leki na owulacje i kontrolę usg...

Gdybym miala pewność ze będzie córka pewnie jeszcze kiedyś bym spróbowała... ale tak to nie wiem... jak poczuje wolność nie dam się chyba znowu w to wciągnąć...

Jagus no właśnie. .. nasza służba zdrowia. ..

Jagus 87 to fajnie się masz bo nasza właśnie nie lubi jak jest więcej ludzi ale u nas w taki sposób wyprosiła wszystkich z moich urodzin ryk ma maxa, ale jestesmy gdzies to jeszcze znośnie:blink:
w ogóle dzień dziś masakra jakaś 3 już taki marudzenie takie że do głowy można dostać:( zeby juz 3 miesiac ida i wyjsc nie umia a jeszcze przedwczoraj szczepienie:( na którym się dowiedziałam że moj klocuś waży już 9 kg prawie:shocked2: ech jeszcze obiad na noc zrobiłam i teraz padam spać, miłej nocki wszystkim żeby dzieciaczki spały do rana!

Wtrace się o planowaniu płci mamy tu nawet wątek dotyczacy tego. Dziweczyna sie udaje. Mam angielską stronę gdzie widzialam nawet 70% udanych starań. Jest 7 czynników wplywajacych na płeć przy 5 jest 100% trafność czyli warto pomęczyć się

ech nie ma to jak super nocka z kupa krzykiem:( i poranek nie lepszy krzyk i chyba goraczka ale termometr nie pokazuje a czuje ze jest rozpalona:(i te kupy od wczoraj najpierw sie meczyla robila bobki a po sliwce ogrom kup w dodatku pojawil sie sluz wiec niewiem czy mam poczekac czy jechac na pogotowie:( nic milego dnia wszystkim życze

Dziewczyny, nie pamiętam, czy dyskutowałysmy już na ten temat, ale właśnie staję przed wyborem i rzucam pytanie:

Jaki lekki wózek spacerowy kupić? Oczywiście, żeby mnie cena nie zabiła ;)

reklama
Do góry