reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka - boooosko !!!!!!!! Jeny bo i ja sie zaraz ciachne!!!!! ;)

Dziękujemy za życzenia ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg buuuzi dla wszystkich cioć :)

Ja jeszcze prawka nie miałam a juz mialam utyrane na samochod haha ohhhh piękne czasy po 16 h na dobe za 4 zł (juz po podwyżce) masakra :)zdałam kupiłam samochod i juz tak śmigam no stop 6 lat kocham jeździć :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402599767.806783.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Pustiszi buziak dla Niklasa ;)

Sylka biska fryzurka ;)

Elema zdrowka dla mamy !!! Moj m tez zawodowy kierowca i tez wszystkich komentuje... najbardziej lubie tekst " prowadzi samochod jak konja z dyszlem(jak z kreca w lewo najpierw odbija w prawo) albo a co on pedaluje w tym aucie ?? Juz mu non stop mowie zeby sie uspokoil bo nasze dzieci zaczynaja mowic np. No jeeeedz!! Hehehe

Macie moE pomysl jak nazwac firme..tzn teraz tylko atronke otworze ale juz z mysla o firmie..na produkcje ciast tortow oczywisciw po ang ?? Pustka w glowie.

Pustiszi to jeszcze od Natalki milion milardow tryliardow uslinionych mokrych caluskow z okazji swieta :-)

Anbas dla Emci tez ma sie rozumiec :)

Sylka super, ide sie chyba ciachne :D

Elama nie deneruwj sie, w szpsitalu porobia jeszcze raz szczegolowe badania , mama slaba na pewno z tego goraczkowania, zobaczysz, ze to nic powaznego,moze jakas infekcja poprostu.

Pustiszi ale Twoj Niklasek super siedzi, moj starszy ale tak nie potrafi, zjezdza w doł, Dawid w jego wieku juz tez ładnie siedzial oparty, a ten sie wolniej rozwija.

Akuku pisalam Ci kiedys o znajomej z Anglii co piecze torty juz na wieksza skale na rozne okazje, musialabys zobaczyc u mnie na fb jakie cudenka ,ona ma na imie Beata i firma nazywa sie Betty's Cake.

heh no to sie ciachajcie i fotki odrazu poprosze ;-)

Ja przy mojej pierwszej samodzielnej jeżdzie miałam stłuczkę żeby było smiesznie z RADIOWOZEM dzięki bogu nie z mojej winy...

ELAMAMA będzie dobrze... musi być

AKUKU mój mąż ma alergię na skodziarzy i synal też już krzyczy uważaj na skodziarza

My wbrew wszystkim schematom truskawki wcinałyśmy. Nasze działkowe... kilka dni temu dostała pół rozgniecionej a dzisiaj cztery wszamotała z uśmiechem.

Hej Dziewczyny,
Kurczę, pierwszy raz od dawna nie udało mi się doczytać. No nie wyrabiam się… albo się zajmuję Szymonkiem i on jest zadowolony albo robię coś innego. Praktycznie nie ma szans tego połączyć.
Anbas, trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie dobrze, a lekarz Cię uspokoi. Spóźnione buziaki urodzinowe dla Emmy :-)

Pustiszi, i stówka dla Niklaska :-) Super siedzi chłopak, ja sie nie znam, ale na starszego mi wygląda :tak:

Cleo, ja kupowałam ostatnio z Pinokio i Ewa Klucze, ceny maja ok i z ciuszków jestem zadowolona – ciuszków różnych sklepach można znaleźć, ja kupowałam przez allegro. Te ciuszki Pinokio są też w niektórych rossmanach (tzn. ja w Poznaniu w jednym trafiłam), można na żywo zobaczyć.

Siva, mam nadzieję, że Lenka szybko wróci do formy po szczepieniu. My dopiero po pierwszym i jakoś się nie składa, żeby na 2. pójść. Niby dobrze zniósł pierwsze, ale zawsze to stres.

Sylka, super fryzurka :tak: Po takiej długiej przerwie wcale się nie dziwie, że masz opory. Ja też mam prawko od 14 lat, ale ja jeżdżę od dania, w którym je odebrałam. Wiadomo, że na kursie uczymy się po to, żeby zdać egzamin, więc właśnie dzięki temu, że dużo jeździłam nauczyłam się jeździć naprawdę. Czasem lubię wsiąść w auto tylko po to, żeby się przejechać. Uwielbiam to. Ale teraz z Szymonem sama nie jeżdżę, on jest w samochodzie spokojny tylko jak jedzie, a u nas ciągle korki i światła, więc nie ma szans, żeby spokojnie siedział z tyłu :no: Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni.

Elama, dużo zdrowia dla Mamy! Najgorzej jak nie wiadomo co jest i co leczyć. Mam nadzieje, że w szpitalu szybko postawią diagnozę i pomogą.
Olich, mój pierwszy mandat był za wymuszenie pierwszeństwa na radiowozie ;-) Tak jakoś wolno jechali, ze nie chciało mi się czekać :rofl2:

My dziś u lekarza byliśmy, bo mi Szymon pokasłuje, ale osłuchała, obejrzała i stwierdziła, że wszystko ok. Więc obserwujemy. Pół dnia straciłam na te wizytę, bo pojechaliśmy do naszej przychodni a tam babka w rejestracji, że ojej, ale p. doktor nie ma, zmienili godziny przyjęć z 09-10 na 15.30-16.15. I oczywiście żadnej informacji o tym nigdzie… Ale, że możemy pojechać do ich drugiej przychodzi – ona nas zarejestruje. No i tam wizyta umówiona na 11.15, więc bez sensu do domu wracać. Jakieś mini zakupy i do tej przychodni na drugim końcu miasta. W poczekalni nikogo – rejestratorka, że wyjdzie pacjent i możemy wchodzić. Czekaliśmy 30 minut, aż od pediatry wyszła kobieta lat ok. 60… Oczywiście nie zważyła, nie zmierzyła, bo to nie jej pacjent, tylko okazjonalnie przyjęty…

A jutro wyjeżdżamy do rodziców – 400 km, to nasza pierwsza taka dłuższa podróż z Szymonkiem. Jest stres. Raz – jak on zniesie jazdę. Dwa – jak ja się spakuję??? Jestem w proszku.

Używa któraś z Was nosidła mei tai? Myślę jako o alternatywie chusty, bo nie dam rade w 5m materiału. Generalnie opinie czytam bardzo dobre, ale może macie jakieś doświadczenia? Myślę, żeby kupić szyte na zamówienie, a nie gotowe i zastanawiam się czy warto.

Aaa, i wczoraj mieliśmy kontrole bioderek – wszystko ok :tak: Więcej mamy nie przychodzić – tak nas pożegnał doktor.

Miłego wieczorku!

Dream cake ..
Cake of your dreams...
Chcialam dac cake mama ale w moim miescie jest cake mamma
Something special ...
Sweet something
A moze sweet mama ? Heh m stwierdzil ze nie beda zamawiac ciast tylko uskugi sexualne..heh
Best cakes ever
Agata's cakes...ale kto tu zapamueta moje imie...

Jakies pomysly? Dzizas...

reklama
A znajda to jak ciasta ?? Juz mi sie odechciewa strone zkaldac..ale moze dostalabym jakies zamowienia..bo jestem w kropce czy jecvhac do pl czy nie..a jak kaska wpadnie jakas to wiadomo ze jedzie y...

Do góry