Akuku, a moze "The sweetest thing" jak w piosence U2?
Dzien dobry
U nas zabkowanie zakonczone niepowodzeniem, czyli to tylko pierwsze podejscie
a bylo ostro. Od wczoraj spokoj (z zabkowaniem, bo maluch sie mocno rozochocil
)
Jeju, was to nadrobic, to prawie niemozliwe
ja juz po macierzynskim :/ 18 sierpnia wracam do pracy... sie denerwuje, az mi dech zapiera.
Bylismy u rehabilitantki, prywatnie, na ocene napiecia miesniowego, napiecie ok ale Leos ma slabe miesnie brzucha i przez to za silne rozwinely mu sie nogi i plecy. Wiec teraz pracujemy nad brzuszkiem, mama i synek
zamowilam dzis na Dzien Ojca breloczek ze zdieciem Leosia, a po drugiej stronie nasze w trojke, dokupujemy jeszcze jakis zabawny tshirt to tego i mysle, ze wystarczy, w koncu to tylko tata
Dziewczyny, mam prosbe, znacie sie na wynikach morfologii maluszkow? U mojego wyszly niskie limfocyty procentowa i mam stracha, badanie robione bylo z palca, 2 godz po zjedzeniu, dzien po szczepieniu:
wynik i potem jest norma
hematokryt 36,4% 33-41
hemoglobina 11,8 g/dl 10,5-13
erytrocyty 5,02 m ln/(mikro)l 3,7-5
MCHC 32,4 g/dl 30-36
MCH 23,6 pg 25-34
MCV 73 fl 74-91
krwinki biale 8,3 tys/(mikro)l 6-16
granulocyty 51,9% 30-50
GRA# 4,4 tys/(mikro)l 1,2-6,8
limfocyty 37,6% 46-65
LYM# 3,1 tys/(mikro)l 1,2-3,2
monocyty 10,5% 2-7
MON# 0,8 tys/(mikro)l 0,3-0,8
plytki krwi 335,0 tys/(mikro)l 200-550
MPV 9 FL 6,5-11
PCT 0,3 % 0,1-0,5
PDW 14,9% 10-18
swoimi wynikami nigdy sie tak nie stresowalam, a do lekarza idziemy dopiero we wtorek :/
ja mam podobnie jak wy z autem, prawko 3 lata, praktyki malo :/ a z malym jeszcze nigdy sama nie jechalam i sie boje. Jezdze ostroznie, predkosci nie przekraczam, ale dymanicznie, tzn szybko ruszam na swiatlach, wlaczam sie sprawnie do ruchu, ale musze wiecej jezdzic, zeby praktyki nabyc. Parkowac na zatoczke nie znosze
zawsze szukam miejsca na normalne parkowanie
Putsiszi, twoj maluszek juz naprawde mocno rozwiniety
moj jeszcze sam nie potrafi usiasc, a jak elzy na brzuszku to stopki na w powietrzy, nie odpycha sie jeszcze od ziemi. Ale ma czas
Kasia, sliczne wloski, mnie sie marza krecone, ale mam proste jak druty :/
kaczuszka, gratulije obrotow
my na razie z pleckow na brzuszek, w druga strone tylko przypadkiem
dalej nie doczytam moze pozniej, bo glodna jestem straszliwie, musze korzystac poki prezes spi