reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Hello.
Pustiszi stoweczki dla Niklasa z okazji 5mcy hihi :*
Nasza Emma miala wczoraj
I tez z pleckow na brzuszek obraca sie niemalże w sekundę ale na odwrot jakos nie bardzo jej sie chce...
Bardzo wad prosze o kciuki dziewczyny bo jutro ide z malutka do lekarza. Wczoraj zauwazylam ze pod lewym suteczkiem ma jakis guzek i az mi sie goraco zrobilo. Jutro jade prywatnie do pediatry zeby na to looknela. Strasznie sie denerwuje chociaz czytalam ze u takich maluszlow często zdarza sie przytkanie kanalikow i mam nadzieje ze to to... ale stresa i tak mam ogromnego
Pustiszi stoweczki dla Niklasa z okazji 5mcy hihi :*
Nasza Emma miala wczoraj
I tez z pleckow na brzuszek obraca sie niemalże w sekundę ale na odwrot jakos nie bardzo jej sie chce...
Bardzo wad prosze o kciuki dziewczyny bo jutro ide z malutka do lekarza. Wczoraj zauwazylam ze pod lewym suteczkiem ma jakis guzek i az mi sie goraco zrobilo. Jutro jade prywatnie do pediatry zeby na to looknela. Strasznie sie denerwuje chociaz czytalam ze u takich maluszlow często zdarza sie przytkanie kanalikow i mam nadzieje ze to to... ale stresa i tak mam ogromnego
P
Pustiszi
Gość
Anbas - &&&&&& zaciskam !!
Jeny 2 raz zapomniałam o rocznicy Niklasa matko bosko i buziaki dla Emmy!!
Jeny 2 raz zapomniałam o rocznicy Niklasa matko bosko i buziaki dla Emmy!!
cleopatra1
Fanka BB :)
Anbas kciuki za wizytę&&&
ja też chcę iść kontrolnie do lekarza jak zwykle z pokasływaniem a poza tym moje dziecko jak śpi na plecach to tak głośno oddycha jakby chrapał.
i jeszcze w buźce ma takie białe kropki nie wiem czy nie to co u Fifki?
no dziś nie wiem czy się wybierzemy bo u nas raz słońce raz chmury a dziś bez auta jesteśmy.
mam prośbę: czy któraś kupowała ciuszki dla dziecka przez Internet? Macie jakieś sprawdzone sklepy i nie super drogie? To proszę dajcie linka bo ja muszę małemu dokupić bo mi powyrastał
ja też chcę iść kontrolnie do lekarza jak zwykle z pokasływaniem a poza tym moje dziecko jak śpi na plecach to tak głośno oddycha jakby chrapał.
i jeszcze w buźce ma takie białe kropki nie wiem czy nie to co u Fifki?
no dziś nie wiem czy się wybierzemy bo u nas raz słońce raz chmury a dziś bez auta jesteśmy.
mam prośbę: czy któraś kupowała ciuszki dla dziecka przez Internet? Macie jakieś sprawdzone sklepy i nie super drogie? To proszę dajcie linka bo ja muszę małemu dokupić bo mi powyrastał
Ostatnia edycja:
Akuku wrzuce fotke wieczorem jak bede miala laptopa bo teraz pol dnia by to zeszlo. Po za tym latam od rana, kolezanka ma mnie odwiedzic, wiec chce zeby bylo czysto, gotuje obiadek, zebym miala ja czym poczestowac, ciasto pieklam, jeszcze Dawida musialam rano zaprowadzic do szkoly, w sumie mam juz dosc!! Anbas mi sie wydaje ze to nic powaznego, tak jak piszesz jakis przytkany kanalik, zbada pediatra to sie uspokoisz , trzymam kciuki. Jak dobrze, ze dzisiaj juz chlodniej.. Dzisiaj znow jazde mam i oczywiscie zestresowana od rana.
Akuku
Fanka BB :)
Sylka oo to dzis masz duuzo robotki ja lubie taki dni..ale lenia mam i od urodzin Alexa malo co robie...ograniczam sie w ruchach jak tylko moge..zenada...
A Ty prawko zdawac bedziesz bo chyba nie doczytalam to trzymam kciuki za jazde dasz rade
A Ty prawko zdawac bedziesz bo chyba nie doczytalam to trzymam kciuki za jazde dasz rade
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anbas będzie dobrze. Adrian tez ma guzka pod skutkiem. Lekarka mówi ze to moje hormony i faktycznie znika
Cleo co u mnie? U nas żadnych kropek nie ma i nie bylo.
Sory za takie zdawkowe odpowiedzi ale pisze z tel. Nie mam jak skorzystac z komputera przez dzieci a nie umiem tu pisać długich postów
Cleo co u mnie? U nas żadnych kropek nie ma i nie bylo.
Sory za takie zdawkowe odpowiedzi ale pisze z tel. Nie mam jak skorzystac z komputera przez dzieci a nie umiem tu pisać długich postów
Ostatnia edycja: