reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

magsus ja to w ogóle nie cierpię jak ktoś obcy (oprócz mnie i męża) całuje mi dziecko, opierdzielam równo takiego delikwenta :p co do przeżywania wszystkiego to też taka jestem ;)

a fryzurkę też wczoraj sobie zrobiłam ;) tzn mąż mi pomógł.
Kaczuszka no ciekawe czy będziesz następną rozpakowaną ;)

reklama
Tina - te zajady to brak witamin. Ja zapominałam czasami o witaminach, a młody tak ze mnie je ciągnął, że zajady się robiły dosłownie przy jednym dniu bez witamin. Jak je uzupełniłam - schodziły natychmiastowo.

Magsus
- uh, wszytko naraz! Zdrówka Tobie, cobyś się tak nie męczyła!

Sylka - jaaaj, super! Śliczny! Ja też w klubie bolącego krocza :) Ale czymże jest ten ból... ;P A siedzę aktualnie tak:
jaworowicz.JPG

Załączniki

• jaworowicz.JPG
    jaworowicz.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 60
Bandytko to i tak dobrze, że dajesz radę siedzieć, ja do 2 tygodni po porodzie ryczałam z bólu gdy siedziałam :no: mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej
ja szczerze mówiąc lepiej przeszłam poród niż później połóg
ze mnie też tak mały ściąga te witaminki, zaraz zajady się pojawiają

Bandytka Ja tez normalnie usiadłam chyba dopiero po 4 tyg ale krocze moze mnie tak nie bolało ja tyłek od hemoroidow :( tylko na jednym pośladku na zmianę siadalam i to na krótko i mega miękkie poduchy pod tyłek .

Vinga tez nie pozwalałam całować Julii hehe zreszta ja to i na ręce nie dawalam nikomu tylko ja Robert i moja mama :) oj jakaż zazdrosna czy jak to nazwać moze bałam sie ze ktos jej cos zrobi :) myśle ze teraz będzie to samo :)

A dzis teściowa rozwora zadzwoniła i pyta czy przypadkiem juz nie urodziłam bo jak sama nie zadzwoni to sie do niej nie odezwiemy wiec małpe oszukalam ze juz jestem w domu z małą i ze dzwonilam do niej jak pijana była i wiecie ze sie dała nabrać :-DJestem świnia wiem ale tak nie znoszę tego babsztyla ze nie mogłam sie powstrzymać a ze ona wkoło % wali to niewie pewnie ze juz mamy 2014 R :)

A ja jakaś zła się zrobiłam na wieczór i to tak bez powodu. Brzuch twardnieje, ale w sumie te skurcze to takie mało bolesne. Może te moje nerwy to coś "przepowiadającego" ? No jakaś taka dziwna jestem. Jutro do gina, ciekawe jak tam podwozie, czy szyjka się skróciła, a rozwarcie powiększyło. 23.12 jak byłam to miałam 1,5 cm.

Wlasnie czytam sobie na forum na ktorym bylam z Vikim i ja w szoku jestsm bo juz miesiac przed porodem skurcze mialam... a ja tego juz nawet nie pamietam... ide dalej czytac , zobacze jak to wtedy bylo

GRATULUJĘ rozpakowanym mamusiom ,sliczne Wasze pociechy.

Ja to mam dosyć,teraz kurcze zauwazylam że na wieczor wychodzi mi takie zaczerwienienie na rekach i udach,nie wspomne jaka jeszcze reakcja do tego.Jutro ide na badania
do tego jeszcze ciśnienie 153 na 89 !!!!!!!!!!

witajcie
Kurcze i mi dziś zajad jakis wyskoczył od wewnętrznej strony policzka:zawstydzona/y:
Noc jakaś taka ciężka:confused: chyba to ciąża :-D

Ej no już możemy się rozpakowywać to nagle ucichło?Kto pierwszy na porodówkę?<mogę i ja>:-D

reklama
Wykąńcze się z tym zebem... wczorajsza wizyta na pogotowiu g^&*o pomogła i strasznie się męcze... nie mam siły czytać i pisać na forum... wybaczcie... wróce jak lepiej się poczuję.. :-(

Trzymajcie kciuki za Blankę!!! Dzisiaj chyba ma CC!

Do góry