hej, odnosnie opryszczki w ciazy , beda Was o to pytac podczas badania przesiewu sluchu dziecka, jezeli sie pojawiala wlasnie podczas ciazy, bedzie zalecane powtorzenie tego badania za jakies 2-3 msce , my mamy sie zglosic do poradni otolaryngologicznej, bo ja wlasnie mialam na wargach ta opryszczke.
reklama
P
Pustiszi
Gość
Blanka kciuki &&&& wszystko będzie dobrze !!!
vinga89
mamusia syneczków
Blanka &&& zaciśnięte
i ja kochane poproszę o kciuki, bo chyba się zaczyna...
w nocy obudził mnie okropny ból w pachwinie, od tamtej pory brzuch okropnie boli jak na @ + ta pachwina + dół pleców... już mnie przeczyszcza, ale skurcz tylko jeden był, dość mocny. czekam czy coś się rozkręci... dziwne to, z Natem od razu skurcze miałam a nie takie wydzibongo ... ale czuję, że to już to
ahhh no i jest następny skurcz także..
i ja kochane poproszę o kciuki, bo chyba się zaczyna...
w nocy obudził mnie okropny ból w pachwinie, od tamtej pory brzuch okropnie boli jak na @ + ta pachwina + dół pleców... już mnie przeczyszcza, ale skurcz tylko jeden był, dość mocny. czekam czy coś się rozkręci... dziwne to, z Natem od razu skurcze miałam a nie takie wydzibongo ... ale czuję, że to już to
ahhh no i jest następny skurcz także..
cleopatra1
Fanka BB :)
Blanka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&& i już maluszek będzie z Tobą
Vinga za Ciebie też kciuki &&&&& powodzenia ale kto wie może bobas się jeszcze rozmyśli?
Vinga za Ciebie też kciuki &&&&& powodzenia ale kto wie może bobas się jeszcze rozmyśli?
Ostatnia edycja:
vinga89
mamusia syneczków
kurcze ledwo z kibelka mogę wyjść... ból niby trochę zelżał, chociaż wciąż go czuję
elama spokojnie nie urodzisz ja z rozwarciem chodzę od 6 tygodni i jeszcze wczoraj ubłagałam męża na małe "co nieco" , także na własne życzenie mam te bóle (głupia głupia!)
elama spokojnie nie urodzisz ja z rozwarciem chodzę od 6 tygodni i jeszcze wczoraj ubłagałam męża na małe "co nieco" , także na własne życzenie mam te bóle (głupia głupia!)
cleopatra1
Milusia możesz!!! Ja bym już chciała, choć mógłby się Wojtuś wstrzymać do niedzieli żeby mąż był z nami - nie wiem czemu ale jest to dla mnie mega ważne żeby mieć koło siebie kogoś kogo znam i jest mi bliski:-)
Fifka ja też zawsze mam takie problemy z zębami więc rozumiem i współczuje:-(. Jak mam robiony ząb kanałowo lub wyrwany miałam to jeszcze 2 lub 3 tygodnie wizyt u dentysty czasem razem z antybiotykiem, buzia napuchnięta i kaszki i jogurty jadłam tylko. Także wolę wszystko byle nie do dentysty - zobaczymy może poród to przebije.
Vinga skoro chcesz już rodzić to może te szaleństwa z mężem pomogły Ci a ból czeka każdą z nas. Życzę żeby to nie były tylko przepowiadające bo się umęczysz jak inne nasze kobitki
Fifka ja też zawsze mam takie problemy z zębami więc rozumiem i współczuje:-(. Jak mam robiony ząb kanałowo lub wyrwany miałam to jeszcze 2 lub 3 tygodnie wizyt u dentysty czasem razem z antybiotykiem, buzia napuchnięta i kaszki i jogurty jadłam tylko. Także wolę wszystko byle nie do dentysty - zobaczymy może poród to przebije.
Vinga skoro chcesz już rodzić to może te szaleństwa z mężem pomogły Ci a ból czeka każdą z nas. Życzę żeby to nie były tylko przepowiadające bo się umęczysz jak inne nasze kobitki
dona_76
Blanka trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i ospa was nie dopadła, nie maialam pojecia ze ospa to taka niebezpieczna sprawa.
Sylka cudny ten twoj Wiktorek, ja tez caly czas sobie mowiłam ze maly mial jeszcze byc w brzuszku a dzisiaj go zwazylam rano i wazy 3240g wiec przybiera i jestem spokojna, bo jakos wczoraj mi malo jadl, tzn czesto ale kilka razy pociagnal i znowu spal, za to w nocy oczywiscie co 2 godziny stekal ze chce jesc
Tymbareczka to moze sie rozkreci i bedziesz nastepna
Milusia to kciuki za kolejny porod
Bandyta az sie uśmiechnełam ja zobaczylam twoj sposob siedzenia
Nisiao to cisnienie to moze masz z nerwow bo ty sie bardzo wszystkim przejmujesz. obys wyniki miala dobre
Fifka oby ten zab ci odpuscil
Vinga widzę ze chcesz przed Blankę wskoczyć. kciuki za was obie dziewczyny.
Sylka cudny ten twoj Wiktorek, ja tez caly czas sobie mowiłam ze maly mial jeszcze byc w brzuszku a dzisiaj go zwazylam rano i wazy 3240g wiec przybiera i jestem spokojna, bo jakos wczoraj mi malo jadl, tzn czesto ale kilka razy pociagnal i znowu spal, za to w nocy oczywiscie co 2 godziny stekal ze chce jesc
Tymbareczka to moze sie rozkreci i bedziesz nastepna
Milusia to kciuki za kolejny porod
Bandyta az sie uśmiechnełam ja zobaczylam twoj sposob siedzenia
Nisiao to cisnienie to moze masz z nerwow bo ty sie bardzo wszystkim przejmujesz. obys wyniki miala dobre
Fifka oby ten zab ci odpuscil
Vinga widzę ze chcesz przed Blankę wskoczyć. kciuki za was obie dziewczyny.
reklama
vinga89
mamusia syneczków
bóle wyciszają się więc podejrzewam ,że to fałszywy alarm... w nocy też bolało i przechodziło, nie wiem, może to tak się powoli rozkręca...
idę się położę, jak coś się dziać zacznie to dam znać
idę się położę, jak coś się dziać zacznie to dam znać